![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Noirgdje ste radili anomaly scan? Imate curke preporuke za polikliniku?
Poliklinika Gineko na Črnomercu, dr. Ujević. Vjeruj mi nećeš pogriješiti i neće ti biti žai novaca. 90 e je UZV. Samo ako se odluči ih nazovi da dobiješ termin, ja sam ga radila prije 18 tt i sve se vidjelo. Oni će ti sami reci kad bi bilo najbolje, a buduci da su godianji nije lose odmah se naruciti.
12/2023 dječak 💙
Dakle meni je danas na pregledu, od treme i straha, tlak bio 146/80. Inace mi je nizak. Jel to normalno? Neznam kak da vise normalno izmjerim taj tlak. Sad imam ptsp od toga.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Dakle meni je danas na pregledu, od treme i straha, tlak bio 146/80. Inace mi je nizak. Jel to normalno? Neznam kak da vise normalno izmjerim taj tlak. Sad imam ptsp od toga.
Od stresa je nazalost, meni je na prvom preglrdu bio 150/90, a inace je normalan do nizak.. ne brini, sve normalno!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod mene 150/100. I tako i dalje na svakom pregledu. Napravila sam sve preglede i sve je u redu. Samo i dalje moram svaki dan 3x mjeriti tlak kod kuće. I uvijek je uredan.
12/2023 dječak 💙
Hvala cure, sad mi je lakse. Otkucaji su mi bili 123, bas me uhvatila panika. Em zbog pregleda, em svega. Sestra se nije uzbudivala oko toga, rekla sam joj da mi je doma cak nizak. Nadam se da drugi put budem smirenija.
Kad smo već kod tlaka, meni je sad doma bio 96/51. Danas mi je uzas dan, em te vrucine, em me boli glava vjv od takvog tlaka, umorna sam ko da me netko pregazio, sve me boli. 🥵🤕
Ako nemaš ovo što su rekle Caliopi i Noir 6 bez prekida odnosno 9 mjeseci u dvije godine s prekidima, dobivaš najniže komplikacije odnosno nekih 900 kn tako je bilo prije god i pol dok je moja kolegica otišla na komplikacije, za porodiljni ne znam kako ide.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Hvala cure, sad mi je lakse. Otkucaji su mi bili 123, bas me uhvatila panika. Em zbog pregleda, em svega. Sestra se nije uzbudivala oko toga, rekla sam joj da mi je doma cak nizak. Nadam se da drugi put budem smirenija.Tome sam se i ja nadala pa eto do sada na sva 3 pregleda tlak skočio. Još sam prije zadnjeg pregleda pola sata dok sam bila doma mjerila i bio je 114/76 i došla doktoru poslije pregleda 130/90 😂😂 u nadi je spas,ali to ti je sve strah,nervoza,iščekivanje,što je i normalno da će tlak skočiti
Da, logicno skroz. I ja mislim da ce slijedeci put bit isti scenarij. ako ne i gore 🤣
Hej curke, jel vi osjecate udarce od bebice? Ja sam sad 19tj i vec sam posteno pocela osjecati
Hvala cure na odgovorima.
Komplikacije necu onda otvarat jer nema smisla.
Cekat da prode tih 6 mjeseci i da se ostvari 100% place. Ionako drzavi dajem previse na svoje doprinose.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji