Mom, matea kako ste? Tipkajte ❤️
Matea, odgodi Korčulu. Prvo otok je, drugi nosiš twinse, bolnice nema blizu. Ovo što PiaBuu kaže, Crikvenica ti je top! Mi smo u prošloj trudnoći otišli u Novi vinodolski, tamo negdje 25+ tjedana su me krenile BH kontrakcije šorat. Nazvala sam bolnicu, rekli su mi da dođem, za 2 sata sam bila na Sv. Duhu.
Odmarati mozes i tamo 🥰❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hm, danas je kao malo bolje. Iscjedak nije jako smedi ali ga ipak ima. Bolovi su se povukli, sad opet malo poboljeva.
Sinoc i jutros sam imala okupacije, mala mi je zakurila 40, jedva sam to snizila na neku razumnu razinu. I s njom moram dr.
Idem kasnije do ginica, reci cu mu sve sto su mu rekli tamo, sto sve trebam napravit od nalaza i pokazat mu iscjedak jer sam slikala ( u slucaju da opet bude u svom "raspolozenju"). Ozbiljno mislim porazgovarat s njim. Ako me ne shvati ozbiljno, nazalost cu ga morati promijeniti.
I zbilja me jako brine ta "otvorenost" za clanak, kao i Matei. Sto ako je danas jos vise?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo da se i ja javim sa pregleda,beba super napreduje,svi nalazi su mi uredni, dr. kaze skolska trudnoca 🥰🥰
Bravo, cestitke 👏❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo da se i ja javim sa pregleda,beba super napreduje,svi nalazi su mi uredni, dr. kaze skolska trudnoca 🥰🥰
Prekrasnoooo, uzivaj 😊❤️
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Mom2one žao mi je što ponovno prolaziš kalvariju kao prošli puta, ali sigurna sam da će tvoju hrabrost i snagu Bog jako nagraditi. Drži se ❤️
Mateaako ti ne bude bilo teško biti na moru bez kupanja i imate priliku otići negdje bliže zašto ne? Samo svako malo treba stati i protezati noge. Mi smo išli za Šibenik tjedan dana nakon što sam saznala da sam trudna jer muž nije mogao više trpiti ovu gradsku vrevu pa je svakih sat vremena stao da protegnem noge i da nisam stalno u istom položaju. Ako liječnik odobrava uz određene upute i ti se osjećaš dovoljno jakom-zašto ne? More i ta promjena okoline samo psihički djeluju na tebe jako, tako da odmoći ne može nikako ali je na tebi na kraju da odlučiš ☺️
Cure ja 4.7. Imam idući pregled, nalaz urinokulture je sterilan pa je valjda samo obična upala mjehura,nalazi na sifilis su negativni na hepatitis je jedna stavka pozitivna ali moram vodjeti s doktorom jer mislim da su to antitijela od cjepiva i štitnjača je 0.62 pa mislim da se ok držim sve u svemu. Nifty je 5.7. Rano ujutro i taman nalazi trebaju stići pred rođendan pa seka ima ideju da napravimo gender reveal skupa sa proslavom rođendana. Samo da je s bebom sve ok i da obavim taj nifty pa će mi vjerojatno 100kg past s ramena 🙃
Super za nalaz urinokulture. Ovo sto se tice hepatitisa je ok, uvijek je taj jedan pozitivan zbog antitjela.
Ja u petak imam Panoramu 😀 i ja jedva cekam znati spol i samo da bude sve ok jer ce mi onda dalje biti lakse. Mislim da se nekih desetak dana cekaju nalazi. Znam da nisu ti testovi 100% tocni, ali meni ce past kamen sa srca!
Nisu 100% ali su 99,99%
Opustit ćeš se kad vidiš da je sve low risk 🫠🥰❤️
Hvala Janaaa ❤️❤️
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Moze li mi neko pomoc znaci mozda netko zna a netko ne ugl. Trudna sam 6+5 tj.
Ugl imam problema sa probavom inace sam koristila za probavu duxolas ali sada nr smijem u trudnoći pokusavam sa cepicima eva al ni to ne pomaze dali tko zna tablete ili neki dobar caj koji brzo dijeluje a da nebi ostetio plod??
Cure super na pregledima,čestitam ☺️
Mom2one svakako se postavi grubo i ne dopusti mu da te na bilo koji način pokuša utješiti i reći da ne brineš. Preveliku si ti muku i opasnost prošla da se ginekolog može tako ponašati prema tebi,ako moraš povisiti ton,povisi,traži ga svoj karton i preseli negdje drugdje. Mislim da te kao trudnicu ne smije nitko odbiti,pogotovo u takvoj situaciji
Ensti radiš tako rano panoramu ako se ne varam si rekla? Ja sam upisala NiPT u google i jedino mi nifty izbacuje pa ni ne znam di se panorama uopće i može napraviti? Konkretno u zagrebu? Koliko košta panorama?
Nisam Ens, ali ako pomaze, ja idem u Geminiplus na Malesnici, oni imaju Panoramu, Harmony, Nifty i jos jedan manje poznat..
Harmony je oko 500€, Panorama je nesto malo skuplja, srednji paket oko 588€ ako sam ja to dobro zapamtila 😊 dr.kaze da su oni najzadovoljniji i najcesce rade panoramu i harmony, nifty nesto rijeđe jer su imali nesto mrvicu vise laznih rezultata nego ova druga dva NIPTa, ali to moze biti i tim vise sto je Nifty nekako "najpiznatiji" a znamo da ide sto vise sudionika, veca je sansa za pogresku.. a sad 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ dao je meni na izbor, kaze cijene su svuda vise manje iste.
Mi smo na kraju odlucili na Harmony pa kako bude😊😁
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja mislim da mi sutra dolazi ovaj doppler na kucnu adresu
Voljela bih mame koje to vec upraksano koriste da mi objasne malo?Ja to prvi put koristim...Kako da znam da sam probasla bebine otkucaje?koliko obicno oni idu?I koliko obicni vremenski trazite srce vase bebe
Moze li mi neko pomoc znaci mozda netko zna a netko ne ugl. Trudna sam 6+5 tj.
Ugl imam problema sa probavom inace sam koristila za probavu duxolas ali sada nr smijem u trudnoći pokusavam sa cepicima eva al ni to ne pomaze dali tko zna tablete ili neki dobar caj koji brzo dijeluje a da nebi ostetio plod??
Magnezij direkt. Ako ne ide ni s time probajte donat mg čula sam od dosta trudnica prije da je on pomagao ili nešto od voća - banana+jabuka, šljive, kruška+banana itd. Trebate probati pa vidjeti pomaže li jer smo svi različiti
Puno ti hvala pokusat cu sa svime hvala ti jos jednom
Evo i mene sa pregleda. Sve je uredu, mjere odgovaraju tjednima, doktorica zadovoljna 🥰🥰
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji