Nisu me ostavili jer pregledom nije ustanovila da ima aktivnog krvarenja a i relativno sam blizu bolnici.
Otkud iscjedak nema pojma, apsolutno nigdje nema ni tragu krvi ni iscjedku, na pregledu. Med. sestra je vidjela kad sam bila na wcu tako da je i ona potvrdila. Bolovi da mogu biti ako je kakva urinoinfekcija.
Brine me otvorenost za vrsak prsta premda jesam drugorotkinja. I za posteljicu je napisala straga dole.
Kakvo je sad stanje kako se osjecas?Bas mi je zao sto prolazis ovo i nadam se samo da ce sve biti uredu…
Bilo kakav bol javi se odmah neka te ostave
Bolje i kod njih da lezis bar ces bit mirna
Ma grozno se osjecam, ali vise psihicki. Dusu sam isplakala ispred one ambulante jer mi u podsvjesti stoji da me ocekuje isto kao prosli put.
Popila sam spasmex, kako su mi i rekli, pojela malo i sad lezim. Trenutno nema iscjetka. Stagniramo. Sutra moram ovom mom da mi da uputnice za kks i urin. Da se nije sto promijenilo. Iskreno, ne da mi ga se ni gledat.
Ma da, rekla je da dodem ako bude bolova ili bilo kakav iscjedak i krvarenje.
Drzim ti fige..Vjeruj da se nece desiti kao prosli put.Sve je u Bozijim rukama..Samo miruj i slusaj sta ti kazu.Molim te javljaj nam se❤️
Nisu me ostavili jer pregledom nije ustanovila da ima aktivnog krvarenja a i relativno sam blizu bolnici.
Otkud iscjedak nema pojma, apsolutno nigdje nema ni tragu krvi ni iscjedku, na pregledu. Med. sestra je vidjela kad sam bila na wcu tako da je i ona potvrdila. Bolovi da mogu biti ako je kakva urinoinfekcija.
Brine me otvorenost za vrsak prsta premda jesam drugorotkinja. I za posteljicu je napisala straga dole.
Mom2One bas mi je zao,sve ce biti u redu samo hrabro,odmaraj,sve je u Bozjim rukama,uz tebe smo ❤️
Jao Mom2One tako mi je žao 😫🥺 duljina cerviksa ti je okej, čak i taj T oblik je super. Mislim da ta uloživost ne radi problem nego eventualno niska posteljica dolje ili nekakva infekcija. Joj drzim ti 🤞 da sve bude dovro! Neces prolazit opet isto neboj se ❤️ ako je neka beštija dat će ti antibiotik i sve će biti dobro ❤️❤️ lezi smiri se, odmaraj. Tonu zagrljaja šaljem ❤️❤️❤️❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mom2One samo hrabro! Miruj i moras vjerovati da ce sve biti ok i da nece biti kao prosli put ❤️
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Mom2One grozno je sto ovo sve prolazis 🙁 ne mogu ni zamisliti stres.
Nadam se i vjerujem da ce sve biti dobro na kraju, samo uz eto,malo trnovitiji pocetak nazalost.😔 Bitno da imaju situacuju pod kontrolom 😊🤞🤞
Uvjerena sam da se nece ponoviti situacija od zadnji puta, samo hrabro 💜
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Mom2one, drzi se. Svi smo uz tebe i molimo da sve bude uredu.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Mom2one mislimo svi na tebe, drzi se i sve ce bit dobro! ❤️🥰
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Mom, drži se, pokušaj šta vise mirovat, možda da nazoveš dr da ti pošalje uputnice da ne moraš k njemu ako ti to predstavlja napetost ?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Mom2one, drzi se, daleko si dogurala i jos dalje budes, sve smo sigurne u to! Cuvaj se ❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mom2one, puno zagrljaja šaljem, sve ce to biti dobro, ne sumnjam. Lezi, odmaraj, i samo budi optimisticna❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji