Ima netko od vas preporuku za jaje? Vidim neka imaju krovic, neka nemaju.. trebam iskustva koliko je to uopce bitno
Mi planiramo uzeti Besafe ergobaby jaje, bas je sada na popustu u pola cijene, i ima krović što mi izgleda praktično ako je vani kiša i li vjetar za dodatnu zaštitu.
Ono je do 75 cm. Ja bih da je ipak nesto vece..
Ja sam isto gledala veće, ali sljedeće sjedalice su vec od 60 cm, a i mi nismo neki jako visoki pa ako mu bude smetalo jaje ranije ga prebacim u sjedalicu👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ima netko od vas preporuku za jaje? Vidim neka imaju krovic, neka nemaju.. trebam iskustva koliko je to uopce bitno
Mi planiramo uzeti Besafe ergobaby jaje, bas je sada na popustu u pola cijene, i ima krović što mi izgleda praktično ako je vani kiša i li vjetar za dodatnu zaštitu.
Ono je do 75 cm. Ja bih da je ipak nesto vece..
Ja sam isto gledala veće, ali sljedeće sjedalice su vec od 60 cm, a i mi nismo neki jako visoki pa ako mu bude smetalo jaje ranije ga prebacim u sjedalicu👌
Kuma mi ima baš to, malu je već s 5 mj morala seliti iz jajeta. Nekako je meni to prerano, još ni ne sjedi, a u jaje ne stane više. Oni su oboje niži, tako da neznam. Ali jaje je odlično inače.
12/2023 dječak 💙
Znam da ima isto Nuna Pipa koje je veće dužine, planirali smo njih ali kako ni sama ne znam pitala sam Strolericu i kaže da mi ne bi preporučila, da nisu baš super što se položaja leda tice, da su glava i trup previše spojeni pa sam odustala😏

👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
Znam da ima isto Nuna Pipa koje je veće dužine, planirali smo njih ali kako ni sama ne znam pitala sam Strolericu i kaže da mi ne bi preporučila, da nisu baš super što se položaja leda tice, da su glava i trup previše spojeni pa sam odustala😏
Hehe ne znam koje mi onda ostaje. Cybex možda?
12/2023 dječak 💙
Kuma mi ima baš to, malu je već s 5 mj morala seliti iz jajeta. Nekako je meni to prerano, još ni ne sjedi, a u jaje ne stane više. Oni su oboje niži, tako da neznam. Ali jaje je odlično inače.
A znam, nisi pametan što uzeti, ali gledala sam sljedeću sjedalicu osto be safe, a ona ima i umetak za manje bebe pa se nadam da će onda biti ok.

👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
Hehe ne znam koje mi onda ostaje. Cybex možda?
Ona mi se isto čine ok, ali dosta su teška, čak 4kg mi se čini. Nadam se da ćeš nać neka koja vam odgovaraju, jer svaka imaju neku manu.

👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
Curke evo samo javljam da smo imali otkrivanje spola i dolazi nam naša mala dugoočekivana U 🩷 još jedna curka u grupi 🙈🤭
Čestitke!!!! 🥳🥳🥳🥳
Ajme cura ove zime. Šta će to biti?? Gdje će naći dečke jednog dana. 🤭🫣
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Super Caliopiii 🌸

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji