![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome još tako i zbunilo me… na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..😅
Ja koliko mogu pratiti na svojoj aplikaciji pregnancy +, uvijek mi je pokazivalo otprilike ok težinu i mjere beba. Moje su na 12+6 bile 6,35cm i 7,04cm, jedna bila 13+2 ali nismo taj mjerili težinu. Tako mi je i na prošlom pregledu bila jedna je za par dana veća, ali prate se, sa 15+6 težina jedne je bila 138, a druge 139g.
Ne znam kakav je aparat kod ginekologa kod kojeg ideš, možda je bebica par dana veća, kod mog doktora odmah pokaže uz kojoj sedmici odgovara težina i veličina bebe.
Pišem ti da se pokušaš orijentisati sa svojim mjerama, ali ja mislim da je to skroz ok.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Iskusne curke kojima je ovo druga ili treca beba 😀
Imam mini stan i ne mogu kupovati hrpu stvari i velikih ormara jos dok smo u ovom malom prostoru itd. Mene zanima jel ok ona prematalica za bebu koja kad joj se makne gornji dio je kada za kupanje?
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Iskusne curke kojima je ovo druga ili treca beba 😀
Imam mini stan i ne mogu kupovati hrpu stvari i velikih ormara jos dok smo u ovom malom prostoru itd. Mene zanima jel ok ona prematalica za bebu koja kad joj se makne gornji dio je kada za kupanje?
Iskreno, imala sam prematalicu na komodi od odjeće ali nisam je uopće koristila. Uglavnom sam ih raspremala na običnoj podlozi za prematanje na kauču ili krevetu.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Hej hej.. evo da se javim, jučer bila na pregledu, kako je krenulo mislim da će se termin ipak gledat po zadnjoj M 10.1. 😅 Sve je uredno. Nn 1.98, vadila sam krv za panoramu pa cekam rezultat..
..
Lakše mi je sto se tice mirisa i svega sta mi smetalo. Pitao me za komplikacije ako zelim, ali ja cu raditi dok god budem mogla..
..
Ne stignem svaki dan ovdje, jer mi se poprilicno zguzvalo na poslu, sezona, turisti posla preko glave 😅 a popodne pretezito je vrijeme za odmor i spavanac.
..
Danas cu poloviti malo sta ste sve pricale..
..
Kako s ovim temp izdrzite? 🥵🥵
Hej hej.. evo da se javim, jučer bila na pregledu, kako je krenulo mislim da će se termin ipak gledat po zadnjoj M 10.1. 😅 Sve je uredno. Nn 1.98, vadila sam krv za panoramu pa cekam rezultat..
..
Lakše mi je sto se tice mirisa i svega sta mi smetalo. Pitao me za komplikacije ako zelim, ali ja cu raditi dok god budem mogla..
..
Ne stignem svaki dan ovdje, jer mi se poprilicno zguzvalo na poslu, sezona, turisti posla preko glave 😅 a popodne pretezito je vrijeme za odmor i spavanac.
..
Danas cu poloviti malo sta ste sve pricale..
..
Kako s ovim temp izdrzite? 🥵🥵
Slj pregled 21.8. Tko ce docekati 😅
Noir, rekla je da je uredna trudnoca i da je bebica dosta veća za tj tjedan.. bilo mi je čudno šta uopće i koze izmjeriti težinu 😅 velim, malo mi je čudno za tj tjedan da je već tolika težina..
Ney, ja se orijentiram nekako po ovome https://ibb.co/fYCqT1v za blizance je to stvarno super i težina i visina :) nadam se da,da, bas me zanimalo jel i nekome vise toliki s obzirom na tjedan :)
https://www.ringeraja.hr/m/clanak/tumacenje-ultrazvucnih-nalaza-u-trudnoci_528.html?page=
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome još tako i zbunilo me… na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..😅
Meni ti je jucer pokazao utz 13+5 i beba 7.63 cm ali nije nista govorio o tezini.. pa vjerujem da ce mi to tek kasnije pocet govoriti
Noir, rekla je da je uredna trudnoca i da je bebica dosta veća za tj tjedan.. bilo mi je čudno šta uopće i koze izmjeriti težinu 😅 velim, malo mi je čudno za tj tjedan da je već tolika težina..
Ney, ja se orijentiram nekako po ovomehttps://ibb.co/fYCqT1vza blizance je to stvarno super i težina i visina :) nadam se da,da, bas me zanimalo jel i nekome vise toliki s obzirom na tjedan :)
https://www.ringeraja.hr/m/clanak/tumacenje-ultrazvucnih-nalaza-u-trudnoci_528.html?page=
Vidi, da ti iskreno kažem, ja sve živo ispitam doktora dok sam na pregledu, izađem iz ordinacije mirne glave i sebi sam zarctala da neću čitati nalaze i UZ i pretraživati parametre. Uvijek ćemo tako naći nešto na šta sumnjamo i onda stalno razmišljati o tome, a google je za nas trudnice zlo u većini slučajeva .
S prvim doktorom sam imala problem s manjkom informacija i uvijek se brinula, ovom sadašnjem vjerujem 100% i samo se oslanjam na to. Prošli put je rekao "ovo je divna, uredna blizanačka trudnoća, uživaj, nema potrebe da se brineš za bilo šta". Čak me smirio i za tlak, ostavio mi je terapiju da ja budem mirnija, ali je rekao da je tlak sad ok i da se idem odmarati do anomaly scana.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Eeee i da, prijateljica mi je prije par dana pričala vezano za kilažu bebe, cijelu trudnoću su joj govorili da beba zaostaje, da ne raste kako treba, da ne dobija dovoljno na kilaži, pred sami porod su joj rekli da je beba teška samo cca 2,5kg i da će imati probleme kad rodi, a rodila je dečkića od skoro 4kg, tako da nisam sigurna ni koliko su pouzdane informacije o težini...
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Ney, ja se orijentiram nekako po ovomehttps://ibb.co/fYCqT1vza blizance je to stvarno super i težina i visina :) nadam se da,da, bas me zanimalo jel i nekome vise toliki s obzirom na tjedan :)
Moji su dečki uvijek bili pop tjedan dana veći po ultrazvuku i to ti je zapravo super. Ne brini, sve dok ne zaostaju previše sve je odlično.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji