Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burica17
    17. Srpanj 2023. 10:12

Elia

Bok cure, sad tek vidim da ja nisam na popisu, mislila sam da si kopirala samo stari😂
    Ja imam anomaly scan 24.07.na svetom duhu a otp je 14.12.
    Jel ima koja problema sa oticanjem stopala? Meni oticu malo ali problem mi je sto me uzasno bole bas tabani, jedva mogu hodat bosa kolko me boli
    Ne pomazu masaze nit dizanje nogu, nadam se da ce se smiriti kad se i ove vrucine smire😅

Hej, meni zadnjih dana otiču bas stopala, jucer koma...danas malo bolje..hladna voda i tako, jučer su me bas i pekla...
    Ja sutra na pregled, moja cura će biti Lucija💖
    Sretno na pregledima danas!

Selmaa34
    17. Srpanj 2023. 10:23

Jutro, ja obavila pregled. Sve je u najboljem redu. Vadila krv za panoramu. Sad slijedi ponovno iscekivanje.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

mateak44
    17. Srpanj 2023. 10:24

Caliopi cestitam za curicu 🩷 jako mi je drago!
    .
    Moj sljedeci pregled je 24.07., a imena ce biti Dora i Ema, pa dok budes prepravljala za sljedeci put da znas 🙈🥰

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    17. Srpanj 2023. 10:25

I bravoooo za dobre preglede, idemo i dalje tako 🤗🤗

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Elia
    17. Srpanj 2023. 10:37

Caliopi ☘

Elia

Bok cure, sad tek vidim da ja nisam na popisu, mislila sam da si kopirala samo stari😂
    Ja imam anomaly scan 24.07.na svetom duhu a otp je 14.12.
    Jel ima koja problema sa oticanjem stopala? Meni oticu malo ali problem mi je sto me uzasno bole bas tabani, jedva mogu hodat bosa kolko me boli
    Ne pomazu masaze nit dizanje nogu, nadam se da ce se smiriti kad se i ove vrucine smire😅
    Dodana si na listu. U principu samo ispravim datume pregleda i ako dođe do korekcije termina,a onda kad saznamo spol samo dodam srce i ime ako koja želi podijeliti s nama da nam je lakše kasnije pratiti kada krenu porodi ☺️ meni su kuc kuc za sada stopala okej,ali ja sam i za razliku od tebe mjesec dana manje trudna pa možda i to igra ulogu. Ako jedeš slanu hranu možda ti zbog toga otiču ili je jednostavno do vrućina i cirkulacije

Da trebala bi smanjiti sol😅🙏
    Ja isto cekam curicu🥰zaboravila sam napisat

Ana_Maria
    17. Srpanj 2023. 10:52

Cestitam svima na dobrim pregledima! 🥰
    Cuvajte se ovih vrucina, bas je grozno ovih dana 😔
    Kika5, sad cu ja mozda glupo, ali mozda magnezij da pijes ako vec nisi, mozda je do toga? Inace stvarno zasad nisam imala problema sa trncima niti sa oticanjem.
    Ja sam iduci tjedan na anomaly scanu, to je vaginalni uzv cure? U bolnici sam na njemu taman prije planiranog mora pa se nadam da ce mi sve moci lijepo reci isto i odobriti za more jer sam kod svoje doktorice onda tek u 8. mjesecu opet.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    17. Srpanj 2023. 11:18

Caliopi ☘

Ana_Maria

Cestitam svima na dobrim pregledima! 🥰
    Cuvajte se ovih vrucina, bas je grozno ovih dana 😔
    Kika5, sad cu ja mozda glupo, ali mozda magnezij da pijes ako vec nisi, mozda je do toga? Inace stvarno zasad nisam imala problema sa trncima niti sa oticanjem.
    Ja sam iduci tjedan na anomaly scanu, to je vaginalni uzv cure? U bolnici sam na njemu taman prije planiranog mora pa se nadam da ce mi sve moci lijepo reci isto i odobriti za more jer sam kod svoje doktorice onda tek u 8. mjesecu opet.
    Ako nisi jača i punija, vjerojatno će ti samo sondom provjeriti CX pa će ti dalje raditi preko trbuha pretpostavljam 😊

Ok, super, hvala ti puno! Nadam se da cemo onda i konacno znati koju statistiku pojacavamo 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

PiaBuu
    17. Srpanj 2023. 11:34

Kika, magnezij šumeće ili direkt :) 
    Cure imam pitanje, na pregledu 13+5 je beba bila 7.55 cm i 100g teška ?! Jel uredu ta težina ?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Tami0910
    17. Srpanj 2023. 11:39

Caliopi ☘

Tami0910

Pozdrav cure,

evo mene s pregleda.

Cx T oblika > 40mm kaže doktorica uredan.
    Beba je baš živahna, stalno se okreće, noge i ruke stavlja preko glave
    Pogledala je detaljno sve organe, sve je super.
    Iako nigdje na nalazu ne piše koliko je velika beba, a ja pod svim dojmom zaboravila pitat

Dobila sam odobrenje za odlazak na more, na otok.
    Bravo za bebu neka samo nastavi. Moja je cijela na tatu. Samo lamaće nogama i negdje odlazi i bježi,a rukice drži pokraj nosa ko tata kad se uspavljuje 😂😂 preslatko nešto 🥹 super za odobrenje za more, lijepo se okupaj, odmori i uživajte koliko možete! Kada putujete? Ja za tjedan i pol imam pregled i nadam se da će bit isto CX ok i da će odobriti kupanje. Pretpostavljam da može more samo pomoći u borbi protiv polipa i tih stvari pa se nadam da me neće zakinuti za kupanje 🥶🤭

I moja mislim da je zivahna na tatu😅

U petak idemo🏊🏝☀️
    Sigurna sam da ce sve proci dobro na pregledu. 

More lijeci sve 🏝

Uzasno mi je podnosit vrucine i ici radit..

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• lana202021
    17. Srpanj 2023. 11:58

Kika5 meni je anomaly radio preko trbuha.
    Caliopi meni još nije sjelo, javite ako kome sjedne.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.