Vidim svi neke simptome osim mene koda nisam trudna niti imam osjecaj dok ultrazvuk ne obavim😂😂😂
Ima li tko ovdje da zapali koju cigaru u trudnoci?
Ja iqous dvije dnevno i onda griznja savjesti!
U prvoj trudnoci odma prestala kad test bio pozitivan a sad koda me trazi.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Rina39 ja pall mall, pušim od svoje 15-te nažalost. 🙈 U prvoj trudnoći po tri na dan prva 3 mjeseca i onda skroz prestala, pa se ponovo vratila kad sam rodila i sad jednu na dan, poslje ručka, drži me da bar tu jednu, ali morat ću i to ukinuti.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Ja si zapalim 2 na dan isto. Za sada još nemam mučnine, nadam se da će me zaobići.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Eto i ja vjerujem da cu prestat pusit cim vidim ultrazvuk i skuzim da sam trudna il kad trbuh pocne rast.
Vidim puse ko turcini s trbuhom na cesti i u parku pa kontam ajd moje dvi Iqous onda su ok donekle🙈
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Ajme, znam da uzasno zvuci ali sad mi je lakse kad vidim da ima jos pusaca.. ja sam se nadala da ce mi se zgaditi ali evo nikako. I onda pokusam prestati i osjetim da sam nervoza i pod stresom i nekako mi je u glavi, ma bolje da zapalim i skirim se nego da sam pod stresom, stres je najgori u trudnoci i eto… mada mi je i ginekolog rekao nikako ne odmah prestati vec postepeno smanjivati
Kika5 dobro došla, neka sve bude u redu! 🤞🏻
7/24 💙 B
Kika5 dobro došla, neka sve bude u redu! 🤞🏻
7/24 💙 B
Joj dva puta mi se poslalo! 😂😂😂 johel02 i meni lakše, nisam jedina haha. Nije dobro, ali šta je tu je, budemo nekako.
7/24 💙 B
Pozz evo i ja sam nova ovdje
Druga mi je trudnoca,tek sam usla u 5.tj i cekam prvi pregled. Na zalost prva trudnoca mi je zavrsila spontanim pobacajem tako da se nadam da ce ovaj put sve biti u redu.
Dobrodošla. I ja sam danas 5 tj ❤️🙏🏻🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav ženice! 🥰
Pridružujem vam se i ja, plusić sam ugledala 5.4. a termin za pregled još nemam, gin je na godišnjem. Krajem idućeg tjeda ću znati više🙈
➕ 05.04. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji