Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica12345
    15. Travanj 2022. 07:24

buhtlica23

lil_me

Tko što radi u gluho doba, ja čitam zimske bebe prošle godine 🤣🤣🤣

Kokili, oprez je potreban i kod domaćih jaja, isti je rizik..
    To je posebno opasno ljeti kod kremastih kolača na slavljima na suncu ili kod neobrađenih jaja, naprimjer ona Monte torta kod koje se bjelanjak (ili zumanjak zaboravila sam) ne kuha nego samo izmiksa..je li ono i u tiramisu ide sirovo i tako…
    Ja volim svinjske jetrice 🤦, kažu da je potreban oprez, pa ih ne jedem nikako, obožavam tunu iz konzerve, ali nekako, ne jedem je .pitat ću doktoricu…
    Ja imam dvije aplikacije za trudnoću, na obe se spominju ovakve teme, pa instalirajte ako tko nije…
    Pijem kavu dnevno, nekad dvije, ne znam koliko je to loše 😔… Probat cu ostat na jednoj dnevno..inače popijem jednu u tri dana,,,a sad 🙄
    I još se mislim za farbanje, da ili ne, čekat ću doktoricu…

I ti imas problem sa spavanjem? Ja se vec par dana budim u noci izmedju 1 i 4 i budem budna tak oko 2 h i ne mogu zaspati..

Prijavljujem jos mjesecara. Nocas sam od 2-4 gledala tv i jela krekere. Imala sam prestrasnu mucninu

Queen_of_North
    15. Travanj 2022. 07:31

Lida 🍀

Curke jel znate kad budem isla otvarat komplikacije, za nekih desetak dana, hoce li gin opet raditi UZV ili ce mi samo dati doznake i to sto treba? Jer jucer sam radila UZV, 5.5. idem na kombinirani i 10.5. kod nje opet. Pa se bojim da ne bude previse ultrazvuka.

Kada sam ja otvarala, nije mi radila dodatan uzv pregled.Nego samo me poslusala sto imam reci, dala papire i to je to. Mozda ovisi od doktora do doktora. Mislim da te ne bi trebalo biti strah UZV, pa nije invazivan niti ista steti. Nisam razumjela cega te tocno strah, ali mislim da nema razloga za isti....

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lida 🍀
    15. Travanj 2022. 07:32

Queen_of_North

Lida 🍀

Curke jel znate kad budem isla otvarat komplikacije, za nekih desetak dana, hoce li gin opet raditi UZV ili ce mi samo dati doznake i to sto treba? Jer jucer sam radila UZV, 5.5. idem na kombinirani i 10.5. kod nje opet. Pa se bojim da ne bude previse ultrazvuka.

Kada sam ja otvarala, nije mi radila dodatan uzv pregled.Nego samo me poslusala sto imam reci, dala papire i to je to. Mozda ovisi od doktora do doktora. Mislim da te ne bi trebalo biti strah UZV, pa nije invazivan niti ista steti. Nisam razumjela cega te tocno strah, ali mislim da nema razloga za isti….

Ma, citam svasta pa sam paranoična 😅 hvala

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    15. Travanj 2022. 07:35

Curke, jutro. Htjela sam vas pitati, kada pisite da imate bolove blage, kao grcenje, sirenje maternice, pripremanje bebe za teren, kako god vec zovete..., kako vam izgledaju kao ti grcevi?
    U prvoj trudnoci me bolilo( to je sve bila blaga bol, al osjetila sam) u predjelu jajnika, a sada u donjem dijelu ledja, da li je jos nekome tako?
    Inace menstrualna bol mi sijeva u jajnciima kada trebam dobiti, ova bol u ledjima mi je karaktersiticna za porodjajne bolove (tako su poceli... ). Cisto usporedjujem te svoje dvije trudncoe, naravno svaka zena je razlicita i svaka je trudnoca razlicita, ali me evo zanima da li jos tko ima tu kao blagu bol u donjem dijelu leđa?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    15. Travanj 2022. 08:06

Queen_of_North

Curke, jutro. Htjela sam vas pitati, kada pisite da imate bolove blage, kao grcenje, sirenje maternice, pripremanje bebe za teren, kako god vec zovete…, kako vam izgledaju kao ti grcevi?
    U prvoj trudnoci me bolilo( to je sve bila blaga bol, al osjetila sam) u predjelu jajnika, a sada u donjem dijelu ledja, da li je jos nekome tako?
    Inace menstrualna bol mi sijeva u jajnciima kada trebam dobiti, ova bol u ledjima mi je karaktersiticna za porodjajne bolove (tako su poceli… ). Cisto usporedjujem te svoje dvije trudncoe, naravno svaka zena je razlicita i svaka je trudnoca razlicita, ali me evo zanima da li jos tko ima tu kao blagu bol u donjem dijelu leđa?

Ja imam takve bolove, druga mi je trudnoca. 
    U prvoj su me samo bockali jajnici i osjecala sam pritisak (nadutost), a sad me donji dio leđa boli, cak i bokovi kad lezim.
    Mislila sam da je to mozda jer cijeli dan nosim 11.mj staru bebu. Navecer me jos jace bole leđa, ne mogu se namjestiti nikako.
    Drzite fige danas da nije prerano jos za uzv, da se sve vidi i cuje 🥰❤️

Ribica12345
    15. Travanj 2022. 08:08

Queen_of_North

Curke, jutro. Htjela sam vas pitati, kada pisite da imate bolove blage, kao grcenje, sirenje maternice, pripremanje bebe za teren, kako god vec zovete…, kako vam izgledaju kao ti grcevi?
    Inace menstrualna bol mi sijeva u jajnciima kada trebam dobiti, ova bol u ledjima mi je karaktersiticna za porodjajne bolove (tako su poceli… ). Cisto usporedjujem te svoje dvije trudncoe, naravno svaka zena je razlicita i svaka je trudnoca razlicita, ali me evo zanima da li jos tko ima tu kao blagu bol u donjem dijelu leđa?

Mene ovih dana sve zivo boli. I leda i trbuh, mislim da nema dijela abdomena koji me barem u jednom trenutku nije zabolio. Znas da je to sve unutra povezano, ako se izdize maternica, nije neobicno da to osjetis i u ledima.
    Mozda i malo vise mirujes otkad si trudna, ili si promjenila polozaj za spavanje..to isto zna biti uzrok

Mareeeee3112
    15. Travanj 2022. 08:13

Ma mene je sve bolilo kao da cubprocurit svaki čas evo kako tjedni prolaze sve više mi se sve smiruje sad sam u 7 tjednu drugi tj ulazim u 8 i bit će puna 2 mj😍😍ugl..
    .radim još uvijek ali se suzdržavam i ne trčkaraju po kuhinji već baš ono radim Al se ne naprežem  zovem sve dečke da mi dignu ovo i ono tak da oni su super ...a i kuze sve

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lida 🍀
    15. Travanj 2022. 08:47

Mene boli donji dio leda i trbuh ali samo s desne strane. Valjda je normalno i to 😅
    Lonmi sretno na pregledu 🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    15. Travanj 2022. 08:50

Ribica, Popsicle, gatalinka… Sretno na pregledu curke ♥️🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

lil_me
    15. Travanj 2022. 09:01

buhtlica23

lil_me

Tko što radi u gluho doba, ja čitam zimske bebe prošle godine 🤣🤣🤣

Kokili, oprez je potreban i kod domaćih jaja, isti je rizik..
    To je posebno opasno ljeti kod kremastih kolača na slavljima na suncu ili kod neobrađenih jaja, naprimjer ona Monte torta kod koje se bjelanjak (ili zumanjak zaboravila sam) ne kuha nego samo izmiksa..je li ono i u tiramisu ide sirovo i tako…
    Ja volim svinjske jetrice 🤦, kažu da je potreban oprez, pa ih ne jedem nikako, obožavam tunu iz konzerve, ali nekako, ne jedem je .pitat ću doktoricu…
    Ja imam dvije aplikacije za trudnoću, na obe se spominju ovakve teme, pa instalirajte ako tko nije…
    Pijem kavu dnevno, nekad dvije, ne znam koliko je to loše 😔… Probat cu ostat na jednoj dnevno..inače popijem jednu u tri dana,,,a sad 🙄
    I još se mislim za farbanje, da ili ne, čekat ću doktoricu…

I ti imas problem sa spavanjem? Ja se vec par dana budim u noci izmedju 1 i 4 i budem budna tak oko 2 h i ne mogu zaspati..

Je ovo mi se cesce dogadja 🙄

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.