Cure kratko pitanje:
Zaposlena sam od 01.04. na ugovor o radu. Koliko dugo moram bit zaposlena da ostvarim porodiljni 100% place?
Odgadam otvaranje komplikacija zbog toga..
Hvala unaprijed🙏🙏🥰
Ako prije toga nisi bila mislim da to neces moci dobiti. Neces imati dovoljno staza. Nije manje od 9 mj sigurno
12/2023 dječak 💙
Cure kratko pitanje:
Zaposlena sam od 01.04. na ugovor o radu. Koliko dugo moram bit zaposlena da ostvarim porodiljni 100% place?
Hvala unaprijed🙏🙏🥰
Ako prije toga nisi bila mislim da to neces moci dobiti. Neces imati dovoljno staza. Nije manje od 9 mj sigurno
Pobijam sama sebe. "osoba mora imati navedeni staž od šest mjeseci neprekidno odnosno devet mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine"
Znaci 1.10. Sad treba vidjeti samo kad trebas otvoriti obvezni porodiljni s obzirom na termin
12/2023 dječak 💙
Cure kratko pitanje:
Hvala unaprijed🙏🙏🥰
Pobijam sama sebe. "osoba mora imati navedeni staž od šest mjeseci neprekidno odnosno devet mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine"
Znaci 1.10. Sad treba vidjeti samo kad trebas otvoriti obvezni porodiljni s obzirom na termin
I opet, ne znam smetaju li komplikacije tome uopće. Javit će se netko tko više zna o temi. Sad sam i sebe zbunila. Trudnički mozak 😂
12/2023 dječak 💙
Noir gdje ste radili anomaly scan? Imate curke preporuke za polikliniku?

💃94' Sve okej, AMH 12,9
🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
Vinogradska
Transfer 1 blastice 2.05
❄️ 5 blastica
Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕
Noirgdje ste radili anomaly scan? Imate curke preporuke za polikliniku?
Poliklinika Gineko na Črnomercu, dr. Ujević. Vjeruj mi nećeš pogriješiti i neće ti biti žai novaca. 90 e je UZV. Samo ako se odluči ih nazovi da dobiješ termin, ja sam ga radila prije 18 tt i sve se vidjelo. Oni će ti sami reci kad bi bilo najbolje, a buduci da su godianji nije lose odmah se naruciti.
12/2023 dječak 💙
Dakle meni je danas na pregledu, od treme i straha, tlak bio 146/80. Inace mi je nizak. Jel to normalno? Neznam kak da vise normalno izmjerim taj tlak. Sad imam ptsp od toga.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Dakle meni je danas na pregledu, od treme i straha, tlak bio 146/80. Inace mi je nizak. Jel to normalno? Neznam kak da vise normalno izmjerim taj tlak. Sad imam ptsp od toga.
Od stresa je nazalost, meni je na prvom preglrdu bio 150/90, a inace je normalan do nizak.. ne brini, sve normalno!

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod mene 150/100. I tako i dalje na svakom pregledu. Napravila sam sve preglede i sve je u redu. Samo i dalje moram svaki dan 3x mjeriti tlak kod kuće. I uvijek je uredan.
12/2023 dječak 💙
Hvala cure, sad mi je lakse. Otkucaji su mi bili 123, bas me uhvatila panika. Em zbog pregleda, em svega. Sestra se nije uzbudivala oko toga, rekla sam joj da mi je doma cak nizak. Nadam se da drugi put budem smirenija.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Kad smo već kod tlaka, meni je sad doma bio 96/51. Danas mi je uzas dan, em te vrucine, em me boli glava vjv od takvog tlaka, umorna sam ko da me netko pregazio, sve me boli. 🥵🤕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji