Zdravo imam jedno pitanje. Da li se ikom desila ovakva situacija?Ā Prosla menstruacija bila ranije dosla bila 2 dana smedkasto stala ja uradila test negativan dosao ovaj mjesec ja je ne dobijem zakasni 4 dana uradila test pozitivan dokotrica rekla da uradim danas ponovo ja uradila negativan a menstruacije nema iskreno vec me je i strah pomalo a dokotrica me narucila u cetvrtak na uzĀ pregled.Ā
Cure, ima koja iskustva s zamucenim urinom?
Do sad je bilo sve okej, analiza urina uredna i jos svaki pregled provjerava s onim trakicama proteineā¦
Medutim, od danas, zamucenje.. trudim se NE guglati jer cu nac jos 10 dijagnoza, a ne zelim. Zovem gin, zauzeto je vec 1h š¤¦š»āāļøš¤¦š»āāļø
Vode pijem dovoljno, do 3L na dan, imam bocu da lakse pratim..
ā¦
Jos nesto.. snovi!! Izludit ce me uzasni snovi! Sanjala sam nocas da sam prokrvarila, da bebe vise nema. Horor! Probudim se s uzasnim osjecajem onda i to me prati gotovo cijeli dan! Nemam nikakvih tegoba da bi upucivalo na to da nesto nije okej, al evo moj mozak dok spavam ocito previse radi.š¤¦š»āāļø nekad snovi nemaju veze s trudnocom i bebom ali su jednako realni i uzasni.
Kako znas da je zamucenje? Jesi bila na pregled pa vidila u casi ili?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Thx Caliopi, poslala sam i mail ginekologu, palo mi je na pamet da rade popodne, plavusa.Ā
Pa cu pricekati jos malo, ako ne, zovem LOM, ionako radi popodne danas. š
...
Da, vidim po izgledu u wc skoljci, na oko je bas vidljivo. Nije mi bilo do sada tako.. znala sam imati upale mjehura ali bih prije skuzila po mirisu/peckanju da se nesto desava, za sad nemam ostalih simptoma. Mislila sam da je zbog iscjetka, ali onda bi se isto pojavljivalo i do sada. A mozda i jest zbog toga.š ne znam, ali malo sam u stranu, bolje da vidim crno na bijelo da je sve okejš
šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralaš i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo... Minuta... Dvije... I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam... Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas... Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta iÄi.Ā
Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralaš i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo⦠Minuta⦠Dvije⦠I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam⦠Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas⦠Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta iÄi.Jel nakon uriniranja ostaneÅ” joÅ” neko vrijeme sjediti na wc Å”koljci? Meni je tako znalo biti dok nisam jednom odluÄila ostat sjedit neko vrijeme tipa 30-ak sec i onda se nagnem naprijed i opet krene piÅ”anje. Ne isprazniÅ” vjerojatno mjehur do kraja pa ti je to problem. PokuÅ”aj iduÄi put ostati malo duže i nagnuti se naprijed da vidiÅ” jel Äe ti se dodatno prazniti mjehur āŗļø
Pa nisam. Bas budem vidjela, ali uopce nemam osjecaj da moram joÅ”. Al u pravilu ja pol sata sigurno ne izdrzim bez wcaš¬ osim evo ove sad izvanredne sit.Ā
Evo nas sa pregleda, sve je dobro, beba odgovara tjednima, zab sam pitati koliko ima grama, ali nema veze, bitno da je sve okš Äak sam dobila i mahanje, baÅ” slatkoš„°
SljedeÄi pregled 24.07., obaviti Äemo privatno 4D izmeÄu 19.-22. tjedna umjesto anomaly u bolnici š
Pitala sam za briseve, rekao je da ih ponavljamo tek pri kraju trudnoÄe, malo mi Äudno toliko dugo, ali tražit Äu ih onda na sljedeÄem pregledu da budem na miruš¤
Jedino moram provjeriti krvnu sliku i jetrene, zbog utrogestana.
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Evo nas sa pregleda, sve je dobro, beba odgovara tjednima, zab sam pitati koliko ima grama, ali nema veze, bitno da je sve okš Äak sam dobila i mahanje, baÅ” slatkoš„°
SljedeÄi pregled 24.07., obaviti Äemo privatno 4D izmeÄu 19.-22. tjedna umjesto anomaly u bolnici š
Pitala sam za briseve, rekao je da ih ponavljamo tek pri kraju trudnoÄe, malo mi Äudno toliko dugo, ali tražit Äu ih onda na sljedeÄem pregledu da budem na miruš¤
Bitno da je bebica dobro bravoš„³š„³š„³ bude i sve ostalo!Ā
Thx Caliopi, poslala sam i mail ginekologu, palo mi je na pamet da rade popodne, plavusa.
Pa cu pricekati jos malo, ako ne, zovem LOM, ionako radi popodne danas. š
ā¦
Da, vidim po izgledu u wc skoljci, na oko je bas vidljivo. Nije mi bilo do sada tako.. znala sam imati upale mjehura ali bih prije skuzila po mirisu/peckanju da se nesto desava, za sad nemam ostalih simptoma. Mislila sam da je zbog iscjetka, ali onda bi se isto pojavljivalo i do sada. A mozda i jest zbog toga.š ne znam, ali malo sam u stranu, bolje da vidim crno na bijelo da je sve okejš
Meni je povremeno jsto zamucen urin, izmeÄu ostalog i na zadnjem pregledu kad sam mokrila u ÄaÅ”icu i provjerili su urin. Sve je bilo ok, nadam se da je i kod febe tako
12/2023 djeÄak š
Äestitam na dobrom pregledu. š„°
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Eva super za pregled š
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji