Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    06. Srpanj 2023. 09:36

Caliopi, i ja imam svakakve snove i skromnije to normalno 😂 ja sam sanjala neku babu coprnjicu i isla sam iz sna u san 😂 al ona mi je ostala zapamćena 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

slavonka92
    06. Srpanj 2023. 10:04

Jana moraš imati vjere da će sve biti u redu. Imaš rezultate prenatalnog i riječi doktora i u to se uzdaj. Ja ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak. Matea koja si kolica uzela za curke i ja sam u potrazi?  Svima ostalima želim odlične preglede danas.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Neyy
    06. Srpanj 2023. 10:19

Jana, biće sve ok, ja iskreno vjerujem u to 
    Slavonka i Matea, pratim vas obje sa kolicima, ja sam počela da gledam iz znatiželje i bolje je da nisam. Prva trudnoća, prosto nemam pojma šta da tražim od kolica, da li 3u1 ili 2u1. Čitala sam mišljenja, neke mame kažu korpa beskorisna, neke kažu nikako kupovati kolica s jajetom jer nije to neki kvalitet, ne može se dugo koristiti kao autosjedalica itd. Ima zanimljivih kolica, prelijepih, tipa bugaboo, ali mi se baš ne daje 2000 eura za kolica...

Ostale cure, sretno na pregledima, želim vam divne vijesti 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Ella..
    06. Srpanj 2023. 10:37

Hvala svima.. moj pregled je tek u 14.20.
    Treba docekati 😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

mateak44
    06. Srpanj 2023. 10:48

slavonka92 i Neyy - https://malizakladi.hr/cybex-djecja-kolica-gazelle-s-seashell-beige-taupe-frame-47315 , za tu cijenu dobije se okvir, košara za ići u dućan ili čemu već to služi i 1 sportsko sjedalo, naknado sam uzela još jedno sportsko sjedalo, 2 košare i zasad 1 jaje (čeka se plaća pa uzimam i drugo jaje haha). Išla sam po dućanima i probala 2-3 različita kolica, ali ova su mi se činila najlakšima i najpraktičnijima za blizance. Vidim da još uvijek traje popust na sve to skupa, tako da sam uspjela i uštedit nešto... jesu skupa, što je je, ali vrijede i kvalitetna su  prvo sam se dvoumila hoću uopće uzimat ovu košaru, ali onda mi je netko od cura tu objasnio da je ona itekako potrebno i da je nemoguće djecu vozit u jajetu na kolicima, imala je curka jako dobre argumente i poslušala sam ju i drago mi je što jesam.
    .
    Sretno svim curama na pregledu danas 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Noir
    06. Srpanj 2023. 10:55

U čemu planirate držati djecu preko dana? Trebam nešto za u dnevni boravak za prvih mjesec dva, dok ne bude na podu jer će ići na pod čim prije. Ne znam bi li bebu nosila za svako spavanje u sobu ili da joj nešto uzmem za u dnevni boravak. Na kauču ne može biti..

12/2023 dječak 💙

mateak44
    06. Srpanj 2023. 10:58

Noir

U čemu planirate držati djecu preko dana? Trebam nešto za u dnevni boravak za prvih mjesec dva, dok ne bude na podu jer će ići na pod čim prije. Ne znam bi li bebu nosila za svako spavanje u sobu ili da joj nešto uzmem za u dnevni boravak. Na kauču ne može biti..

upiši si u google gnijezda za bebe :)

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

Noir
    06. Srpanj 2023. 11:01

mateak44

Noir

Znam za gnijezda, ali opet njega moram nekamo staviti, a na kauč ne mogu. 🙈 razmisljam o nekoj kolijevci ili prijenosnom kreveticu. Ne znam 🤷🏼‍♀️

12/2023 dječak 💙

mateak44
    06. Srpanj 2023. 11:03

Noir

mateak44

Noir

Znam za gnijezda, ali opet njega moram nekamo staviti, a na kauč ne mogu. 🙈 razmisljam o nekoj kolijevci ili prijenosnom kreveticu. Ne znam 🤷🏼‍♀️

aha, uh oprosti, ja sam pročitala da na kauču može biti, a ti si napisala upravo suprotnu stvar...  hmm, okej, to čekamo onda da nam netko drugi ipak odgovori 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

MMMartinaaa
    06. Srpanj 2023. 11:19

Noir

Ja sam za prvog imala babybjorn. To vam je super investicija cure, on je u tome znao biti do kad je navršio 8mj. Kao i sve druge njihaljke, ljuljačke i sl. nije za neki duuugi period boravka, ipak je najbolje da su na ravnom, ali super dođe kad se trebate istuširati, usisati, skuhat nešto na brzinu. 
    Imam i mamaroo, ali on se brzo preraste. Njega se isplati polovno uzeti jer je preskup. 
    Super stvar je i tripp trapp hranilica od Stokke, ja sam imala nastavak za bebe, gdje leže gore i to je super dok bi mi jeli, sjedili za stolom jer mi je beba onda bila u mojoj visini i sudjelovala pasivno u obrocima 😊 
    Jastuk nisam imala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.