![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Cure, sretno sutra na pregledima, necu pametovat o nervozi jer sam svaki put nervozna uzasnoš jace je od mene i j*bi gašĀ
Bit ce sve okej ššš
...
Ā Bilo je par cura na pregledima, cestitam na dobrim pregledima š„°
šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Evo i mene sa pregleda. Sve je uredu, mjere odgovaraju tjednima, doktorica zadovoljna š„°š„°
Koji si tjedan?
Koliko je veliko
Ovaj put mi niŔta nisu rekli za dužinu, ali ima 163 grama. :)
ZnaÄi da oÄekujem oko 170g sutra š
Jana moja je veÄa bebica odnosno za 16+6 je šš javi sutra š„°
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Evo i mene sa pregleda. Sve je uredu, mjere odgovaraju tjednima, doktorica zadovoljna š„°š„°
Koji si tjedan?
Koliko je veliko
Ovaj put mi niŔta nisu rekli za dužinu, ali ima 163 grama. :)
ZnaÄi da oÄekujem oko 170g sutra š
Jana moja je veÄa bebica odnosno za 16+6 je šš javi sutra š„°
A ja sam zadnji put bila kad sam bila 13+3, sad ne znam jeli veÄi mrvicu ili je i dalje u dan. U prvoj trudnoci mi je malac uvijek bio za 2 tjedna veÄi š¤£
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Ja mislim da mi sutra dolazi ovaj doppler na kucnu adresu
Voljela bih mame koje to vec upraksano koriste da mi objasne malo?Ja to prvi put koristimā¦Kako da znam da sam probasla bebine otkucaje?koliko obicno oni idu?I koliko obicni vremenski trazite srce vase bebe
Bebini otkucaji trebaju biti izmeÄu od 110+ otkucaja kada se naÄe. Ali to vam je tek pouzdano ako ste mrÅ”avija raditi oko 14,15tt bez obzira ako drugaÄije piÅ”e na aparatu jer Äete si nabiti paniku bespotrebno. Ako ste pak graÄom jaÄi onda treba pomaknuti za koji tjedan kasnije. Ovisi dosta o graÄi mame i položaju posteljice kolike su Å”anse i kada treba pokuÅ”ati tražiti srce āŗļø
Hvala ti na odgovoruā¤ļø
Svakako cu sacekat bar da budem 13 punih tjedana pa da probamĀ
MomĀ nadam se da si dobro i da Äe sve na kraju biti jedna lijepa pozitivna priÄa! Drži se!
Äestitam svima na dobrin pregledima.. ja imam za 10 dana a svaki dan mi se cini ko vijecnost š¤£ nestrpljiva sam
Cestitam svima na dobrim pregledima. Ja sam mislila cekati do 8 tjedna na prvi pregled ali neznam dali cu moci toliko izdrzati. Danas su mi smanjeni simptomi, odmah panika. Kada da odem, sto vi mislite?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Cestitam svima na dobrim pregledima. Ja sam mislila cekati do 8 tjedna na prvi pregled ali neznam dali cu moci toliko izdrzati. Danas su mi smanjeni simptomi, odmah panika. Kada da odem, sto vi mislite?
Strpi se joÅ” barem 2 tjedna po meni. Tako sam i ja dosla prerano pa nismo nista vidjeli osim da je plod smjeÅ”ten u maternici.Ā
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Evo mene iz Petrove, beba super napreduje, po uzv smo 3 dana veciš„° nalazi za tj današ
Super vijesti! ā¤ļø
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Evo da se i ja javim sa pregleda,beba super napreduje,svi nalazi su mi uredni, dr. kaze skolska trudnoca š„°š„°
Ajde hvala bogu sad si i ti mirna malo. ā¤ļø
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
SuperiÅ”ka ā¤ļøš„³
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Sortiraj odgovore
Najstariji