![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Trajni lak i noge i ruke💅
Bravo za obavljene preglede 🥰 drzimo 🤞 za nadolazece 🥰
Ja cijelo juto čistim, ubila sam se i sad me sva boli. I leđa i trbuh, baš sam se preforsirala. A još treba odradit cijelu popodnevnu smjenu 🙄
Ja punim kutije cijelo jutro. Planiramo izbaciti stare ormare i staviti nove. Jorgane sam sve stavila sa strane, oprala i u one vacum vreće. Ovaj tjedan sam na mini godišnjem. Dijete u vrtiću pa obavljam koliko mogu. Ako se sagnem zapeče me dole u trbuhu pa se trudim ili na koljena ili saginjanje u koljenima. Tek sam u 17 tjednu a već mi je teško ribati kadu.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sretno na pregledima curke. Moj je tek za 2 tjedna. Ja sam jučer napravila na nogama i mislila sam na rukama ali nisam znala koliko je to pametno. U prve dvije trudnoće nisam ih uopće radila niti lakirala nokte (bila sam luda
). Što se tiče trbuha imat ćeš ga sigurno samo će iskočiti malo kasnije, u 6 ili 7 mjesecu trudnoće.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Trajni lak i noge i ruke💅
Bravo za obavljene preglede 🥰 drzimo 🤞 za nadolazece 🥰
Ja cijelo juto čistim, ubila sam se i sad me sva boli. I leđa i trbuh, baš sam se preforsirala. A još treba odradit cijelu popodnevnu smjenu 🙄
Ja punim kutije cijelo jutro. Planiramo izbaciti stare ormare i staviti nove. Jorgane sam sve stavila sa strane, oprala i u one vacum vreće. Ovaj tjedan sam na mini godišnjem. Dijete u vrtiću pa obavljam koliko mogu. Ako se sagnem zapeče me dole u trbuhu pa se trudim ili na koljena ili saginjanje u koljenima. Tek sam u 17 tjednu a već mi je teško ribati kadu.
Joj znam, sve isto 🤨
Čak mi se jučer i danas dogodilo onako da mi se stvrdne trbuh 🙄 mislila sam da je prerano na BH kontrakcije. Prevalira sam se 😏 svakako ću to napomenut domtoru na pregledu
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja idem sutra ujutro na pregled. Nervoza na najjače već sad. Ide i tata s nama 🙈
12/2023 dječak 💙
Bravoooo svim curama za dobre preglede i superrrr za vodstvo cura 🩷🥰 javite se ostale cure nakon danasnjih pregleda!
.
Mene evo danas uhvatile dobre palpitacije, otkucaji idu do 120, tlak 155/85, pa 140/90, tesko mi je uopce i disat, ne znam dal je do vremena ili sta, iako sam u kuci od jutra u lezecem polozaju i gledam netflix i klima radi… vidjet cu kak ce bit popodne..
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Curke čestitam svim na urednim pregledima. Ja sam jutros u 4 otišla na hitnu ginekologiju zbog svježeg krvarenja, znači ko sok od maline razrijeđen malo (urin) ugl skužila da je vaginalno krvarenje. Otkrio mi hematom dok ni jedan drugi nije, a uzv od jučer odličan nije skužio drugi gin. taj hematom. Dobila Duphastone i et. Uglavnom srčeko kuca, a dobro se uplašila. Uhh
Bravoooo svim curama za dobre preglede i superrrr za vodstvo cura 🩷🥰 javite se ostale cure nakon danasnjih pregleda!
.
Mene evo danas uhvatile dobre palpitacije, otkucaji idu do 120, tlak 155/85, pa 140/90, tesko mi je uopce i disat, ne znam dal je do vremena ili sta, iako sam u kuci od jutra u lezecem polozaju i gledam netflix i klima radi… vidjet cu kak ce bit popodne..
Ajme grozno, nadam se da ce se smiriti. Dali inace imas problema s tim? Cula sam da je normalno u trudnoci zbog hormona. Sad neznam sto je kad je popraceno sa visim tlakom.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Pitanje jedno da li netko od vas radi trajni lak u trudnoći?
Ja radim svaka četiri tjedna 🙃 trenutno i na nogama isto.
Ja sam cure dobila savijet od babice da ne stavljam lak ni slučajno na nokte, jer se prvo u slučaju smanjenog kisika u krvi nedaj boze to prvo gleda ( ručni i nožni) tako da sam ja svoj skinula
.
Svakako se javi doktoru, ja sam zbog takvog tlaka vec napravila holter. Tlak nije za šalu i doktori su jaako oprezni kad je tlak u pitanju. Bolje da te poprate i vide zašto se javlja
12/2023 dječak 💙
Curkene znam koja je od vas rekla da ima baby watcher pa me zanima jeste probale s tim detektirati bebu? Ja znam da je rano al sam iz zafrkancije pokušala poslušati. Na desnoj strani sam uspjela detektirati otkucaje bilo je 128 u tom trenutku pa sam prešla na lijevu stranu i nije išlo preko 75. Zanima me koliko su šanse da se čuju tako jaki otkucaji da su moji a ne bebini?
128 su ti bili bebini otkucaji, ali si ih na trenutak uhvatila. 75 su ili tvoji ili posteljica.
Ne brini se. Treba malo duze dok se ne skuzi koja je razlika. A i jos ti je mozda malo rano za prave otkucaje. Ovako samo hvatas bebu u pokretu.Hvala puno! Ja se stvarno nadam da su to bebini otkucaji 🙈
Jesu, ne brini. Da si prosla jos koji put, uhvatila bi ih sigurno. Probaj uz rub gacica, na sredini. I rubno drzi detektor.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji