Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    18. Rujan 2023. 14:26

Miss88

Tami0910

Noir

Tami0910

Pozdrav,
    evo nas s pregleda.
    Sve je super, doktorica je jako zadovoljna kako sve napreduje.
    Bebica je baš aktivna pa nismo baš mogli uhvatit neku sličicu, ali nema veze.
    Trenutno je teška 1262grama.
    Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
    Zadnji put sam bila na 25+0
    Svaka 4 tjedna me narucuje.
    Prosli put je bebica imala 792 grama.Uvijek mi sondom mjeri cerviks. Danas me i pogledala dolje jer sam primjetila ponekad neki mali bijelkasti iscjedak, ali bez mirisa i simptoma. Napravila je pregled na stakalcu, ima malo bakterija i gljivica pa je dala vaginalete i smanjit slatko.
    Mene nije gledala prošli put dole iako sam se obrijala sama 🫣🤣🤣🤣 i nije rekla kad će. idem ujutro krv vaditi da provjerimo željezo opet.

Javi nam za Fe, drzim fige da bude dobro!
    Ni mene nije gledala prosli put dolje, sad cu joj napomenuti da to napravi zbog tih natecenih usana i isto iscjetka koji imam, a i obrijala sam se pa nek ne bude za bezveze 🤣🤣

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    18. Rujan 2023. 20:41

Noir

Mom2One

Noir

Ako netko naiđe na kakvu akciju next2me krevetica neka baci link
    https://www.jeftinije.hr/Proizvodac/21355/L3/1392/chicco/sve-za-djecu/djecja-oprema/djecja-oprema/djeciji-krevetici
    O super! Bas sam gledala chicco. Zanumljiv mi je i joie roomie. Ima ga u njemackoj po dobroj cijeni

Pa imas ih na oglasima po 50-70 eura, i tak se koriste samo 6mj vecina ih je ko nova

Tami0910
    18. Rujan 2023. 21:48

Cure jel Vi imate problema sa znojenjem?
    Znaci zadnjih par tjedana se toliko preznojavam, iz cista mira. Nikakva tjelesna aktivnost ni nista. Samo znojenje i onda naleti vrucine. Po noci znojenje, stalno mi kosa mokra. Sjedim u klimi i sva se preznojavam prestrasno.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    18. Rujan 2023. 21:54

Tami0910

Znaci zadnjih par tjedana se toliko preznojavam, iz cista mira. Nikakva tjelesna aktivnost ni nista. Samo znojenje i onda naleti vrucine. Po noci znojenje, stalno mi kosa mokra. Sjedim u klimi i sva se preznojavam prestrasno.

Meni je od pocetka vise vruce nego inace i jace se znojim isto i stalno mi je vruce doslovno al pod klimom je okej😅 mislim da je to sve normalno

• Vitara
    19. Rujan 2023. 10:48

Tami0910

Ja od početka trudnoće se jače znojim i znoj mi ima jači miris. 😔 Po onim vrućinama bi se kupala i presvlačila 2 x. Najneugodnije mi bilo kad bih išla dr. Okupam se prije i dok dođem do nje i uspem se uz stepenice već sam bila znojna. 🤦 Kako su vrućine stale, malo je lakše.
    U čet idem na 4D i jedva čekam da ju vidim. 🥰 Zadnji uzv bio 24.8. i to mi dr nije ništa pokazala niti dala slikicu. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

mateak44
    19. Rujan 2023. 12:51

bok svima, evo i mene :) prvo bravo za sve dobre preglede, neka se samo tako nastavi.
    mi smo u nedjelju bile na hitnoj jer sam mislila da mi otjece plodna voda, na kraju je rijec samo u jakoj upali, sva sreca da je to... raden mi je i ctg jer je doslo do jednog truda (ocito malo jaceg laznog ili kakvog vec, ali ctg je uredan, nije ulovio nijedan), cula sam otkucaje od obje curke, kad su se poklopili onda uredaj napravi glasni biiiiip, pa se ja jos vise raznjezim :)))) cure su po svim mjerama (BPD, HC, AC, FL) iste skoro, jedino je težina različita... jedna je 1367g +/- 200g za 29+0, druga je 1184g +/- 173g za 27+6.
    nakon toga u hitnoj, sljedeci dan (jucer znaci) sam svejedno imala dogovoreno kod svog ginica i otisla sam, dobila th. plimycola 3 dana u rodnicu, dogovorili se da se vidimo opet za 2 tjedna (4.10., dan prije ročkasa hmm...), ukoliko bude odstupanje u težini veće jedne od druge, hospitalizacija... pa budemo vidjeli 
    dobila sam strogu zabranu konzumiranja mineralne od jamnice jer je puna soli, ups... kad sam dosla doma isla sam odmah vidjet koliki je postotak i stvarno je velik, pa eto mi razloga zasto sam pocela oticat i zasto imam grceve i trnce u sakama i prstima.
    eto, to je sto se tice pregleda... ja se osjecam jako umorno, neispavano, tesko mi je hodat, disat, uglavnom postojat opcenito... soba je spremna, robica je oprana i opeglana, torba spakirana, ja spremna, muz jos spremniji 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Ana_Maria
    19. Rujan 2023. 14:14

mateak44

bok svima, evo i mene :) prvo bravo za sve dobre preglede, neka se samo tako nastavi.
    mi smo u nedjelju bile na hitnoj jer sam mislila da mi otjece plodna voda, na kraju je rijec samo u jakoj upali, sva sreca da je to… raden mi je i ctg jer je doslo do jednog truda (ocito malo jaceg laznog ili kakvog vec, ali ctg je uredan, nije ulovio nijedan), cula sam otkucaje od obje curke, kad su se poklopili onda uredaj napravi glasni biiiiip, pa se ja jos vise raznjezim :)))) cure su po svim mjerama (BPD, HC, AC, FL) iste skoro, jedino je težina različita… jedna je 1367g +/- 200g za 29+0, druga je 1184g +/- 173g za 27+6.
    nakon toga u hitnoj, sljedeci dan (jucer znaci) sam svejedno imala dogovoreno kod svog ginica i otisla sam, dobila th. plimycola 3 dana u rodnicu, dogovorili se da se vidimo opet za 2 tjedna (4.10., dan prije ročkasa hmm…), ukoliko bude odstupanje u težini veće jedne od druge, hospitalizacija… pa budemo vidjeli
    dobila sam strogu zabranu konzumiranja mineralne od jamnice jer je puna soli, ups… kad sam dosla doma isla sam odmah vidjet koliki je postotak i stvarno je velik, pa eto mi razloga zasto sam pocela oticat i zasto imam grceve i trnce u sakama i prstima.
    eto, to je sto se tice pregleda… ja se osjecam jako umorno, neispavano, tesko mi je hodat, disat, uglavnom postojat opcenito… soba je spremna, robica je oprana i opeglana, torba spakirana, ja spremna, muz jos spremniji

Bravo cure, super se drzite! 💪🏻💪🏻 nadam se da hospitalizacija nece biti potrebna, ali ako bude, stvarno ste spremni za sve, svaka cast 🥰 drzim fige da i upala sto prije prodje i da budete dobro sve tri!
    Nisam ni ja znala za mineralnu i brdo soli, svasta! 
    ...
    Mi smo isto danas obavile pregled, sve je super 🥰 curka ima cca 1310 g i okrenuta je glavicom prema dolje, kako je doktorica stisnula uzv tako je ona vracala udarcima 🙈 pregledala me dolje i rekla da su i natecene usne i iscjedak ok i to je to, ne trebam jos ni zeljezo uzimati jer mi je dovoljno visoko i dalje, a na iducem pregledu 20.10. radim UK i briseve.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Miss88
    19. Rujan 2023. 15:17

Ana_Maria

Miss88

Tami0910

Noir

Tami0910

Pozdrav,
    evo nas s pregleda.
    Sve je super, doktorica je jako zadovoljna kako sve napreduje.
    Bebica je baš aktivna pa nismo baš mogli uhvatit neku sličicu, ali nema veze.
    Trenutno je teška 1262grama.
    Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
    Zadnji put sam bila na 25+0
    Svaka 4 tjedna me narucuje.
    Prosli put je bebica imala 792 grama.Uvijek mi sondom mjeri cerviks. Danas me i pogledala dolje jer sam primjetila ponekad neki mali bijelkasti iscjedak, ali bez mirisa i simptoma. Napravila je pregled na stakalcu, ima malo bakterija i gljivica pa je dala vaginalete i smanjit slatko.
    Mene nije gledala prošli put dole iako sam se obrijala sama 🫣🤣🤣🤣 i nije rekla kad će. idem ujutro krv vaditi da provjerimo željezo opet.
    Javi nam za Fe, drzim fige da bude dobro!
    Ni mene nije gledala prosli put dolje, sad cu joj napomenuti da to napravi zbog tih natecenih usana i isto iscjetka koji imam, a i obrijala sam se pa nek ne bude za bezveze 🤣🤣

Spalo mi je željezo sa 30 na 8. 🤯🤯🤯🤯🤯

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    19. Rujan 2023. 15:23

Bravo cure na pregledima, ja se ne mogu nacuditi kako su to sve vec velike bebice.
    Miss, to ti je normalno. Mislim, mozda ne bas takav pad, ali nista neocekivano. Beba uzima sebi, a tebe ko sljivi. Ja sam bila na 6. Ne znam koliko mi je sad kad uzimam terapiju 🙈 meni je dok rekao da je hemoglobin jos bitniji pa pogledaj njega.

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    19. Rujan 2023. 16:22

Noir

Bravo cure na pregledima, ja se ne mogu nacuditi kako su to sve vec velike bebice.
    Miss, to ti je normalno. Mislim, mozda ne bas takav pad, ali nista neocekivano. Beba uzima sebi, a tebe ko sljivi. Ja sam bila na 6. Ne znam koliko mi je sad kad uzimam terapiju 🙈 meni je dok rekao da je hemoglobin jos bitniji pa pogledaj njega.

Da, Miss88, ne brini, vjv ce ti dati dodatak zeljeza neki da jos uzimas, to je sad sasvim normalno, bebica sve vise toga sebi uzima 🙈 meni je sa 30 spalo na 17 tak da sam jos ok, ali tko zna kako ce biti do iduceg vadenja krvi 🤷‍♀️ 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.