Pozdrav žene, Äitam vas redovno ali se nisam javljala.
Ali sam sada veÄ oÄajna pa bi mi dobro doÅ”ao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoÄe sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loÅ”e. Å to god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga joÅ” viÅ”e muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. Å”to vama pomaže ili Å”to vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala š
meni ti je u poÄetku pasala cola cola kao budali Å”amar, pila sam ju u enormnim koliÄinama jer mi je jedina smanjivala(uklanjala) muÄnine.Ā
nakon tog su mi pasali bronhi bomboni, nosim ih stalno u torbi iako viÅ”e nemam muÄnina.

Ali sam sada veÄ oÄajna pa bi mi dobro doÅ”ao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoÄe sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loÅ”e. Å to god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga joÅ” viÅ”e muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. Å”to vama pomaže ili Å”to vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala š
Sjecam te se s druge teme i samo da kazem da mi je jaaaako drago sto te vidim ovdje i cestitam ā¤ļøšš
...
Sto se mucnina tice, kao sto su i cure napisale, mooozda voce. Meni je pomagalo jako hladno voce i zivjela sam na rajcicama šĀ pokusaj maaale obroke, pa makar to bio griz-dva..Ā i cekati da prode.. nemam nikakav pametniji savjet š mene je mucilo od 7tt do otprilike pocetka 13tt...Ā bilo je dana kad sam lezala u krevetu do popodne ali eto, proslo je hvalabogu.

šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Ali sam sada veÄ oÄajna pa bi mi dobro doÅ”ao vas savjet. Naime u 10.tjednu trudnoÄe sam i imam uzasne mucnine, slabo mi je stalno i loÅ”e. Å to god da i uspijem pojesti, u stomaku mi je konstantno neka praznina i onda mi od toga joÅ” viÅ”e muka i slabo. Jedva do wc odem.. tjedan dana se nisam maknula sa kutne.. Å”to vama pomaže ili Å”to vam je pomoglo? Imate kakav savjet? Unaprijed hvala šHej! Koliko mi je poznato dosta dugo si na nekoj drugoj temi bila i drago mi je da si napokon doÄekala plusiÄ i Äestitam āŗļø ja ti imam muÄnine nekad cjelodnevne, nekad doÄe u valovima do mjere da povraÄam,ali mi je najgore Å”to god pojedem u nekom trenutku mi izazove muÄninu ili bol u želucu kao da je kamen a za 15min se želudac oglasi kao da sam gladna i onda ponovno muÄnine i tako u krug. Meni ti trenutno jako pomaže za to lubenica ili jabuka ona zelena malo kiselkastija. Sve ovo konkretno mi teÅ”ko sjeda i patim se veÄ dva tjedna s normalnim jelom. A uz lubenicu mi i mentol bomboni pomažu oko muÄnina. To je jedino Å”to ti ja mogu preporuÄiti kao neku pomoÄ š dobrodoÅ”la nam. Ukoliko želiÅ” na listu i družiti se s nama samo poÅ”alji termin iduÄeg pregleda i kada ti je oÄekivani termin poroda š¤
da..bila sam na nekoliko tema do sada pa sam se iz nekog straha bojala i pridružiti ovdje vama, jer sam imala proÅ”le godine spontani.. ali Äitam vas Äesto :)
Hvala! ā¤ļø
Eto moj sljedeÄi pregled je sada u Äetvrtak, 06.07.
A termin po mom izracunu 05.02.
Budem probala to Ŕto ste navele, iskreno nisam neŔto previŔe ni eksperimentirala jer mi se i sama pomisao na bilo sto- gadi!
Dobro nam dosla! š„°
Za mucnice meni je pomagala mineralna i Antimetil tablete povremeno, one su sigurne za trudnice, preporucila mi ih je poznanica pedijatrica.
Cuvaj se i izdrzi, nadam se da nece dugo trajati!Ā

37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Hvala vam svima na savjetima..pokusat cu sa svime Å”to ste napisale, valjda Äu pronaÄi bar jednu stvar koja Äe mi odgovarati š
I hvala vam na dobrodoÅ”lici! š„°
šŗ 31
š¹ 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
ā” Baby Girl ā”
ā” A ā” 21.01. ā”
Cure, ima koja iskustva s zamucenim urinom?Ā
Do sad je bilo sve okej, analiza urina uredna i jos svaki pregled provjerava s onim trakicama proteine...
Medutim, od danas, zamucenje.. trudim se NE guglati jer cu nac jos 10 dijagnoza, a ne zelim. Zovem gin, zauzeto je vec 1h š¤¦š»āāļøš¤¦š»āāļøĀ
Vode pijem dovoljno, do 3L na dan, imam bocu da lakse pratim..
...
Jos nesto.. snovi!! Izludit ce me uzasni snovi! Sanjala sam nocas da sam prokrvarila, da bebe vise nema. Horor! Probudim se s uzasnim osjecajem onda i to me prati gotovo cijeli dan! Nemam nikakvih tegoba da bi upucivalo na to da nesto nije okej, al evo moj mozak dok spavam ocito previse radi.š¤¦š»āāļø nekad snovi nemaju veze s trudnocom i bebom ali su jednako realni i uzasni.Ā

šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
Zdravo imam jedno pitanje. Da li se ikom desila ovakva situacija?Ā Prosla menstruacija bila ranije dosla bila 2 dana smedkasto stala ja uradila test negativan dosao ovaj mjesec ja je ne dobijem zakasni 4 dana uradila test pozitivan dokotrica rekla da uradim danas ponovo ja uradila negativan a menstruacije nema iskreno vec me je i strah pomalo a dokotrica me narucila u cetvrtak na uzĀ pregled.Ā
Cure, ima koja iskustva s zamucenim urinom?
Do sad je bilo sve okej, analiza urina uredna i jos svaki pregled provjerava s onim trakicama proteineā¦
Medutim, od danas, zamucenje.. trudim se NE guglati jer cu nac jos 10 dijagnoza, a ne zelim. Zovem gin, zauzeto je vec 1h š¤¦š»āāļøš¤¦š»āāļø
Vode pijem dovoljno, do 3L na dan, imam bocu da lakse pratim..
ā¦
Jos nesto.. snovi!! Izludit ce me uzasni snovi! Sanjala sam nocas da sam prokrvarila, da bebe vise nema. Horor! Probudim se s uzasnim osjecajem onda i to me prati gotovo cijeli dan! Nemam nikakvih tegoba da bi upucivalo na to da nesto nije okej, al evo moj mozak dok spavam ocito previse radi.š¤¦š»āāļø nekad snovi nemaju veze s trudnocom i bebom ali su jednako realni i uzasni.
Kako znas da je zamucenje? Jesi bila na pregled pa vidila u casi ili?

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Thx Caliopi, poslala sam i mail ginekologu, palo mi je na pamet da rade popodne, plavusa.Ā
Pa cu pricekati jos malo, ako ne, zovem LOM, ionako radi popodne danas. š
...
Da, vidim po izgledu u wc skoljci, na oko je bas vidljivo. Nije mi bilo do sada tako.. znala sam imati upale mjehura ali bih prije skuzila po mirisu/peckanju da se nesto desava, za sad nemam ostalih simptoma. Mislila sam da je zbog iscjetka, ali onda bi se isto pojavljivalo i do sada. A mozda i jest zbog toga.š ne znam, ali malo sam u stranu, bolje da vidim crno na bijelo da je sve okejš

šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralaš i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo... Minuta... Dvije... I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam... Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas... Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta iÄi.Ā
Znaci sta mi se dogadja. Vec neko vrijeme pisem kako moram na wc stalno. Al ovo mi se jos nikad nije dogodilo. Odem na wc, uredno sve obavim i dosta sam onako moralaš i samo sam otisla u sobu po punjac, idem do boravka da legnem slazem si deku i ja opet moram na wc!! Znaci, koliko je proslo⦠Minuta⦠Dvije⦠I ja opet idem i piÅ”kim ko da satima nisam⦠Cudno mi je da me vec tako jako pritisce i da vec moram svakih evo koliko na wc. Znam da je to sve normalno, al tak bas⦠Realno ja mogu zivit na ec skoljci koliko mogu xxxxl puta iÄi.Jel nakon uriniranja ostaneÅ” joÅ” neko vrijeme sjediti na wc Å”koljci? Meni je tako znalo biti dok nisam jednom odluÄila ostat sjedit neko vrijeme tipa 30-ak sec i onda se nagnem naprijed i opet krene piÅ”anje. Ne isprazniÅ” vjerojatno mjehur do kraja pa ti je to problem. PokuÅ”aj iduÄi put ostati malo duže i nagnuti se naprijed da vidiÅ” jel Äe ti se dodatno prazniti mjehur āŗļø
Pa nisam. Bas budem vidjela, ali uopce nemam osjecaj da moram joÅ”. Al u pravilu ja pol sata sigurno ne izdrzim bez wcaš¬ osim evo ove sad izvanredne sit.Ā
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji