Vitara ja tek od neki dan kao neki mjehurić osjetim… al ja sam malo jača, imam malo vise sala pa možda zato tek sada iako kaže da je za prvu trudnocu to ok…. Tako mi je doktorica rekla…
Ja idem prekosutra na pregled u ambulantu i prvi put nisam Uzbuđena i nervozna zato sto sam prije 5 dana bila kod doktorice na pregledu u bolnici jer imaju bolji ultrazvuk…
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Cure koje su radile panoramu. Koliko je dana proslo otkad ste vadili krv do rezultata? Ja sam vadila jučer dakle u ponedjeljak. Dali ima sanse da dodje do petka ili? Dali ste prvo dobili mail ili poziv od vaseg dr.? Nervoza na najjace.
Ja sam dobila mail točno tjedan dana od vađenja krvi i to popodne, oko 16-17 h, a dr me nazvala u 19.30. Sretno. 🤞
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Cure koje su radile panoramu. Koliko je dana proslo otkad ste vadili krv do rezultata? Ja sam vadila jučer dakle u ponedjeljak. Dali ima sanse da dodje do petka ili? Dali ste prvo dobili mail ili poziv od vaseg dr.? Nervoza na najjace.
Ja sam 11.5. radila panoramu, a rezultati su mi dosli na mail 21.5. 😊 nitko me nije zvao od dr iz poliklinike gdje sam radila, iako su mi rekli da budu, iako nema veze jer sve skuzis po nalazu i sam. Mislim da bas i nema sanse da dode do petka jer ima treba 2 dana za transport, mozda ti dodu rezultati za vikend ili pocetkom sljedeceg tjedna…
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Vitaraja tek od neki dan kao neki mjehurić osjetim… al ja sam malo jača, imam malo vise sala pa možda zato tek sada iako kaže da je za prvu trudnocu to ok…. Tako mi je doktorica rekla…
Ja idem prekosutra na pregled u ambulantu i prvi put nisam Uzbuđena i nervozna zato sto sam prije 5 dana bila kod doktorice na pregledu u bolnici jer imaju bolji ultrazvuk…
Meni je druga trudnoća pa ću osjetiti ranije. Ali opet nisam sigurna je li to to i stalno sam u brizi. Pregled tek 7.8., zadnji bio prije 2 tj. Slj tj idemo na more i razmišljam otići privatno prije mora na uzv zbog mira.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Ja mislim do kraja trudnoće da nećemo biti mirne…
Mene svaki dan neki klinac boli, ili dolje oko jajnika, ili stidna kost, ili trbuh Znaci ja bi svaki dan išla na pregled da mogu😂
Al onda kad legnem i osjetim žgaravicu lagano se ispovracam znam da je sve ok😂
Jednostavno glavu opustit nikako…
Sutra napokon idemo gledat kolica ☺️ uz je rekao da odmah izaberem jer ako opet za mjesec dana budemo išli gledat da će poludit😂
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Hej curke, jel vi osjecate udarce od bebice? Ja sam sad 19tj i vec sam posteno pocela osjecati
Jos nista ne osjecam, a vec sam polako nestrpljiva 😂🙈 svi pricaju o leptiricima, ribicama.. ja osluskujem, iscekujem, a svjesna sam da je rano 😂😂
Meni je sa 17tj prvi put tak da polako hehe :)
I sad me pocne tipa neki zivac odjednom ukljestit zabolit u ledima, pa se protegne do noge i tako..
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome još tako i zbunilo me… na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..😅
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Imam pitanje jer me zanima jel i nekome još tako i zbunilo me… na pregledu 13+5 je beba 7.55 cm i 100 grama, težina je za 16 tjedan.. jel uredu da je ta težina s obzirom na tjedan koji je bio? Malo me zbunjuje to..😅
Ako ti nije ništa rekao sigurno je u redu. Meni nije davao nikakve tezine do pregleda u 15+5. Tad je imao ako se dobro sjecam oko 130grama.
12/2023 dječak 💙
Meni ti je doslo tocno za 8 dana i to u subotu ujutro rezultati na mail. U ponedjeljak me jos nazvala doktorica u cijoj sam ordinaciji to radila i to je to .😀 dakle, mozes i vikendom ocekivat rezultate
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja koliko mogu pratiti na svojoj aplikaciji pregnancy +, uvijek mi je pokazivalo otprilike ok težinu i mjere beba. Moje su na 12+6 bile 6,35cm i 7,04cm, jedna bila 13+2 ali nismo taj mjerili težinu. Tako mi je i na prošlom pregledu bila jedna je za par dana veća, ali prate se, sa 15+6 težina jedne je bila 138, a druge 139g.
Ne znam kakav je aparat kod ginekologa kod kojeg ideš, možda je bebica par dana veća, kod mog doktora odmah pokaže uz kojoj sedmici odgovara težina i veličina bebe.
Pišem ti da se pokušaš orijentisati sa svojim mjerama, ali ja mislim da je to skroz ok.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji