![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Jana25 identicno kao i kod mene, samo sto je kod mene kod jedne cure nadena cista velicine 8x3 mm i odmah sljedece pitanje kakav je bio NIPT i ja sam rekla niskorizican, pa je dr rekla da se cemo vjerovat tome i da bi se 25 ili 26 tt trebalo to zatvoriti. Naravno, isla sam guglat, pronasla svasta, plakala svaki dan i mucila i sebe i bebice, ali na kraju krajeva mi ostaje jedino vrijeme cekanja do sljedeceg pregleda i mislit da ce sve bit pozitivno 🥰 uostalom, ovdje imamo divnu podrsku cura takoo da tu smo jedna za drugu!
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ovo popodne ocito lose vijesti. Meni krenula neka sukrvica. Ja vjerujem da je to od pregleda i da nece biti nista i ne zelim dizati paniku. Jel neka od vas pricala da je istu situaciju imala nakon pregleda pa joj je prestalo iduci dan?
Meni su znali naglasit da ce bit vrlo vjerojatno krvi i ako bude smije bit do velicine malog kruga kad spojis palac i kaziprst ako je svjeza, ako je smeda onda ie to zaostala krv od pregleda i tu nemas brige
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Hvala curke ❤️ pratit cu! Nadam se da ce sve biti ok!
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana25 identicno kao i kod mene, samo sto je kod mene kod jedne cure nadena cista velicine 8x3 mm i odmah sljedece pitanje kakav je bio NIPT i ja sam rekla niskorizican, pa je dr rekla da se cemo vjerovat tome i da bi se 25 ili 26 tt trebalo to zatvoriti. Naravno, isla sam guglat, pronasla svasta, plakala svaki dan i mucila i sebe i bebice, ali na kraju krajeva mi ostaje jedino vrijeme cekanja do sljedeceg pregleda i mislit da ce sve bit pozitivno 🥰 uostalom, ovdje imamo divnu podrsku cura takoo da tu smo jedna za drugu!
E vidis. Nama su obostrane, sve drugo je i vise nego uredu. Sad vise nista ne mogu napraviti. Tako je, kako je.
Ja nisam naisla na nista lose na internetu. Cak i odgovori drugih lijecnika su ohrabrujuci i obecavajuci. Nasla sam jedino da postoji mogucnost da kod ranijeg poroda bebe budu i rodene s tim, ali se i to rijesi nakon2,3 mj.
Mozak raste, razvija se pa i onda kad se bebice rode. Stvarno cu biti pozitivna ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ovo popodne ocito lose vijesti. Meni krenula neka sukrvica. Ja vjerujem da je to od pregleda i da nece biti nista i ne zelim dizati paniku. Jel neka od vas pricala da je istu situaciju imala nakon pregleda pa joj je prestalo iduci dan?
Bit ce ti sve okej. Ne budu oni nekad ekstra njezni, a mi dolje prokrvljene više nego ikad. Samo prati 🤞❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bit će to dobro, povući će se ciste. Mene zanima jesu li vam to vidjeli prije ili tek na tom anonaly scanu?
12/2023 dječak 💙
Jana nadam se i vjerujem da će sve na kraju biti dobro, pogotovo jer su vam nalazi nipta uredni i doktor je optimistican. Vjerujem da je strah prisutan ali vjerujemo u najbolji ishod❤️
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Bit će to dobro, povući će se ciste. Mene zanima jesu li vam to vidjeli prije ili tek na tom anonaly scanu?
Meni nisu prije nego na anomaliy scanu
Ovaj sam radila sa 19 tt, a s Karlom sam radila u 22tt. On ciste nije imao, ali imao je proširene bubrezne kanale i nije se prikazivao želudac. 🙄 zamračila sam. Ali sve je bilo okej 🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Zenice jel vam se dešavalo da ste u 7 nedelji Al da nemate nikakve siptome osim velikih grudi i da vam se non stop ide u wc, da prekjuče nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej, sad bih vec u lude bila… ja jedva čekam sledeći pregled
Zenice jel vam se dešavalo da ste u 7 nedelji Al da nemate nikakve siptome osim velikih grudi i da vam se non stop ide u wc, da prekjuče nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej, sad bih vec u lude bila… ja jedva čekam sledeći pregled
To ti je normalno
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji