Meni uzasan umor, mucnine, bolne grudi i cesce mokrenje. I da napomenem, mucnine me znaju popustiti na dan dva da se zabrinem, al onda treci dan grozno.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
I nadutost, druga trudnoca, izgledam 5 mjeseci trudna.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Cure malo sam zabrinuta, danas nisam jos osjetila mjehurice.. lagano panika.
Dal Vi osjetite svaki dan isto?
Ja ne osjecam jos nista 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Jao meni je stomak odjednom ogroman taman kao da sam 5 mesec 😅 već neki znaju da me pitaju kao jesi trudna 😅 a ja tek 8 nedelja
Jao meni je stomak odjednom ogroman taman kao da sam 5 mesec 😅 već neki znaju da me pitaju kao jesi trudna 😅 a ja tek 8 nedelja
I kod mene isto 😂 pitam se da li je normalno,mucnine me popuste dan dva i odmah panika 🙄 i svee mi je gadno,
Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce...ja sam mislila da je to malo vise 😂

Dal i vi dok hodate ‘ osjećate jajnik ‘ ? U smislu kao da ga ‘ pritiskate ‘ ne znam kako bi se izrazila 😅 al vidim da je svima nama danas nešto 😅
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Cure malo sam zabrinuta, danas nisam jos osjetila mjehurice.. lagano panika.
Dal Vi osjetite svaki dan isto?
Ja sam možda osjetila jednom, iako nisam još sigurna da je to to🤔

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
I kod mene isto 😂 pitam se da li je normalno,mucnine me popuste dan dva i odmah panika 🙄 i svee mi je gadno,
Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce…ja sam mislila da je to malo vise 😂
U Hrvatskoj je praksa ako je rizična trudnoća sa prethodnim spontanima ili neplodnošću kontrola svakih 2-3 tjedna, višeplodne trudnoće mogu biti i češće, a uredne trudnoće jednom mjesečno do tamo negdje 36TT kada se kreće jednom tjedno u trudničku ambulantu, po potrebi i češće 🙈
Ja sam jutros bila na UZ kod doktorke kaze da mi je sljedeca kontrola za 4 sedmice ali necemo raditi UZ,nego tek tamo u 18oj sedmici kao...

Pitanje za vas prva mi je trudnoca koliko se otprilile radi UZ puta? Kao ovde u Njemackoj praktikuju 3 UZ tokom trudnoce…ja sam mislila da je to malo vise 😂
U Hrvatskoj je praksa ako je rizična trudnoća sa prethodnim spontanima ili neplodnošću kontrola svakih 2-3 tjedna, višeplodne trudnoće mogu biti i češće, a uredne trudnoće jednom mjesečno do tamo negdje 36TT kada se kreće jednom tjedno u trudničku ambulantu, po potrebi i češće 🙈
Ja sam jutros bila na UZ kod doktorke kaze da mi je sljedeca kontrola za 4 sedmice ali necemo raditi UZ,nego tek tamo u 18oj sedmici kao…
Ja sam bila sad u poneeeljak na ultrazvuk 8 nedelja i doktor mi rekao tako oko 12 nedelje to je za 4 nedelje da dodjem da mi odradi ono mali ultrazvuk čisto da vidi jel sve okej i onda u 13tu nedelju mi je zakazan onaj glavni ultrazvuk gdje će sve da mjere
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji