Dosao nalaz Harmonya š
Sve je low risk iiiiiiii curica je ššššš
Toooo TINCHY šøšøšø
Evo nam jos jedne curice!

š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Curice su u vodstvu š
29š©š»
35š¦š»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica šššØāš©āš§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm š
Cure Äestitam na dobrim pregledima š¤š„°

š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Mom2Onesutra je pregled ako sam dobro zapamtila? Molim te javi se ā¤ļø
Hej, da, sutra popodne. ā¤ļøJavit cu se naravno. Umirem od straha, bas me nervoza hvata jucer i danas.
Sretno!! Gle do kuda si dogurala, sigurno sam da ce biti sve dobro, samo hrabro! Ja sam isto sutra, grlimo se i bodrimo u mislima š„°

37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Tinchy Äestitam! š
Mom2one, sretno na pregledu.

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Anamaria. Mom, pridružujem se Vama, i ja sam sutra :)Ā
29š©š»
35š¦š»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica šššØāš©āš§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm š
Bravo curke šš. Ja jedva Äekam saznati spol. Uvjerena sam da je deÄko 𤣠pa me baÅ” zanima hoÄu malo ovu statistiku promijeniti. Meni je iduÄi pregled 11.7., a termin za sad 18.12.Ā
Sve koje se dvoume oko komplikacija, ja sam bila veÄ sto posto sigurna da idem, ali se situacija na poslu primirila, a i dosta bi mi bila razlika u plaÄi. Iako nije sve u novcu, ali nisam imala nekih veÄih problema osim muÄnina i umora i poÄetnog nerazumijevanja poslodavca. Meni je od 13. tjedna oÄigledno postalo bolje pa eto, ako je nekoj od vas samo loÅ”e možete se nadati da Äe prolazom prvog tromjeseÄja biti bolje š. Ali podržavam svaku odluku komplikacija i sebi i bebi smo najbitnije ā¤ļø

š©30, šØ35
PCOS, poviŔen prolaktin
3/23 AIH = š
Baby H š©·
Hvala cure šš
Sretno svima sutra tko ima preglede š¤ cekamo dobre vijesti od svih šš„³
...
Sto se intuicije tice, bila sam uvjerena da je decko ššš i ime smo prvo nasli musko, kliknulo je ooodmah.
S obzirom da je ipak tatina princeza, suzili smo izbor na 2 imena pa jos imamo vremena odluciti kroz vrijeme š„°
Decko jos ne zna spol jer ce dobitiĀ mali nogometni dres svog kluba s prezimenom i brojem i malim rozim tenisicama kao iznenadenje. š¤

šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Drage moješā„ļøš .,imam endometriozu ..,i iza sebe 2 operacije jajnikaš . Nikako nisam raÄalaš„².Imam 34 godine.
Kasni mi menstruacija od 20.04.i napravila sam test na trudnoÄu 15 .06. iĀ test (+ )pozitivan odmah je pokazao .
Vadila sam 16.06.koja je bila 74255.9.,nakon 2 dana ujutro na ultrazvuku u ponedjeljakĀ samo ŽumanÄana vreÄica 4mm bez EO.,ploda se ne vidi .IstiĀ taj dan vaÄena beta koja je doÅ”la 78800.9.
Danas 26 .06 .na ultrazvuku se opet plod nije vidio .,
Ginekolog mi je bio Äudan i niÅ”ta mi objasnio dobro niti mi je IZDAO DANAÅ NJI NALAZ .,te je rekao da niÅ”ta od te trudnoÄe .,da Äe mi slj.tj . dat neke tbl daĀ mi izazovu krvarenje .Jedva mi je dao betu vaditiĀ jerĀ da Äe po njegovom kao padati a ona je danas ipak vaÄena i porasla je na 87364.2.
NaruÄila sam se kod svoje dobre privatne ginekologije za petak(30.04.).,.ona smatra da je beta dobra ,i da se ne mora duplati i da se mora vidjeti plod (9 tjedana i 4dana od zadnjeg ciklusa ).,vidjeti Äu Å”to ona reÄšš .
Imala sam veÄ lose dijagnoze i svaÅ”ta cin 3 aĀ kod privatnice samo upalu na papa testu pokaže.,zatim su rekli da je cista i polip aono u ZG kod dr .gin .se dokaze da je ovulacija.
Jako sam tuzna i zabrinuta ??Jel imao tko sliÄnih iskustava ššš„².,izgleda da mi neÄe uspjeti trudnoÄa šš„²..ploda nema .,ne vidi se .
Drage moješā„ļøš .,imam endometriozu ..,i iza sebe 2 operacije jajnikaš . Nikako nisam raÄalaš„².Imam 34 godine.
Kasni mi menstruacija od 20.04.i napravila sam test na trudnoÄu 15 .06. i test (+ )pozitivan odmah je pokazao .
Vadila sam 16.06.koja je bila 74255.9.,nakon 2 dana ujutro na ultrazvuku u ponedjeljak samo ŽumanÄana vreÄica 4mm bez EO.,ploda se ne vidi .Isti taj dan vaÄena beta koja je doÅ”la 78800.9.
Danas 26 .06 .na ultrazvuku se opet plod nije vidio .,
Ginekolog mi je bio Äudan i niÅ”ta mi objasnio dobro niti mi je IZDAO DANAÅ NJI NALAZ .,te je rekao da niÅ”ta od te trudnoÄe .,da Äe mi slj.tj . dat neke tbl da mi izazovu krvarenje .Jedva mi je dao betu vaditi jer da Äe po njegovom kao padati a ona je danas ipak vaÄena i porasla je na 87364.2.
NaruÄila sam se kod svoje dobre privatne ginekologije za petak(30.04.).,.ona smatra da je beta dobra ,i da se ne mora duplati i da se mora vidjeti plod (9 tjedana i 4dana od zadnjeg ciklusa ).,vidjeti Äu Å”to ona reÄšš .
Imala sam veÄ lose dijagnoze i svaÅ”ta cin 3 a kod privatnice samo upalu na papa testu pokaže.,zatim su rekli da je cista i polip aono u ZG kod dr .gin .se dokaze da je ovulacija.
Jako sam tuzna i zabrinuta ??Jel imao tko sliÄnih iskustava ššš„².,izgleda da mi neÄe uspjeti trudnoÄa šš„²..ploda nema .,ne vidi se .
Molim Vas ako je tko imao sliÄnu situaciju ili VaÅ”e miÅ”ljenješš„²šš„²š
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji