![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Zenice jel vam se dešavalo da ste u 7 nedelji Al da nemate nikakve siptome osim velikih grudi i da vam se non stop ide u wc, da prekjuče nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej, sad bih vec u lude bila… ja jedva čekam sledeći pregled
Ja evo u 13.tj i dalje nemam nikakav simptom osim bolnih grudi…tako da, svaka od nas prozivljava trudnocu drugacije, ali ne brini, ako je bilo sve ok na pregledu nemas se sto brinuti
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana, cula sam za takve situacije prije i uvijek je ishod bio pozitivan odnosno ciste su se povukle. Drzi se i samo hrabro. Vjerujem da nije lako jer svi zelimo da na pregledu bude sve savrseno ali takve se stvari dogadjaju.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Jana, mislim na tebe i šaljem zagrljaje!
Sve cure, želim vam uredne trudnoće i što god vas muči da ostane što prije iza vas! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Jana, mislim na tebe i šaljem zagrljaje!
Sve cure, želim vam uredne trudnoće i što god vas muči da ostane što prije iza vas! ❤️
Haruuu ❤️❤️❤️ sad sam se rasplakala 😫🥹
Jesi nam ti dobro ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana, cvrsto vjerujem da ce se ciste povuci i da ce biti sve okej 🤞🤞🤞❤️ nije lako cuti kad dr.kaze tako nesto i vjerujem da je na prvu šok, al s obzirom na sve, vjerujem u dobar ishod na kraju😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Zenice jel vam se dešavalo da ste u 7 nedelji Al da nemate nikakve siptome osim velikih grudi i da vam se non stop ide u wc, da prekjuče nisam bila na pregled i vidjela da je sve okej, sad bih vec u lude bila… ja jedva čekam sledeći pregled
Da, upravo takve sam sinptome imala. Nemas ni neki pretjerani osjecaj da si trudna. Ali, neka, i bolje da je tako :) meni evo kako vrijeme ide, sad pocinje jako smetati i smrditi meso...Ne ludim jos za nicim, tipa nekoj cudnoj kombinaciji hrane. Al na wc stalno, grudi bolne, trbuscic (ko'da) raste i dost je tvrd. Drugo sve za sad u normali..
Ja imam neke cudne misli unazad dan dva. Kako mi je prvi pregled bio 14.6 kad je i potvrdio trudnocu i rekao da je uredno, drugi pregled cekaaam 25.7 i nekako mi dugo za cekat, i bojim se da se u to vrijeme nešto nije desilo. Msm, gluposti, glupa ja, samo cu si privuc nest i bit nervozna. Nemam nista sto bi upucivalo na to da se osjecam lose il da se nest dogodilo, da me nesto boli, da imam iscjedak i bla bla. I vjerujem da svakoj prodje kroz glavu sto ako ovo, ono i samo jedva cekam taj utorak da mi potvrdi da beba raste jer vec onda cu bit lagano 13tj. Al nekad se sama izbediram od sebe da mi nebi rekao da je nest loše s bebom....😪😪😪 Znam da je glupo razmisljanje ali vjerujem da je svakoj mozda bilo tako u nekim trenucima. I proce me, ali evo htjela sam to podijeliti. Bit će sve okej, al kazem dugo mi bas za cekat to sad i sto ne znam sta se dogadja u trbuhu hehe.
Ja imam neke cudne misli unazad dan dva. Kako mi je prvi pregled bio 14.6 kad je i potvrdio trudnocu i rekao da je uredno, drugi pregled cekaaam 25.7 i nekako mi dugo za cekat, i bojim se da se u to vrijeme nešto nije desilo. Msm, gluposti, glupa ja, samo cu si privuc nest i bit nervozna. Nemam nista sto bi upucivalo na to da se osjecam lose il da se nest dogodilo, da me nesto boli, da imam iscjedak i bla bla. I vjerujem da svakoj prodje kroz glavu sto ako ovo, ono i samo jedva cekam taj utorak da mi potvrdi da beba raste jer vec onda cu bit lagano 13tj. Al nekad se sama izbediram od sebe da mi nebi rekao da je nest loše s bebom….😪😪😪 Znam da je glupo razmisljanje ali vjerujem da je svakoj mozda bilo tako u nekim trenucima. I proce me, ali evo htjela sam to podijeliti. Bit će sve okej, al kazem dugo mi bas za cekat to sad i sto ne znam sta se dogadja u trbuhu hehe.
Ma sve isto tako… nego sam ja prošle godine imala dva spontana oko 9-10 nedelje i posle toga smo muz i ja odradili sve moguće testove i sve je u redu bilo… i sad kako sam ostala trudna prvo sam bila na pregled u 5+4 i nisya se nije vidjelo pa sam u traumi bila, prekjuče bila 6+6 čuli se otkucaji i bebica super, treba u ponedeljak da odem
Opet kod doktora ali meni sad taj ponedeljak vjecan da on mn opet kaže da je sve okej…
Ja imam neke cudne misli unazad dan dva. Kako mi je prvi pregled bio 14.6 kad je i potvrdio trudnocu i rekao da je uredno, drugi pregled cekaaam 25.7 i nekako mi dugo za cekat, i bojim se da se u to vrijeme nešto nije desilo. Msm, gluposti, glupa ja, samo cu si privuc nest i bit nervozna. Nemam nista sto bi upucivalo na to da se osjecam lose il da se nest dogodilo, da me nesto boli, da imam iscjedak i bla bla. I vjerujem da svakoj prodje kroz glavu sto ako ovo, ono i samo jedva cekam taj utorak da mi potvrdi da beba raste jer vec onda cu bit lagano 13tj. Al nekad se sama izbediram od sebe da mi nebi rekao da je nest loše s bebom….😪😪😪 Znam da je glupo razmisljanje ali vjerujem da je svakoj mozda bilo tako u nekim trenucima. I proce me, ali evo htjela sam to podijeliti. Bit će sve okej, al kazem dugo mi bas za cekat to sad i sto ne znam sta se dogadja u trbuhu hehe.
Ma sve isto tako… nego sam ja prošle godine imala dva spontana oko 9-10 nedelje i posle toga smo muz i ja odradili sve moguće testove i sve je u redu bilo… i sad kako sam ostala trudna prvo sam bila na pregled u 5+4 i nisya se nije vidjelo pa sam u traumi bila, prekjuče bila 6+6 čuli se otkucaji i bebica super, treba u ponedeljak da odem
Opet kod doktora ali meni sad taj ponedeljak vjecan da on mn opet kaže da je sve okej…
Ma tako blizu a tako daleko 🤣 znam... A gle s obzirom na tvoje prije situacije vjerujem da ti nije lako... Ali koliko mozes opusti se i uzivaj s dragim i ponedjeljak će super proci. Treca sreca 😉
Izgleda da je lako drugima reci... Bojimo se normalna je stvar... Vjerovat cemo da ce sve bit okej, al ta neizvjesnost izludjuje😏
Sortiraj odgovore
Najstariji