Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    04. Srpanj 2023. 20:49

Bravo Caliopi 🥳❤️🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    04. Srpanj 2023. 21:09

Caliopi, bravo za super pregled! ✌🏻♥️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

mateak44
    04. Srpanj 2023. 21:27

Caliopi bravooo za super pregled, ako i bude kasno za mjerenje ionako ces napraviti prenatalni tako da i to je dovoljno 🥰
    karlica18 ja sam ulovila kolica 3 u 1 preko stranice malizakladi.hr, uvijek su neki popusti i stvarno sam super prosla s obzirom da kupujem sve duplo, bome se isplatilo!

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Joćolina
    04. Srpanj 2023. 21:28

Caliopi ☘

Curke evo da se javim na brzinu pa idemo dalje. Danas smo 11+5 po M, ali sam ja odlucio/la malo rasti pa sam trenutno veliki/a za 12+2. Doktor mi je JEDVA ulovio srce jer sam zivahna beba i samo masem rucicama i udaram nozicama i doktor je zadovoljan sa mojom aktivnosti 😂 tetu Ens ću morati razočarati jer doktor jednostavno NIJE mogao ništa izmjeriti osim duljine od glave do pete koliko je beba nemirna tako da je mini anomaly ovaj puta propao u vodu, ali idući nam je pregled 26.07. dan prije maminog velikog 30.rođendana pa ćemo valjda znati koliki je nuhalni i nosna kost jer se ne dam još dirati 😂🙈P.S. Doktor je rekao da mi ne želi reći spol da ne bi rekao krivo pa da odradim taj nifty i onda nam bude sve jasnije jer je zbog moje epilepsije i prethodne neplodnosti jako bitno da to napravim da se skine puno toga s vrata i idući tjedan opet na OGTT pa ako bude visoko i dalje,onda dijabetologu po inzulin ili neke tabletice.Cure ja sam 100 kila lakša 🤷‍♀️ sad samo 3 tjedna do novog pregleda, iako ću ga vidjet sutra ujutro opet pošto radimo Nifty. Nekako mislim da je dečko po osjećaju i doktoru jer on ne želi definitivno reći,a dečki se vole ranije pokazivati no vidjet ćemo. bitno da je sve DOBRO, zapravo kako bi doktor rekao, obzirom na povijest neplodnosti, epilepsiju i povišeni šećer beba je SUPER 🥹🥰🥰

Bravo za super pregled ❤️🥰 neka tako bude i nifty.
    P. S. Jesi prije pregleda jela ili pola sta slatko? Od par kolegica sam čula da su imale "problem" ak su jele il pile slatko jer beba onda bude živahna 🙈 to se meni zadnji put desilo pa zato pitam 

• Joćolina
    04. Srpanj 2023. 21:30

ItsMarija

E ljudi moji. Neki dan ste pricali o snovima. A ja nisam normalna koje ja imam. Ja sanjam neke nepoznate muskarce, sex, boze me sacuvaj kakve stvari. Bojim se da necu izgovoriti necije ime da me moj ne bije🤣🤣🤣 i to sad vec dost dugo hahhaha. Znam da sanjamo neke ludosti al ovom se nisam nadala. Šalu na stranu, nista mi ne fali. Hahahha. Molim vas nek mi netko kaze da nisam jedinaaa. Iako se sve bojim…😂😂

ItsMarija

E ljudi moji. Neki dan ste pricali o snovima. A ja nisam normalna koje ja imam. Ja sanjam neke nepoznate muskarce, sex, boze me sacuvaj kakve stvari. Bojim se da necu izgovoriti necije ime da me moj ne bije🤣🤣🤣 i to sad vec dost dugo hahhaha. Znam da sanjamo neke ludosti al ovom se nisam nadala. Šalu na stranu, nista mi ne fali. Hahahha. Molim vas nek mi netko kaze da nisam jedinaaa. Iako se sve bojim…😂😂

To su dobri snovi 🤣

Jana25
    04. Srpanj 2023. 22:04

Caliopi ☘

Curke hvala Vam na potpori, super ste ❤️Joćolinajela sam za ručak jaja i to je bilo oko 13 sati a pregled bio iza 16:30 a oko 15:30 sam jedino popila vode jer sam bila žedna i to je to. Jedino ako beba nije pošizila od vode 😂😂😂🤭 al sutra neću jesti ništa prije pregleda i pokušat da ne pijem ništa pa se nadam da će beba biti mirnija i da ću dobiti koju normalniju slikicu 😂😂🙈

Ja sam bila na tašte sa 11+ tjedana na pregledu i bio je ko na ražnju. Mislim da je to i do bebe i da smo najee*** u buducnosti 🥹🤪

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Džuli365
    04. Srpanj 2023. 22:29

Curke koje su na komplikacijama koliki iznos dobijete

Ens
    04. Srpanj 2023. 23:55

Caliopi ☘

Curke evo da se javim na brzinu pa idemo dalje. Danas smo 11+5 po M, ali sam ja odlucio/la malo rasti pa sam trenutno veliki/a za 12+2. Doktor mi je JEDVA ulovio srce jer sam zivahna beba i samo masem rucicama i udaram nozicama i doktor je zadovoljan sa mojom aktivnosti 😂 tetu Ens ću morati razočarati jer doktor jednostavno NIJE mogao ništa izmjeriti osim duljine od glave do pete koliko je beba nemirna tako da je mini anomaly ovaj puta propao u vodu, ali idući nam je pregled 26.07. dan prije maminog velikog 30.rođendana pa ćemo valjda znati koliki je nuhalni i nosna kost jer se ne dam još dirati 😂🙈P.S. Doktor je rekao da mi ne želi reći spol da ne bi rekao krivo pa da odradim taj nifty i onda nam bude sve jasnije jer je zbog moje epilepsije i prethodne neplodnosti jako bitno da to napravim da se skine puno toga s vrata i idući tjedan opet na OGTT pa ako bude visoko i dalje,onda dijabetologu po inzulin ili neke tabletice.Cure ja sam 100 kila lakša 🤷‍♀️ sad samo 3 tjedna do novog pregleda, iako ću ga vidjet sutra ujutro opet pošto radimo Nifty. Nekako mislim da je dečko po osjećaju i doktoru jer on ne želi definitivno reći,a dečki se vole ranije pokazivati no vidjet ćemo. bitno da je sve DOBRO, zapravo kako bi doktor rekao, obzirom na povijest neplodnosti, epilepsiju i povišeni šećer beba je SUPER 🥹🥰🥰

Ma prekrasne vijesti Caliopi ❤️❤️❤️

Ja se javim sutra nakon 11 da vidimo što će nama reći 😊😊

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    04. Srpanj 2023. 23:56

ItsMarija

Ens

Miss88

Cure stigao paket od hippa. https://ibb.co/QKctcDF 🥳

Ej, ja sam se upravo registrirala na Hipp stranicu. Jel trebam nesto posebno jos popuniti pa da mi dode taj paket?

Odeš tamo na 'trudnocu' i registriras se. Traze te podatke osobne sve i adresu. Ako jesi to napravila, to je to.

Dada. To sam napravila 😊 hvala! Onda samo cekam..

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Džuli365
    05. Srpanj 2023. 05:55

Caliopi ☘

Džuli365

Curke koje su na komplikacijama koliki iznos dobijete
    Ako ti je plaća veća od 565€ neto onda ti je to maksimalni iznos koji dobivaš. Naravno sve ti isto tako ovisi ima li praznika u mjesecu, koliki je fond sati, ali ti se računa prema prosjeku plaća, odnosno neto satnice ti množe puta 8 sati puta broj radnih dana koji isključuje blagdane i to ti je iznos koji trebaš dobiti 🙈

Hvala puno na odgovoru. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.