![](/media/img/26/ed/c51b853e9a728ab68bfc.jpeg)
Baš nešto razmišljam, ova brojka mi je otkucala 19tt.
Jel vrijeme da sastavim neki popis i krenem lagano? 🤔
Prvo mi treba nekakva komoda, ladičar gdje ću sve te bebine stvari držat 😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja ču kad se s mora vratim lagano. Idem 31. Moram krevet donijet, komodu kupiti. A robicu neću još prati. Tek sredinom devetog.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure stigao paket od hippa. https://ibb.co/QKctcDF 🥳
E super. I meni treba stici. Jesi dugo cekala?
Zdravooo svima, ja sam nova na forumuuu 😍 Danas sam
Imala pregled i 6+6 sam ❤️
Cestitam i dobrodosla 🥳
Ja ču kad se s mora vratim lagano. Idem 31. Moram krevet donijet, komodu kupiti. A robicu neću još prati. Tek sredinom devetog.
E vidiš, tako ću i ja. Ove velike stvari kad se vratim s godišnjeg tipa ta komoda. Otfurat košaru od kolicana kemijsko, a robicu isto krajem 9. I tako će se to sve još jednom oratbprije nego beba dođe. A sad imam i sušilicu pa će valjda biti lakše 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav svima, obavila sam danas pregled, sve je ok. 7+5 sam danas. Zna li netko da li je potrebno naručivati se za kombinirani u Petrovoj i na koji način? hvala :)
Pozdrav svima, obavila sam danas pregled, sve je ok. 7+5 sam danas. Zna li netko da li je potrebno naručivati se za kombinirani u Petrovoj i na koji način? hvala :)
Trebaš se naručiti, ja sam putem maila poslala uputnice i napisala kad je bila zadnja menstruacija. Mail ti je: predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr
Joćolina hvala :) samo ja nisam dobila nikakve uputnice, valjda vide u sustavu.
ja sam si uputnice skinula sa e građani, ali mislim da možeš samo poslati MBO umjesto toga i napisati da su uputnice za kombinirani test i uzv u sustavu. Vrlo brzo su mi odgovorili. U 8 mi dali termin za uzv te napisali da se javim taj dan u labos radi vađenja krvi u periodu od 7 do 9h. S tim da, ako ti i daju termin u 8, prije 9, pol 10 nećeš obaviti uzv jer tek tad dolazi dr.
Sortiraj odgovore
Najstariji