Pozdrav žene, čitam vas redovno ali se nisam javljala.
Ali sam sada već očajna pa bi mi dobro došao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoće sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loše. Što god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga još više muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. što vama pomaže ili što vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ali sam sada već očajna pa bi mi dobro došao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoće sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loše. Što god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga još više muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. što vama pomaže ili što vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala 😊
Hej, suosjećam 😵💫
Mene je spašavalo voće, juha i kruh, kojeg inače ni ne jedem. Kada mi je bilo jaaako loše onda bih odspavala i nakon toga je bilo bolje. Nažalost svakoj od nas odgovaraju drugacije stvari, tako da probavaj bilo sta u nadi da ces naci nesto sto ti odgovara, jer mislim da nema univerzalnog odgovora😏
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ali sam sada već očajna pa bi mi dobro došao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoće sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loše. Što god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga još više muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. što vama pomaže ili što vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala 😊Hej! Koliko mi je poznato dosta dugo si na nekoj drugoj temi bila i drago mi je da si napokon dočekala plusić i čestitam ☺️ ja ti imam mučnine nekad cjelodnevne, nekad dođe u valovima do mjere da povraćam,ali mi je najgore što god pojedem u nekom trenutku mi izazove mučninu ili bol u želucu kao da je kamen a za 15min se želudac oglasi kao da sam gladna i onda ponovno mučnine i tako u krug. Meni ti trenutno jako pomaže za to lubenica ili jabuka ona zelena malo kiselkastija. Sve ovo konkretno mi teško sjeda i patim se već dva tjedna s normalnim jelom. A uz lubenicu mi i mentol bomboni pomažu oko mučnina. To je jedino što ti ja mogu preporučiti kao neku pomoć 😊 dobrodošla nam. Ukoliko želiš na listu i družiti se s nama samo pošalji termin idućeg pregleda i kada ti je očekivani termin poroda 🤭
da..bila sam na nekoliko tema do sada pa sam se iz nekog straha bojala i pridružiti ovdje vama, jer sam imala prošle godine spontani.. ali čitam vas često :)
Hvala! ❤️
Eto moj sljedeći pregled je sada u četvrtak, 06.07.
A termin po mom izracunu 05.02.
Budem probala to što ste navele, iskreno nisam nešto previše ni eksperimentirala jer mi se i sama pomisao na bilo sto- gadi!
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Isla sam na Hitnoj, puna hitna trudnica sa virozom.. dali su mi bocu, obavili pregled, dali protiv bolova i sad sam bolje. Tako da, čuvajte se cure, ide nešto
Joj, grozno :( koliko sam shvatila, ti si povraćala, neka zelucana viroza je bila u pitanju? Bitno da si bolje!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ella, meni je pomoglo vise al manjih obroka :)
Anamaria, i povraćanje i proljev, odlazak na Hitnoj je pomogao :)
Dal se moram zabrinuti ako su mi leukociti povišeni? 15.3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Cure, ja sam toliko napuhana i vec sada velika u stomaku da vec pola odjece od prosle godine ne mogu obuci. Ostala sam sokirana kad sam neku haljinu svecanu htjela nekidan obuci, kad onoooo… samo sto ne puca po savovima. Kupila trudnicke tajice i pocela i njih nositi na svjezije dane jer ni u sto odjednom NE STANEM 🤣 danas sam 7+2. A ovako to izgleda…
https://files.fm/u/fc9z4jfex
Aniee, suosjecam se. Ja sam u ranoj trudnoci a stomak napuhan, sve me steze.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
meni ti je u početku pasala cola cola kao budali šamar, pila sam ju u enormnim količinama jer mi je jedina smanjivala(uklanjala) mučnine.
nakon tog su mi pasali bronhi bomboni, nosim ih stalno u torbi iako više nemam mučnina.
Sjecam te se s druge teme i samo da kazem da mi je jaaaako drago sto te vidim ovdje i cestitam ❤️😊😊
...
Sto se mucnina tice, kao sto su i cure napisale, mooozda voce. Meni je pomagalo jako hladno voce i zivjela sam na rajcicama 🙈 pokusaj maaale obroke, pa makar to bio griz-dva.. i cekati da prode.. nemam nikakav pametniji savjet 😔 mene je mucilo od 7tt do otprilike pocetka 13tt... bilo je dana kad sam lezala u krevetu do popodne ali eto, proslo je hvalabogu.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ali sam sada već očajna pa bi mi dobro došao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoće sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loše. Što god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga još više muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. što vama pomaže ili što vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala 😊Hej! Koliko mi je poznato dosta dugo si na nekoj drugoj temi bila i drago mi je da si napokon dočekala plusić i čestitam ☺️ ja ti imam mučnine nekad cjelodnevne, nekad dođe u valovima do mjere da povraćam,ali mi je najgore što god pojedem u nekom trenutku mi izazove mučninu ili bol u želucu kao da je kamen a za 15min se želudac oglasi kao da sam gladna i onda ponovno mučnine i tako u krug. Meni ti trenutno jako pomaže za to lubenica ili jabuka ona zelena malo kiselkastija. Sve ovo konkretno mi teško sjeda i patim se već dva tjedna s normalnim jelom. A uz lubenicu mi i mentol bomboni pomažu oko mučnina. To je jedino što ti ja mogu preporučiti kao neku pomoć 😊 dobrodošla nam. Ukoliko želiš na listu i družiti se s nama samo pošalji termin idućeg pregleda i kada ti je očekivani termin poroda 🤭
da..bila sam na nekoliko tema do sada pa sam se iz nekog straha bojala i pridružiti ovdje vama, jer sam imala prošle godine spontani.. ali čitam vas često :)
Hvala! ❤️
Eto moj sljedeći pregled je sada u četvrtak, 06.07.
A termin po mom izracunu 05.02.
Budem probala to što ste navele, iskreno nisam nešto previše ni eksperimentirala jer mi se i sama pomisao na bilo sto- gadi!
Dobro nam dosla! 🥰
Za mucnice meni je pomagala mineralna i Antimetil tablete povremeno, one su sigurne za trudnice, preporucila mi ih je poznanica pedijatrica.
Cuvaj se i izdrzi, nadam se da nece dugo trajati!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hvala vam svima na savjetima..pokusat cu sa svime što ste napisale, valjda ću pronaći bar jednu stvar koja će mi odgovarati 😊
I hvala vam na dobrodošlici! 🥰
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji