Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miss2
    03. Srpanj 2023. 13:08

Zdravo imam jedno pitanje. Da li se ikom desila ovakva situacija?Ā  Prosla menstruacija bila ranije dosla bila 2 dana smedkasto stala ja uradila test negativan dosao ovaj mjesec ja je ne dobijem zakasni 4 dana uradila test pozitivan dokotrica rekla da uradim danas ponovo ja uradila negativan a menstruacije nema iskreno vec me je i strah pomalo a dokotrica me narucila u cetvrtak na uzĀ  pregled.Ā 

Selmaa34
    03. Srpanj 2023. 13:49

Tinchy09

Cure, ima koja iskustva s zamucenim urinom?
    Do sad je bilo sve okej, analiza urina uredna i jos svaki pregled provjerava s onim trakicama proteine…
    Medutim, od danas, zamucenje.. trudim se NE guglati jer cu nac jos 10 dijagnoza, a ne zelim. Zovem gin, zauzeto je vec 1h šŸ¤¦šŸ»ā€ā™€ļøšŸ¤¦šŸ»ā€ā™€ļø
    Vode pijem dovoljno, do 3L na dan, imam bocu da lakse pratim..
    …
    Jos nesto.. snovi!! Izludit ce me uzasni snovi! Sanjala sam nocas da sam prokrvarila, da bebe vise nema. Horor! Probudim se s uzasnim osjecajem onda i to me prati gotovo cijeli dan! Nemam nikakvih tegoba da bi upucivalo na to da nesto nije okej, al evo moj mozak dok spavam ocito previse radi.šŸ¤¦šŸ»ā€ā™€ļø nekad snovi nemaju veze s trudnocom i bebom ali su jednako realni i uzasni.

Kako znas da je zamucenje? Jesi bila na pregled pa vidila u casi ili?

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Tinchy09
    03. Srpanj 2023. 14:02

Thx Caliopi, poslala sam i mail ginekologu, palo mi je na pamet da rade popodne, plavusa.Ā 
    Pa cu pricekati jos malo, ako ne, zovem LOM, ionako radi popodne danas. 😁
    ...
    Da, vidim po izgledu u wc skoljci, na oko je bas vidljivo. Nije mi bilo do sada tako.. znala sam imati upale mjehura ali bih prije skuzila po mirisu/peckanju da se nesto desava, za sad nemam ostalih simptoma. Mislila sam da je zbog iscjetka, ali onda bi se isto pojavljivalo i do sada. A mozda i jest zbog toga.šŸ™ˆ ne znam, ali malo sam u stranu, bolje da vidim crno na bijelo da je sve okej😁

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø 30
    āž•ļø 23.04.'23 šŸ„°šŸ¤šŸŒˆ
    7+0 kuca ā¤ļøšŸ„°
    OTP 02.01.2024. Curica šŸŽ€ A šŸ’•

ItsMarija
    03. Srpanj 2023. 14:31

Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralašŸ˜‚ i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo... Minuta... Dvije... I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam... Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas... Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta ići.Ā 

ItsMarija
    03. Srpanj 2023. 15:05

Caliopi ☘

ItsMarija

Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralašŸ˜‚ i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo… Minuta… Dvije… I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam… Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas… Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta ići.
    Jel nakon uriniranja ostaneÅ” joÅ” neko vrijeme sjediti na wc Å”koljci? Meni je tako znalo biti dok nisam jednom odlučila ostat sjedit neko vrijeme tipa 30-ak sec i onda se nagnem naprijed i opet krene piÅ”anje. Ne isprazniÅ” vjerojatno mjehur do kraja pa ti je to problem. PokuÅ”aj idući put ostati malo duže i nagnuti se naprijed da vidiÅ” jel će ti se dodatno prazniti mjehur ā˜ŗļø

Pa nisam. Bas budem vidjela, ali uopce nemam osjecaj da moram joŔ. Al u pravilu ja pol sata sigurno ne izdrzim bez wca😬 osim evo ove sad izvanredne sit. 

Eva892
    03. Srpanj 2023. 15:14

Evo nas sa pregleda, sve je dobro, beba odgovara tjednima, zab sam pitati koliko ima grama, ali nema veze, bitno da je sve ok😊 čak sam dobila i mahanje, baÅ” slatko🄰

Sljedeći pregled 24.07., obaviti ćemo privatno 4D između 19.-22. tjedna umjesto anomaly u bolnici šŸ‘Œ
    Pitala sam za briseve, rekao je da ih ponavljamo tek pri kraju trudnoće, malo mi čudno toliko dugo, ali tražit ću ih onda na sljedećem pregledu da budem na mirušŸ¤”
    Jedino moram provjeriti krvnu sliku i jetrene, zbog utrogestana.

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

ItsMarija
    03. Srpanj 2023. 15:21

Eva892

Evo nas sa pregleda, sve je dobro, beba odgovara tjednima, zab sam pitati koliko ima grama, ali nema veze, bitno da je sve ok😊 čak sam dobila i mahanje, baÅ” slatko🄰

Sljedeći pregled 24.07., obaviti ćemo privatno 4D između 19.-22. tjedna umjesto anomaly u bolnici šŸ‘Œ
    Pitala sam za briseve, rekao je da ih ponavljamo tek pri kraju trudnoće, malo mi čudno toliko dugo, ali tražit ću ih onda na sljedećem pregledu da budem na mirušŸ¤”

Bitno da je bebica dobro bravo🄳🄳🄳 bude i sve ostalo! 

Noir
    03. Srpanj 2023. 15:24

Tinchy09

Thx Caliopi, poslala sam i mail ginekologu, palo mi je na pamet da rade popodne, plavusa.
    Pa cu pricekati jos malo, ako ne, zovem LOM, ionako radi popodne danas. 😁
    …
    Da, vidim po izgledu u wc skoljci, na oko je bas vidljivo. Nije mi bilo do sada tako.. znala sam imati upale mjehura ali bih prije skuzila po mirisu/peckanju da se nesto desava, za sad nemam ostalih simptoma. Mislila sam da je zbog iscjetka, ali onda bi se isto pojavljivalo i do sada. A mozda i jest zbog toga.šŸ™ˆ ne znam, ali malo sam u stranu, bolje da vidim crno na bijelo da je sve okej😁

Meni je povremeno jsto zamucen urin, između ostalog i na zadnjem pregledu kad sam mokrila u čaÅ”icu i provjerili su urin. Sve je bilo ok, nadam se da je i kod febe tako

12/2023 dječak šŸ’™

Selmaa34
    03. Srpanj 2023. 16:38

Eva892

Čestitam na dobrom pregledu. 🄰

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Ens
    03. Srpanj 2023. 16:53

Eva892

Eva super za pregled 😊

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.