Pozdrav svima, obavila sam danas pregled, sve je ok. 7+5 sam danas. Zna li netko da li je potrebno naručivati se za kombinirani u Petrovoj i na koji način? hvala :)
Pozdrav svima, obavila sam danas pregled, sve je ok. 7+5 sam danas. Zna li netko da li je potrebno naručivati se za kombinirani u Petrovoj i na koji način? hvala :)
Trebaš se naručiti, ja sam putem maila poslala uputnice i napisala kad je bila zadnja menstruacija. Mail ti je: predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr

Joćolina hvala :) samo ja nisam dobila nikakve uputnice, valjda vide u sustavu.
ja sam si uputnice skinula sa e građani, ali mislim da možeš samo poslati MBO umjesto toga i napisati da su uputnice za kombinirani test i uzv u sustavu. Vrlo brzo su mi odgovorili. U 8 mi dali termin za uzv te napisali da se javim taj dan u labos radi vađenja krvi u periodu od 7 do 9h. S tim da, ako ti i daju termin u 8, prije 9, pol 10 nećeš obaviti uzv jer tek tad dolazi dr.

Cure stigao paket od hippa. https://ibb.co/QKctcDF 🥳
E super. I meni treba stici. Jesi dugo cekala?
Bome jesam. Više od mj dana

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Baš nešto razmišljam, ova brojka mi je otkucala 19tt.
Jel vrijeme da sastavim neki popis i krenem lagano? 🤔
Prvo mi treba nekakva komoda, ladičar gdje ću sve te bebine stvari držat 😅
Ja ču kad se s mora vratim lagano. Idem 31. Moram krevet donijet, komodu kupiti. A robicu neću još prati. Tek sredinom devetog.
E vidiš, tako ću i ja. Ove velike stvari kad se vratim s godišnjeg tipa ta komoda. Otfurat košaru od kolicana kemijsko, a robicu isto krajem 9. I tako će se to sve još jednom oratbprije nego beba dođe. A sad imam i sušilicu pa će valjda biti lakše 😁
Daaaa i ja imam sušilicu. Robici se najviše veselim 🥰

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Zdravooo svima, ja sam nova na forumuuu 😍 Danas sam
Imala pregled i 6+6 sam ❤️
Dobrodošla i čestitam! Ako želiš možemo te ubaciti na listu samo nam treba datum idućeg pregleda i kada je očekivani termin poroda 😊
Sledeci pregled u ponedeljak 10.07, a ocekivani termin 19 februar 😍
Zdravooo svima, ja sam nova na forumuuu 😍 Danas sam
Imala pregled i 6+6 sam ❤️
Dobro dosla Anchi 😊 jel ti ovo prva trudnoca?
Ja sam prosle godine u razmaku od 6 mjeseci imala dva spontana pobacaja u 9-10 nedelji… U prvoj ne znam razlog, a u drugoj je bilo jer je beba imala vise hromozona i bila je molarna parcijalna trudnoca… posle toga smo muz i ja odradili sva moguca testiranja i sve je u redu bilo… doktor rekao da napravimo 6 mjeseci pauzu i pokušamo opet… čim smo pokušali eto 2 crtice odmah… Sad sam bas u strahu ali nadam se da je ovo naša 3 sreća… prvi put sam na pregled bila u 5+4 i vidjela se samo gestacijska i zumanjceva vreća, plod se nije vidio ni tackica, otišla sam juče sa 6+6 i sve je bilo super i čula sam otkucaje 😍😍😍 U ponedeljak idem još jednom kod doktora na pregled i onda da čekam 11/12 nedelju za prenatalne testove. Posto ja živim u New York ovdje ne daju ništa od terapije, pa je meni moj doktor iz CG poslao utrogestan i rekao da ja to preventivno koristim da mi ne može skoditi
Ej, ja sam se upravo registrirala na Hipp stranicu. Jel trebam nesto posebno jos popuniti pa da mi dode taj paket?

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ej, ja sam se upravo registrirala na Hipp stranicu. Jel trebam nesto posebno jos popuniti pa da mi dode taj paket?
Odeš tamo na 'trudnocu' i registriras se. Traze te podatke osobne sve i adresu. Ako jesi to napravila, to je to.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji