![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Cure koje su radile panoramu. Koliko je dana proslo otkad ste vadili krv do rezultata? Ja sam vadila juÄer dakle u ponedjeljak. Dali ima sanse da dodje do petka ili? Dali ste prvo dobili mail ili poziv od vaseg dr.? Nervoza na najjace.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
VitaraĀ ja tek od neki dan kao neki mjehuriÄ osjetimā¦ al ja sam malo jaÄa, imam malo vise sala pa možda zato tek sada iako kaže da je za prvu trudnocu to okā¦. Tako mi je doktorica reklaā¦
Ja idem prekosutra na pregled u ambulantu i prvi put nisam UzbuÄena i nervozna zato sto sam prije 5 dana bila kod doktorice na pregledu u bolnici jer imaju bolji ultrazvukā¦
š 34 godine
š 5 spontana
malamumu6gmail.com
Cure koje su radile panoramu. Koliko je dana proslo otkad ste vadili krv do rezultata? Ja sam vadila juÄer dakle u ponedjeljak. Dali ima sanse da dodje do petka ili? Dali ste prvo dobili mail ili poziv od vaseg dr.? Nervoza na najjace.
Ja sam dobila mail toÄno tjedan dana od vaÄenja krvi i to popodne, oko 16-17 h, a dr me nazvala u 19.30. Sretno. š¤
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure koje su radile panoramu. Koliko je dana proslo otkad ste vadili krv do rezultata? Ja sam vadila juÄer dakle u ponedjeljak. Dali ima sanse da dodje do petka ili? Dali ste prvo dobili mail ili poziv od vaseg dr.? Nervoza na najjace.
Ja sam 11.5. radila panoramu, a rezultati su mi dosli na mail 21.5. š nitko me nije zvao od dr iz poliklinike gdje sam radila, iako su mi rekli da budu, iako nema veze jer sve skuzis po nalazu i sam. Mislim da bas i nema sanse da dode do petka jer ima treba 2 dana za transport, mozda ti dodu rezultati za vikend ili pocetkom sljedeceg tjednaā¦
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Vitaraja tek od neki dan kao neki mjehuriÄ osjetimā¦ al ja sam malo jaÄa, imam malo vise sala pa možda zato tek sada iako kaže da je za prvu trudnocu to okā¦. Tako mi je doktorica reklaā¦
Ja idem prekosutra na pregled u ambulantu i prvi put nisam UzbuÄena i nervozna zato sto sam prije 5 dana bila kod doktorice na pregledu u bolnici jer imaju bolji ultrazvukā¦
Meni je druga trudnoÄa pa Äu osjetiti ranije. Ali opet nisam sigurna je li to to i stalno sam u brizi. Pregled tek 7.8., zadnji bio prije 2 tj. Slj tj idemo na more i razmiÅ”ljam otiÄi privatno prije mora na uzv zbog mira.Ā
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja mislim do kraja trudnoÄe da neÄemo biti mirneā¦
Mene svaki dan neki klinac boli, ili dolje oko jajnika, ili stidna kost, ili trbuh Znaci ja bi svaki dan iÅ”la na pregled da moguš
Al onda kad legnem i osjetim žgaravicu lagano se ispovracam znam da je sve okš
Jednostavno glavu opustit nikakoā¦
Sutra napokon idemo gledat kolica āŗļø uz je rekao da odmah izaberem jer ako opet za mjesec dana budemo iÅ”li gledat da Äe poluditš
š 34 godine
š 5 spontana
malamumu6gmail.com
Hej curke, jel vi osjecate udarce od bebice? Ja sam sad 19tj i vec sam posteno pocela osjecati
Jos nista ne osjecam, a vec sam polako nestrpljiva šš svi pricaju o leptiricima, ribicama.. ja osluskujem, iscekujem, a svjesna sam da je rano šš
Meni je sa 17tj prvi put tak da polako hehe :)
I sad me pocne tipa neki zivac odjednom ukljestit zabolit u ledima, pa se protegne do noge i tako..Ā
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome joÅ” tako i zbunilo meā¦ na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..š
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome joÅ” tako i zbunilo meā¦ na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..š
Ako ti nije niŔta rekao sigurno je u redu. Meni nije davao nikakve tezine do pregleda u 15+5. Tad je imao ako se dobro sjecam oko 130grama.
12/2023 djeÄak š
Meni ti je doslo tocno za 8 dana i to u subotu ujutro rezultati na mail. U ponedjeljak me jos nazvala doktorica u cijoj sam ordinaciji to radila i to je to .š dakle, mozes i vikendom ocekivat rezultate
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji