![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Bok drage cure, evo me s pregleda, sve nam je i dalje u najboljem redu i to je najbitnije 🥰 Bio mi je neki jako stari doktor na zamjeni koji mi nije uopce dao do rijeci niti me htio pogledati dolje, slikice mi je izvukao tek kad sam ga trazila 🙄 ali ja sam prema nalazima i prema tome kak se osjecam stvarno dobro, a ono jos bitnije, kaze da je bebica sve kak treba obzirom na tjedne.. jako je pospana bila i stisnula nogice tako da moozda bi mogao biti decko, ali ne znamo jos 🙈 ja imam od pocetka osjecaj da je decko, ali vidjet cemo 🙈
Za trbuh mi je rekao da ga necu ni imati i zbedirao me odmah hahah a ja od pocetka smrsavila kilu, nista nisam dobila pa volim reci da mi beba sve uzme ocito 🙈
Termin za iduci pregled nemam jer se moram naruciti na anomaly scan, nadam se da ce biti prije mora kad idemo 25.7.
To je to od mene, sretno dragim Mom2One i PiaBu danas, javite se!! ❤️❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Bok drage cure, evo me s pregleda, sve nam je i dalje u najboljem redu i to je najbitnije 🥰 Bio mi je neki jako stari doktor na zamjeni koji mi nije uopce dao do rijeci niti me htio pogledati dolje, slikice mi je izvukao tek kad sam ga trazila 🙄 ali ja sam prema nalazima i prema tome kak se osjecam stvarno dobro, a ono jos bitnije, kaze da je bebica sve kak treba obzirom na tjedne.. jako je pospana bila i stisnula nogice tako da moozda bi mogao biti decko, ali ne znamo jos 🙈 ja imam od pocetka osjecaj da je decko, ali vidjet cemo 🙈
Za trbuh mi je rekao da ga necu ni imati i zbedirao me odmah hahah a ja od pocetka smrsavila kilu, nista nisam dobila pa volim reci da mi beba sve uzme ocito 🙈
Termin za iduci pregled nemam jer se moram naruciti na anomaly scan, nadam se da ce biti prije mora kad idemo 25.7.
Bravo, bitno da je sve u redu 😄 kako to misli da neces imati trbuh? Koja ti je kilaza sada? Ja isto nisam dobila nista do sad, ali trbuh se vidi. Nekako se ocito preraspodijelila masa, ali ja imam viska kg
12/2023 dječak 💙
Bitno da je sve u redu, drago mi je ❤️
Ma otkud zna za trbuh, moze ti samo buknut jedan dan, nemoj se opterecivat. 😊
I usput se zahvaljujem 😘
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Jučer bila na pregledu, sve je super, srce kuca ko veliko, sad smo 10t4d po utz 3,52cm 🤗 sljedeci pregled 17.7. i tad radimo Panoramu.
…
Čestitam svima na dobrim nalazima! ❤️
Čestitam!
Kako to da radite panoramu tako kasno?
Tad cu radit i nuhalni pa nakon njega odmah i Panoramu, da ne dolazim posebno. Može se Panorama raditi vec sad.
Sretno Mom2Ome i PiaBu!
..
Ja isto radim trajni lak jednom mjesecno :)
Pitanje jedno da li netko od vas radi trajni lak u trudnoći?
Ja radim svaka četiri tjedna 🙃 trenutno i na nogama isto.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Curkene znam koja je od vas rekla da ima baby watcher pa me zanima jeste probale s tim detektirati bebu? Ja znam da je rano al sam iz zafrkancije pokušala poslušati. Na desnoj strani sam uspjela detektirati otkucaje bilo je 128 u tom trenutku pa sam prešla na lijevu stranu i nije išlo preko 75. Zanima me koliko su šanse da se čuju tako jaki otkucaji da su moji a ne bebini?
128 su ti bili bebini otkucaji, ali si ih na trenutak uhvatila. 75 su ili tvoji ili posteljica.
Ne brini se. Treba malo duze dok se ne skuzi koja je razlika. A i jos ti je mozda malo rano za prave otkucaje. Ovako samo hvatas bebu u pokretu.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Trajni lak i noge i ruke💅
Bravo za obavljene preglede 🥰 drzimo 🤞 za nadolazece 🥰
Ja cijelo juto čistim, ubila sam se i sad me sva boli. I leđa i trbuh, baš sam se preforsirala. A još treba odradit cijelu popodnevnu smjenu 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sretno Mom2Ome i PiaBu!
..
Ja isto radim trajni lak jednom mjesecno :)
Hvala 🤞
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Hej bravo za pregled. Pa ni ne bi te više trebalo gledati dole osim ako nešto nije u redu kao meni prošli put kad sam bila . Imala sam mala krvuckanja pa me morala gledati. Ja sam mršava po drugima, sebi sam okej. I jako malo dobivam kila po pregledu. Do kraja dana sam samo trbuh. Ne sekiraj se svi smo različiti i drukčije građeni. 🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji