Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina 39
    27. Lipanj 2023. 13:57

Caliopi ☘

Curkene znam koja je od vas rekla da ima baby watcher pa me zanima jeste probale s tim detektirati bebu? Ja znam da je rano al sam iz zafrkancije pokušala poslušati. Na desnoj strani sam uspjela detektirati otkucaje bilo je 128 u tom trenutku pa sam prešla na lijevu stranu i nije išlo preko 75. Zanima me koliko su šanse da se čuju tako jaki otkucaji da su moji a ne bebini?

Bebini otkucaji idu meni do 170 tako da sve ovo je tvoje !!
    Meni se pocelo od 11tjedna na dopller loviti srce bebe al mi je trebalo duze po 20ak min da ulovim jedva.
    Sad u sekundi nadem🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Ana_Maria
    27. Lipanj 2023. 15:06

Hvala svima na lijepim rijecima! ❤️
     Noir sretno sutra, jedva cekamo cuti kako je bilo!! Sto se tice moje kilaze, imam 75 kg i 181 sam visoka sa dosta sirokim bokovima tako da beba stvarno ima puno mjesta kod mene i ne cudi me zapravo sto jos nista od trbuscica, ali mu se veselim jako 🙈 
    Dobila sam termin za anomaly 24.7. pa Caliopi ako zelis zapisi! 🙈
    Jana25 cuvaj se na tom glupom poslu i nemoj se toliko forsirati, znam da je najlakse reci jer mi je isto tako samo na stranu psihicke tezine, ali svejedno, cuvaj se!
    Džuli hematom nije nista strasno, bitno da su ga nasli, samo uzimaj terapiju i miruj i bit ce sve ok!
    P.s. i ja imam trajni lak trenutno na rukama i nogama i imat cu ga do poroda najvjerojatnije!

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ens
    27. Lipanj 2023. 15:23

mateak44

Bravoooo svim curama za dobre preglede i superrrr za vodstvo cura 🩷🥰 javite se ostale cure nakon danasnjih pregleda!
    .
    Mene evo danas uhvatile dobre palpitacije, otkucaji idu do 120, tlak 155/85, pa 140/90, tesko mi je uopce i disat, ne znam dal je do vremena ili sta, iako sam u kuci od jutra u lezecem polozaju i gledam netflix i klima radi… vidjet cu kak ce bit popodne..

Uh, na zalost znam kako ti je. Ja inace imam problem s visokim otkucajima, samo sto je kod mene malo drugacija situacija - visoki otkucaji, tlak jako nizak… cak mi je ginekologica sad izdala uputnicu da odem na pregled kardiologa i trudnoci, ali ne znam uopce kako da to izvedem jer se termini za kardiologa cekaju po godinu dana…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    27. Lipanj 2023. 15:25

Džuli365

Miss88

slavonka92

Pitanje jedno da li netko od vas radi trajni lak u trudnoći?

Ja radim svaka četiri tjedna 🙃 trenutno i na nogama isto.

Ja sam cure dobila savijet od babice da ne stavljam lak ni slučajno na nokte, jer se prvo u slučaju smanjenog kisika u krvi nedaj boze to prvo gleda ( ručni i nožni) tako da sam ja svoj skinula

Ovo je po meni bitno jedino na porodu da se ne nosi lak.. ja osobno se necu do poroda uopce opterecivat s tim 😃

Sto se hematoma tice, malo miruj sada i uzimaj tu terapiju. Bitno da srceko kuca i da je beba ok ❤️

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Rina 39
    27. Lipanj 2023. 15:54

Ens

Džuli365

Miss88

slavonka92

Pitanje jedno da li netko od vas radi trajni lak u trudnoći?

Ja radim svaka četiri tjedna 🙃 trenutno i na nogama isto.

Ja sam cure dobila savijet od babice da ne stavljam lak ni slučajno na nokte, jer se prvo u slučaju smanjenog kisika u krvi nedaj boze to prvo gleda ( ručni i nožni) tako da sam ja svoj skinula

Ovo je po meni bitno jedino na porodu da se ne nosi lak.. ja osobno se necu do poroda uopce opterecivat s tim 😃

Sto se hematoma tice, malo miruj sada i uzimaj tu terapiju. Bitno da srceko kuca i da je beba ok ❤️

Tako je i ja sam u prvoj trudnoci nosila lak i radila pramenove (frizer 20godina sam) i mislim da stvarno sto manje se opterecuje to bolje.
    Ja nisam mislila o  nicemu do poroda,samo uzimala vitamine i mozak na pas i samo mislila kad ce doc to malo stvorenje🥰.
    I evo i sad tako.
    A sve moje poznanice se brinu sa sitnicama svim pa bolje da ne pricam kako zavrse iza 20tt i tlak i secer itd

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Mom2One
    27. Lipanj 2023. 16:04

Ja se javljam s pregleda. 
    Sve je u redu, cerviks 38 mm, unutarnje usce T, zatvoreno, mjere za 16+2.
    I s ponosom prijavljujem jos jednu malu damicu 💗 (90% je siguran) 🤣.
    Ponovit cu samo nalaze ovih dana da vidimo jel antibiotik odradio svoje. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Jana25
    27. Lipanj 2023. 16:05

Mom2One di si? Kad je pregled? Pobudalit cu cekajuci😬😬
    Ana Maria hvala ti. Ma znas sta, stvarno se ne sekiram oko posla, radim doslovno s jednim prstom u uhu, jer ako popizdim, sutra dižem sidro 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    27. Lipanj 2023. 16:06

Mom2One

Bravoo!! 🤩Samo da pitam, vaginalnim uzv ti je mjerio cerviks?

12/2023 dječak 💙

Jana25
    27. Lipanj 2023. 16:06

Mom2One

O hvala bogu dragooom!!!!!!
    Sad bi ti nazdravila da nisam trudna ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Miss88
    27. Lipanj 2023. 16:13

Mom2one bravooooo za dobar pregled 😄 ❤️ konačno dobre vijesti 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.