Pozdrav,
evo nas s pregleda.
Sve je super, doktorica je jako zadovoljna kako sve napreduje.
Bebica je baš aktivna pa nismo baš mogli uhvatit neku sličicu, ali nema veze.
Trenutno je teška 1262grama.
Bravoo, ni ja posljednja 2 puta nisam dobila slicicu jer zagnjuri glavu u posteljicu. I ja idem s 29 tt na kontrolu, bas me zanima tezina. Kad si bila zadnji put i koliko je teska bila beba? Jel te gledala dolje?
Zadnji put sam bila na 25+0
Svaka 4 tjedna me narucuje.
Prosli put je bebica imala 792 grama.
Uvijek mi sondom mjeri cerviks. Danas me i pogledala dolje jer sam primjetila ponekad neki mali bijelkasti iscjedak, ali bez mirisa i simptoma. Napravila je pregled na stakalcu, ima malo bakterija i gljivica pa je dala vaginalete i smanjit slatko.
Mene nije gledala prošli put dole iako sam se obrijala sama 🫣🤣🤣🤣 i nije rekla kad će. idem ujutro krv vaditi da provjerimo željezo opet.
Javi nam za Fe, drzim fige da bude dobro!
Ni mene nije gledala prosli put dolje, sad cu joj napomenuti da to napravi zbog tih natecenih usana i isto iscjetka koji imam, a i obrijala sam se pa nek ne bude za bezveze 🤣🤣
Spalo mi je željezo sa 30 na 8. 🤯🤯🤯🤯🤯

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bravo cure na pregledima, ja se ne mogu nacuditi kako su to sve vec velike bebice.
Miss, to ti je normalno. Mislim, mozda ne bas takav pad, ali nista neocekivano. Beba uzima sebi, a tebe ko sljivi. Ja sam bila na 6. Ne znam koliko mi je sad kad uzimam terapiju 🙈 meni je dok rekao da je hemoglobin jos bitniji pa pogledaj njega.
12/2023 dječak 💙
Bravo cure na pregledima, ja se ne mogu nacuditi kako su to sve vec velike bebice.
Miss, to ti je normalno. Mislim, mozda ne bas takav pad, ali nista neocekivano. Beba uzima sebi, a tebe ko sljivi. Ja sam bila na 6. Ne znam koliko mi je sad kad uzimam terapiju 🙈 meni je dok rekao da je hemoglobin jos bitniji pa pogledaj njega.
Da, Miss88, ne brini, vjv ce ti dati dodatak zeljeza neki da jos uzimas, to je sad sasvim normalno, bebica sve vise toga sebi uzima 🙈 meni je sa 30 spalo na 17 tak da sam jos ok, ali tko zna kako ce biti do iduceg vadenja krvi 🤷♀️

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Matea, nadam se da će sve biti ok i da ćete zajedno dočekati lijepe tjedne. 🤞🤞🤞
Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice?? Meni je termin sredinom 1.mj. Očekujem ciču zimu. Ako će biti samo u jajetu, jer idemo do auta i iz auta, kažu da debele jakne i skafanderi ne bi smjeli ispod pojasa za vezanje. 🤔
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️

Uzima li koja kalcij dodatno? Citam da je u trecem tromjesecju korisno. A opet, vec pijem za zeljezo, novalac i mg. 🙈
12/2023 dječak 💙
Matea, svi drzimo fige, bit ce to sve super😁🤞
Ja cu obuci bodi, majcicu, hlace, carapice, kapu i rukavice i preko toga dekicu za do auta☺️
I ja sam mislila tako kompletić a opet se bojim da ne bude premalo. Stavit ću joj još neku duksicu ili ako nađem onaj jednodijelni , ali tanji "skafander".
Noir, trebalo bi da uzimati i kalcij i željezo i mg posebno. Što sam naučila na mpo putu je da dodaci u kojima imaš puno svega, ustvari nemaju ničega dovoljno i da je bolje uzimati zasebno.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
I mi obavili pregled 😁
Beba je 680g, aktivna, cerviks beton 😂👌🏼
Osjecam ju sve jace i jace 😊
Radila sam i OGTT jucer ,jos uvijek cekam nalaze na mail 🤔
I jos jednom KKS i moram jos provjeriti TSH i jetrene probe jer su u 1.tromj bile dosta povisene...to je uglavnom to 😁
...
Pripremam se pomalo, kupujem stvari, imam tek oko pola za sada, zabavlja me to sve pomalo, da nije da sa svim zurim zadnji mjesec 🙂
Iduci pregled je 18.10.

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sto se tice oblacenja, termin je oko nove godine, a planirala sam bodi, one mekane hlacice i majicu, carapice, debelu pletenu dekicu preko.. ne znam jel dovoljno, pratit cemo kakvo ce biti vrijeme s obzirom da u zadnje vrijeme za novu moze biti i 15°C ali i 0°C pa nisam pametna 😂 ako bude potrebno, decko ce uzeti jos nesto dodatno 🙂

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Onda cu naruciti kalcij. Ima netko preporuku- sumece ili tablete?
Sto se rice izlaska iz rodilista, ja cu bodi, hlacice i majicu i imam onaj kombinezon ako bude jako hladno. Znam da se ne smije debelo oblaciti u jajetu ali ako bude bas debeli minus ja ga hocu. 🤷🏼♀️ dekica isto preko
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji