![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hej. Danas sam išla da mi upišu podatke o krvnoj grupi u knjižicu. I "a-HBs" mi je pozitivan. Jel nekome isto tako? Jel to opasno ili? Pogledala sam knjižicu od frendice ona je prije dvije godine išla, ona to ni nema. Na internetu, odmah se hepatitis b spominje.
Ja sam 6.12 i deckic stize ,pregled 5.6
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Hej. Danas sam išla da mi upišu podatke o krvnoj grupi u knjižicu. I "a-HBs" mi je pozitivan. Jel nekome isto tako? Jel to opasno ili? Pogledala sam knjižicu od frendice ona je prije dvije godine išla, ona to ni nema. Na internetu, odmah se hepatitis b spominje.
Kada ti je samo to pozitivno znači da su to antitijela stečena uspješnim cjepljenjem i bitno je da ove druge dvije vrijednosti nisu pozitivne 🙈
Da bas sam zvala ginekologa, kaze da je to u redu.
Caliopi, jel se onda isplati uzimat baby watcher ili? :) Ja se dvoumim,frendica koja ga je imala, izludio ju je..
Bas sam pricala sa muzem od prijateljice i dao mi je za razmisljat... ona ima krvnu grupu b+ a on 0+, kao pozitivni su i jedan i drugi i radi toga svaka dva tjedna moraju ic u Zagreb vaditi pretrage krvi,da napomenem da sa tri curice nisu to znali, sad je trudna s blizancima. Ja sam 0+ dok decko a+ i bas mi je dalo povoda za razmisljati, jesu vama rekli nesto vezano za krvu grupu?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Caliopi, jel se onda isplati uzimat baby watcher ili? :) Ja se dvoumim,frendica koja ga je imala, izludio ju je..
Bas sam pricala sa muzem od prijateljice i dao mi je za razmisljat… ona ima krvnu grupu b+ a on 0+, kao pozitivni su i jedan i drugi i radi toga svaka dva tjedna moraju ic u Zagreb vaditi pretrage krvi,da napomenem da sa tri curice nisu to znali, sad je trudna s blizancima. Ja sam 0+ dok decko a+ i bas mi je dalo povoda za razmisljati, jesu vama rekli nesto vezano za krvu grupu?
E svašta. Ja ni ne znam koja mi je muž krvna grupa. Sve je ok dok je mama(trudnica) +
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bas sam pricala sa muzem od prijateljice i dao mi je za razmisljat… ona ima krvnu grupu b+ a on 0+, kao pozitivni su i jedan i drugi i radi toga svaka dva tjedna moraju ic u Zagreb vaditi pretrage krvi,da napomenem da sa tri curice nisu to znali, sad je trudna s blizancima. Ja sam 0+ dok decko a+ i bas mi je dalo povoda za razmisljati, jesu vama rekli nesto vezano za krvu grupu?
Ja sam b+ zarucnik a+
Bas ću pitat na slj.pregledu.
Znam da ima nešto (sig se netko bolje kuzi pa nek me ispravi) ugl za neke grupe ak se ne podudaraju nakon sto rodis moras primit injekciju
Ne kuzim,kojim povodom idu svaka 2tj vaditi krv ako su oboje +? 🤔🤔
Ja sam 0+, decko je A+ i niti ikakvih govora o tome? 🤔 frendica rodila 2021 je isto 0+, njen muz AB+ isto nista? 😅😅
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Meni su dosli nalazi. Leukociti su nesto mrvicu nizi a crp se povisio na 13 i nesto. Jucer nakon pregleda i sinoc malo krvi na papiru.
U utorak opet moram k njemu. Zabrinut je da nije infekcija opet.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ako su oba roditelja pozitivna, dakle imaju +rh faktor, nema opasnosti za dijete, tako da mi je čudno da moraju radi toga ici na redovite preglede, nema smisla. I ja i muž smo pozitivni (ja 0+ on B+), i nikakve dodatne pretrage nismo morali raditi.
Oni imaju troje djece i sada kada nosi blizance vidjeli su da je nesto poviseno ( nije mi znao rec sto tocno ) i sada svaka dva tjedna moraju vaditi pretrage u Petrovoj, iz kojeg razloga ne znam.. Bas mi je dalo za razmisljati.. Meni su gin pricali za tu krvnu grupu al nisam znala dok decko nije izvadio i zaboravila sam pitat..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧