Pia odi na pregled, bolje da znaš odmah da je sve u redu nego da si pod stresom još tjedan dva, stres sigurno nije dobar za bebu.Evo ja trebala prosli tj, ali sam bila spriječena i sad nikako da dočekam srijedu, jedva čekam vidjeti da je sve u redu i na svom mjestu.Što se tiče spavanja, jao si ga meni. Najbolje spavam oduvijek na trbuhu, sad mi muka jer me sise bole pa spavam na pola trbuhu/boku. Ali da isto se budim na leđima, znam da se još ne trebam brinuti jer sam po svojoj procjeni nekih 6tt, ali da, kad je najbolje nabaviti si trudnicki jastuk? Svi ga hvale da je to preporod kasnije?
Cure pozdrav!
Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
Imam pitanje za Vas.
Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju ili namjerava ići? Je li uopće to pametno? 🧐
Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.
…
❤️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ja mislim da ću ipak preskočiti svoj prvi pregled za sutra… moji su me nagovorili da ipak ne idem… tako daaaa… vidjet ću još… šta vi mislite 7+1 je dobro vrijeme za odlazak na prvi pregled ili da pričekam još tjedan dana ?
Ženo, nemaš što čekati. Ja sam dosad već tri odradila pregleda, prvi sa 5 tj iz straha jer sam u vrijeme začeća bila na magnetu i dobila kontrast direktno u zglob kuka. sljedeći pregled imam 12.6. i odbrojavam do tad jer mi je to predugo za čekati
odi, bit ćeš mirnija.
Cure pozdrav!
Imam pitanje za Vas.
Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju ili namjerava ići? Je li uopće to pametno? 🧐
…
❤️
Nisam išla avionom ali sam u cca 27 tjednu u prvoj trudnoci isla autom.
Stigli smo u hotel i nakon 2 dana se vraćali nazad jer sam cijelo vrijeme osjećala nekakve grčeve, stezanja. Trbuh mi je bio kao kamen.
Nazvala sam rodilište čisto informativno, rekli su da se spremim i dođem. I šta ćeš, ajmo nazad.
Ispistavilo se da su pripremni trudovi, odnosno BH kontrakcije. I baš je tad bio miran, bez ikakvih pokreta. Stvarno sam se prepala i uopce nisam uzivala u tom kratkom odmoru.
Mislim da je kod mene to bio samo bad luck 🤣
Sad neidem nigdje 🤣
Ne znam koliko ćeš tad biti trudna, izračunaj si. Znam samo da se pred kraj trudnoće ne preporučuje letenje zbog tlaka
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure koje ste pisale o jastuku za trudnice..ja sam ga vec kupila u baby centru. Znam da je rano, ali to je meni presavrsena stvar i mislim da cu na njemu i nakon poroda spavati koliko je udoban 😀
Pia uopce ne mogu vjerovati da razmisljas da ne odes na pregled. Obavezno odi i javi nam se s lijepim vijestima!!
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
karlicaja ga osobno gledam već danima, ali ga ne kupujem jer što ako? 😂 moja sestra ga ima pošto je rodila 2 puta i meni je to zakon stvar pa se nadam da ću uskoro investirati u to.
Malo sam u strahu otkad sam otvorila oči jer sam sanjala da sam išla na wc i našla svježu krv. Sad se bojim i ići na wc i bojim se tog pregleda u četvrtak koji me čeka 🙈
E bome cu i na onda investirati u to 😁Ma to je samo sad zbog brige i razmišljanja. Bit će sve ok.
Da li neka od vas osjeca kao vrućinu? meni tako bilo tj dana prije nego je test pokazao pozitivno i temp mi 37.1-37.3 😅 i ostalo mi i dalje neke dane više neke manje ko neki valunzi 😅
Kad smo kod jastuka...ima nekih preporuka/razlika koji uzeti? Ja se već sad teško namještam spavati, a trbuh jedva da se vidi 🤣.
Draga Pia, cure su sve rekle! I tko su ti ljudi koji su te odgovorili??? Vjerujem da ti je strah jer si već prošla spontane, ali molim te da odašilješ pozitivu u svoj mali plod 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Da li neka od vas osjeca kao vrućinu? meni tako bilo tj dana prije nego je test pokazao pozitivno i temp mi 37.1-37.3 😅 i ostalo mi i dalje neke dane više neke manje ko neki valunzi 😅
To ti je skroz normalno od hormona. :)
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Cure pozdrav!
Imam pitanje za Vas.
…
❤️
Pozdrav,ja sam sad prošli tjedan išla na put 1000 km autom, sportskim autom i sve je bilo super. Malo smo češće stali da ispružim noge i super. Malo me mučnine, ali nije bilo strašno. Ja sam isto bila osobno skeptična i u strahu, ali ako se ti dobro osječaš i nemaš problema opusti se i uživaj.
Ako češ putovati avionom, provjeri sa aviokompanijom dal ti je potrebna potvrda kao trudnice, neke to traže, a neke ne.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji