Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    15. Srpanj 2023. 12:51

Cure da li imate neku preporuku za krevetic al da su manje dimenzije 
    Mala nam je spavaca soba.Sad cemo uzeti ormar neki po mjeri ali opet ostane bas malo mjesta za krevetic
    Sta je najbolje uzeti u tom slucaju a da dijete moze koristit malo duzi period.

• Vitara
    15. Srpanj 2023. 13:22

Elenicaa20

Mala nam je spavaca soba.Sad cemo uzeti ormar neki po mjeri ali opet ostane bas malo mjesta za krevetic

Znam za one krevetiće "što rastu s djetetom", ne znam dimenziju, ali prvo je kolijevka, a kasnije krevetić.
    Ja imam od sina sve, bebetto kolica 3u 1, kinderbet iz Prime, komodu, kupit ću samo podlogu za prematanje, njihaljku, kasnije podlogu za igru n podu,  vrtić, hranilicu, kupim samo novu navlaku...... Robica mi neće odgovarati sva jer je sada curica, ali to ću s užitkom kupiti, a dosta i dobiti na poklon jer imamo veliku obitelj. Samo da bebice budu žive i zdrave, sve drugo će se lako. 🥰

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    15. Srpanj 2023. 13:24

Elenicaa20

https://cutiecloud.com/proizvod/cutie-komplet-4-u-1/

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    15. Srpanj 2023. 13:25

Elenicaa20

https://cutiecloud.com/proizvod/cutie-komplet-4-u-1/

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

MMMartinaaa
    15. Srpanj 2023. 13:28

Noir

Ima netko od vas preporuku za jaje? Vidim neka imaju krovic, neka nemaju.. trebam iskustva koliko je to uopce bitno

Imate već kolica? Ne idu sva jaja na sva kolica (ako ne postoje adapteri). Tako da savjetujem prvo uzeti kolica 2u1 a zatim jaje koje je kompatibilno. 
    Mislim da krovic nije nešto extra nuzan. 🤷 Mi smo imali maxi cosi pebble, bilo je dobro i pasalo je na cybex kolica. Sada pikiram nuna pipa urbn jer je lagano i samo se klikne na isofix, ne treba se vezati pojasevima (a i može). 
    Za krevetić - ja sam uzela chicco next2me tako da bude spojen s našim bračnim krevetom. On se koristi do cca 6mj, ali onda cemo najvjerojatnije starijeg maknuti iz njegovog trenutnog krevetića u veći, a beba će naslijediti njegov. Za starijeg smo uzeli cutie cloud koji se širi i raste s djetetom. Meni je super, jedino kad se proširi bude dosta velik...

Noir
    15. Srpanj 2023. 13:38

MMMartinaaa

Noir

Ima netko od vas preporuku za jaje? Vidim neka imaju krovic, neka nemaju.. trebam iskustva koliko je to uopce bitno

Imate već kolica? Ne idu sva jaja na sva kolica (ako ne postoje adapteri). Tako da savjetujem prvo uzeti kolica 2u1 a zatim jaje koje je kompatibilno.
    Mislim da krovic nije nešto extra nuzan. 🤷 Mi smo imali maxi cosi pebble, bilo je dobro i pasalo je na cybex kolica. Sada pikiram nuna pipa urbn jer je lagano i samo se klikne na isofix, ne treba se vezati pojasevima (a i može).
    Za krevetić - ja sam uzela chicco next2me tako da bude spojen s našim bračnim krevetom. On se koristi do cca 6mj, ali onda cemo najvjerojatnije starijeg maknuti iz njegovog trenutnog krevetića u veći, a beba će naslijediti njegov. Za starijeg smo uzeli cutie cloud koji se širi i raste s djetetom. Meni je super, jedino kad se proširi bude dosta velik…

Da, imamo joolz geo kolica. Sto vise googlam to mi je losije 😂 ja sam isto mjerkala pebble 360 jer je vece od pebble, no strollerica me pokolebala, kaze da ima reklamacija dosta u zadnje vrijeme.

12/2023 dječak 💙

Eva892
    15. Srpanj 2023. 14:45

Noir

Eva892

Noir

Mi planiramo uzeti Besafe ergobaby jaje, bas je sada na popustu u pola cijene, i ima krović što mi izgleda praktično ako je vani kiša i li vjetar za dodatnu zaštitu.

Ono je do 75 cm. Ja bih da je ipak nesto vece..

Ja sam isto gledala veće, ali sljedeće sjedalice su vec od 60 cm, a i mi nismo neki jako visoki pa ako mu bude smetalo jaje ranije ga prebacim u sjedalicu👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Noir
    15. Srpanj 2023. 14:48

Eva892

Noir

Eva892

Noir

Mi planiramo uzeti Besafe ergobaby jaje, bas je sada na popustu u pola cijene, i ima krović što mi izgleda praktično ako je vani kiša i li vjetar za dodatnu zaštitu.

Ono je do 75 cm. Ja bih da je ipak nesto vece..

Ja sam isto gledala veće, ali sljedeće sjedalice su vec od 60 cm, a i mi nismo neki jako visoki pa ako mu bude smetalo jaje ranije ga prebacim u sjedalicu👌

Kuma mi ima baš to, malu je već s 5 mj morala seliti iz jajeta. Nekako je meni to prerano, još ni ne sjedi, a u jaje ne stane više. Oni su oboje niži, tako da neznam. Ali jaje je odlično inače.

12/2023 dječak 💙

Eva892

Znam da ima isto Nuna Pipa koje je veće dužine, planirali smo njih ali kako ni sama ne znam pitala sam Strolericu i kaže da mi ne bi preporučila, da nisu baš super što se položaja leda tice, da su glava i trup previše spojeni pa sam odustala😏

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Noir

Eva892

Znam da ima isto Nuna Pipa koje je veće dužine, planirali smo njih ali kako ni sama ne znam pitala sam Strolericu i kaže da mi ne bi preporučila, da nisu baš super što se položaja leda tice, da su glava i trup previše spojeni pa sam odustala😏

Hehe ne znam koje mi onda ostaje. Cybex možda?

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.