Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchiii97
    13. Srpanj 2023. 19:38

Selmaa34

I nadutost, druga trudnoca, izgledam 5 mjeseci trudna.

Jao meni je stomak odjednom ogroman taman kao da sam 5 mesec 😅 već neki znaju da me pitaju kao jesi trudna 😅 a ja tek 8 nedelja

JagodicaBobica96
    13. Srpanj 2023. 19:44

Anchiii97

Selmaa34

Jao meni je stomak odjednom ogroman taman kao da sam 5 mesec 😅 već neki znaju da me pitaju kao jesi trudna 😅 a ja tek 8 nedelja

I kod mene isto 😂 pitam se da li je normalno,mucnine me popuste dan dva i odmah panika 🙄  i svee mi je gadno,
    Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce...ja sam mislila da je to malo vise 😂

PiaBuu
    13. Srpanj 2023. 19:49

Dal i vi dok hodate ‘ osjećate jajnik ‘ ? U smislu kao da ga ‘ pritiskate ‘ ne znam kako bi se izrazila 😅 al vidim da je svima nama danas nešto 😅

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Eva892
    13. Srpanj 2023. 19:53

Tami0910

Cure malo sam zabrinuta, danas nisam jos osjetila mjehurice.. lagano panika.
    Dal Vi osjetite svaki dan isto?

Ja sam možda osjetila jednom, iako nisam još sigurna da je to to🤔

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

JagodicaBobica96
    13. Srpanj 2023. 19:58

Caliopi ☘

JagodicaBobica96

Anchiii97

Selmaa34

I kod mene isto 😂 pitam se da li je normalno,mucnine me popuste dan dva i odmah panika 🙄 i svee mi je gadno,
    Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce…ja sam mislila da je to malo vise 😂

U Hrvatskoj je praksa ako je rizična trudnoća sa prethodnim spontanima ili neplodnošću kontrola svakih 2-3 tjedna, višeplodne trudnoće mogu biti i češće, a uredne trudnoće jednom mjesečno do tamo negdje 36TT kada se kreće jednom tjedno u trudničku ambulantu, po potrebi i češće 🙈

Ja sam jutros bila na UZ kod doktorke kaze da mi je sljedeca kontrola za 4 sedmice ali necemo raditi UZ,nego tek tamo u 18oj sedmici kao...

• Anchiii97
    13. Srpanj 2023. 20:05

JagodicaBobica96

Caliopi ☘

JagodicaBobica96

Anchiii97

Selmaa34

I kod mene isto 😂 pitam se da li je normalno,mucnine me popuste dan dva i odmah panika 🙄 i svee mi je gadno,
    Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce…ja sam mislila da je to malo vise 😂

U Hrvatskoj je praksa ako je rizična trudnoća sa prethodnim spontanima ili neplodnošću kontrola svakih 2-3 tjedna, višeplodne trudnoće mogu biti i češće, a uredne trudnoće jednom mjesečno do tamo negdje 36TT kada se kreće jednom tjedno u trudničku ambulantu, po potrebi i češće 🙈

Ja sam jutros bila na UZ kod doktorke kaze da mi je sljedeca kontrola za 4 sedmice ali necemo raditi UZ,nego tek tamo u 18oj sedmici kao…

Ja sam bila sad u poneeeljak na ultrazvuk 8 nedelja i doktor mi rekao tako oko 12 nedelje to je za 4 nedelje da dodjem da mi odradi ono mali ultrazvuk čisto da vidi jel sve okej i onda u 13tu nedelju mi je zakazan onaj glavni ultrazvuk gdje će sve da mjere 

JagodicaBobica96
    13. Srpanj 2023. 20:21

Anchiii97

JagodicaBobica96

Caliopi ☘

JagodicaBobica96

Anchiii97

Selmaa34

Ja sam jutros bila na UZ kod doktorke kaze da mi je sljedeca kontrola za 4 sedmice ali necemo raditi UZ,nego tek tamo u 18oj sedmici kao…

Ja sam bila sad u poneeeljak na ultrazvuk 8 nedelja i doktor mi rekao tako oko 12 nedelje to je za 4 nedelje da dodjem da mi odradi ono mali ultrazvuk čisto da vidi jel sve okej i onda u 13tu nedelju mi je zakazan onaj glavni ultrazvuk gdje će sve da mjere

Pa da tako je i meni jutros mi je pregledala sve super,kao 9og avgusta da dodjem ali necemo raditi UZ,i dala mi je uputnicu kod drugog doktora da idem da uradim test na anomalije kao mozes to a i ne moras da uradis,cisto da ponudi jer kao ona smatra da nisam podlozna nicemu sto bi moglo imati ne dao Bog los ishod,i sad me zbunilo kada cu kod nje da imam onaj UZ gdje pregleda organe itd..ne znam dodje mi da se spakujem i da odem u Bosnu da uradim tamo..ili je ovo samo moja paranoja ne znam nisam pametna 😂

mateak44
    13. Srpanj 2023. 20:31

Tami0910

Ja svaki dan osjetim, ali nisam za usporedit jer su unutra dvije bebice 🫣😂

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Miss88
    13. Srpanj 2023. 20:44

Tami0910

Ne osjetim stalno. Rijetko. Par puta tijekom dana

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Mala_mu
    13. Srpanj 2023. 20:52

Cure čestitam na lijepim pregledima, evo i mene s pregleda… sve je ok i u mjerama za 21 tjedan… i cura je💜
    Još jedna😂

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.