Caliopi, zašto me bi prošla prije na pregled ako te već muci ? Bit će ti lakše :)
Danas sam imala pregled… prestrašilo me šta su mi odjednom svi simptomi prošli, beba je velika 3 cm al koliko je teška uvijek zaboravim pitat, dal to piše negdje na slikama od ultrazvuka ? Tri dana je veća :)
Opet idem 27.6 kada ću vaditi krv i nuhalni :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Cure bravo na super pregledima 🥰👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Cestitam svima na dobrim pregledima. Ja sam mislila cekati do 8 tjedna na prvi pregled ali neznam dali cu moci toliko izdrzati. Danas su mi smanjeni simptomi, odmah panika. Kada da odem, sto vi mislite?
Meni je tako isto bilo u početku pa ne znam kolika je utjeha i evo guramo danas ulazimo polako u 10.tjedan 😱🙈 ja sam prvi pregled imala na 5+6 i nisam očekivala ni srce ni ništa,bilo mi je zapravo najvažnije da je trudnoća u maternici. Onda se nazirao već plod u GV bez KČS. Za 8 dana na 7+0 sam ponovno bila naručena i doktor mi je pustio zvuk srca pa sam odahnula iako je ovulacija kasnila pa je po ovulaciji zapravo bilo 6+3/4 jer je bilo odstupanje neka 3,4 dana. Nakon tog pregleda sa detekcijom srca idući pregled je tek zakazan 4.7. I umirem već danima. Nažalost zbog bolova sam bila u nedjelju na hitnoj ali je srce i dalje bilo aktivno pa mi je bilo malo lakše iako su bili prisutni bolovi,ali je teško čekati još 2,5 tjedna kad trebamo biti 11+5 na idućem pregledu
Da li su bolovi prosli?
Super za dobre preglede cure☺️
Ja svoj cekam u ponedjeljak🤭 Nadam se da ce biti sve uredu🙏
Jel koja od Vas kad stavi ruke na trbuh dal osjeti kao pulsiranje unutra? Jel to normalno?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Da se javim malo.. Bila kod gina. Dao mi uputnice za kks, urin, i urinokulturu. Mjerio cerviks. Jucer je bio 44 mm, danas 37 mm. Rekao je da cemo ovo pratit i ako padne ispod 25 mm onda cemo razmisljati o serklazi. Ali to tek iza 16.tog tjedna. Sada ionako ne mozemo nista, samo molit Boga da se ne otvorim. Vidjet cemo po nalazima ako je kakva upala i to je to.
Cestitke svima na dobrim pregledima ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Cure super na pregledima,čestitam ☺️
Mom2one svakako se postavi grubo i ne dopusti mu da te na bilo koji način pokuša utješiti i reći da ne brineš. Preveliku si ti muku i opasnost prošla da se ginekolog može tako ponašati prema tebi,ako moraš povisiti ton,povisi,traži ga svoj karton i preseli negdje drugdje. Mislim da te kao trudnicu ne smije nitko odbiti,pogotovo u takvoj situaciji
Ensti radiš tako rano panoramu ako se ne varam si rekla? Ja sam upisala NiPT u google i jedino mi nifty izbacuje pa ni ne znam di se panorama uopće i može napraviti? Konkretno u zagrebu? Koliko košta panorama?
Nisam Ens, ali ako pomaze, ja idem u Geminiplus na Malesnici, oni imaju Panoramu, Harmony, Nifty i jos jedan manje poznat..
Harmony je oko 500€, Panorama je nesto malo skuplja, srednji paket oko 588€ ako sam ja to dobro zapamtila 😊 dr.kaze da su oni najzadovoljniji i najcesce rade panoramu i harmony, nifty nesto rijeđe jer su imali nesto mrvicu vise laznih rezultata nego ova druga dva NIPTa, ali to moze biti i tim vise sto je Nifty nekako "najpiznatiji" a znamo da ide sto vise sudionika, veca je sansa za pogresku.. a sad 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ dao je meni na izbor, kaze cijene su svuda vise manje iste.
Mi smo na kraju odlucili na Harmony pa kako bude😊😁
Hvala! Ja idem u Sunce i nifty standard je 500€ dakle sve je to tu negdje. Ma iskreno meni je bitno da nisu sindromi nespojivi sa životom,a kasnije još lako platim 4D negdje da provjerimo usne i nepce da nema tu greške i malformacije ☺️ kada radite prenatalni?
Idem u utorak, 20.06. Bit cu tocno 12tt..
Pregled, mjerenje nuhalnog, kaze ako je na oko sve okej, idemo vaditi krv za Harmony :)
Jojj i ja imam pregled 20.6 7 14h idemo vidjet dal bebi kuca srce jedva cekam😍
Čestitke svima na dobrim pregledima. Moj nažalost nije bio tako dobar, bebaču nije srastao trbuh kako spada i piše na nalazu da se sumnja na omfalokelu. Sutra moram u Petrovu na pregled da vidimo što dalje. Ali baš sam psihički potonula jer je svaki put kad odem kod doktorice nešto loše i ja provedem ostatak dana u suzama, a poslije se ipak pokaže da je bilo sve okej
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
SIMT zao mi je. Javi nam se sutra nakon pregleda u bolnici. Zelim ti da sve bude ok ❤️
Jana i ostale cure koje danas imaju preglede sretnooooo i neka sve bude u najboljem redu
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Čestitke svima na dobrim pregledima. Moj nažalost nije bio tako dobar, bebaču nije srastao trbuh kako spada i piše na nalazu da se sumnja na omfalokelu. Sutra moram u Petrovu na pregled da vidimo što dalje. Ali baš sam psihički potonula jer je svaki put kad odem kod doktorice nešto loše i ja provedem ostatak dana u suzama, a poslije se ipak pokaže da je bilo sve okej
Jao meni 🥺 nadam se da je greška i da je sve uredu 🤞❤️
Mislima sam uz tebe, javi što su rekli u petrovoj 🙏❤️
Smrznem se kad ovako nešto pročitam i zahvalim Bogu što imam jedno zdravo dijete 🙏
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
SIMT zao mi je. Javi nam se sutra nakon pregleda u bolnici. Zelim ti da sve bude ok ❤️
Jana i ostale cure koje danas imaju preglede sretnooooo i neka sve bude u najboljem redu
Hvala Ens! Baš sam nervozna. Trbuh me boli 😫 posebno nakon ovog posta SIMT. Valjda ce sve bit okej 🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji