Bok cure, sad tek vidim da ja nisam na popisu, mislila sam da si kopirala samo stariš
Ja imam anomaly scan 24.07.na svetom duhu a otp je 14.12.
Jel ima koja problema sa oticanjem stopala? Meni oticu malo ali problem mi je sto me uzasno bole bas tabani, jedva mogu hodat bosa kolko me boli
Ne pomazu masaze nit dizanje nogu, nadam se da ce se smiriti kad se i ove vrucine smireš

Caliopi, meni ne smeta šš
..
Karlica, Selma, Tamy sretno danas š„°š¤
...
Ja sam u srijedu, a vec sad me nervoza pere šš veselim se vidjeti ju napokon š„°samo nek je sve okejš¤

šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Pozdrav cure,
evo mene s pregleda.
Cx T oblika > 40mm kaže doktorica uredan.
Beba je baÅ” živahna, stalno se okreÄe, noge i ruke stavlja preko glave
Pogledala je detaljno sve organe, sve je super.
Iako nigdje na nalazu ne piŔe koliko je velika beba, a ja pod svim dojmom zaboravila pitat
Dobila sam odobrenje za odlazak na more, na otok.

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + š
1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
21.11.2023 Ašš
Pozdrav curke, Å”to se tiÄe odjeÄe Jana ima pravo Å”to manje 50 veliÄine, moji su jedva stali u 56. ZnaÄi samo par komada 56, a ostatak 62, oni to stvarno brzo prerastu. Moji su deÄki bili u jastucima starinskim prva dva mjeseca. Tako sam bila sigurna da im je uvijek toplo, i nisu imali zaležanu glavicu jer sam ih uvijek okretala na bok.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Bok cure, sad tek vidim da ja nisam na popisu, mislila sam da si kopirala samo stariš
Jel ima koja problema sa oticanjem stopala? Meni oticu malo ali problem mi je sto me uzasno bole bas tabani, jedva mogu hodat bosa kolko me boli
Ne pomazu masaze nit dizanje nogu, nadam se da ce se smiriti kad se i ove vrucine smireš
Hej, meni zadnjih dana otiÄu bas stopala, jucer koma...danas malo bolje..hladna voda i tako, juÄer su me bas i pekla...
Ja sutra na pregled, moja cura Äe biti Lucijaš
Sretno na pregledima danas!

Jutro, ja obavila pregled. Sve je u najboljem redu. Vadila krv za panoramu. Sad slijedi ponovno iscekivanje.

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Caliopi cestitam za curicu š©· jako mi je drago!
.
Moj sljedeci pregled je 24.07., a imena ce biti Dora i Ema, pa dok budes prepravljala za sljedeci put da znas šš„°
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
I bravoooo za dobre preglede, idemo i dalje tako š¤š¤
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Ne pomazu masaze nit dizanje nogu, nadam se da ce se smiriti kad se i ove vrucine smirešDodana si na listu. U principu samo ispravim datume pregleda i ako doÄe do korekcije termina,a onda kad saznamo spol samo dodam srce i ime ako koja želi podijeliti s nama da nam je lakÅ”e kasnije pratiti kada krenu porodi āŗļø meni su kuc kuc za sada stopala okej,ali ja sam i za razliku od tebe mjesec dana manje trudna pa možda i to igra ulogu. Ako jedeÅ” slanu hranu možda ti zbog toga otiÄu ili je jednostavno do vruÄina i cirkulacije
Da trebala bi smanjiti solš
š
Ja isto cekam curicuš„°zaboravila sam napisat

Cestitam svima na dobrim pregledima! š„°
Cuvajte se ovih vrucina, bas je grozno ovih dana š
Kika5, sad cu ja mozda glupo, ali mozda magnezij da pijes ako vec nisi, mozda je do toga? Inace stvarno zasad nisam imala problema sa trncima niti sa oticanjem.
Ja sam iduci tjedan na anomaly scanu, to je vaginalni uzv cure? U bolnici sam na njemu taman prije planiranog mora pa se nadam da ce mi sve moci lijepo reci isto i odobriti za more jer sam kod svoje doktorice onda tek u 8. mjesecu opet.

37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji