![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Cure zanima me kako se hranite, koje namirnice ste izbacile van? Kolko puta na dan jedete? Vam neka hrana “smrdi”? Žudite za čime? 😁
Ko pije sve kavu? 😁 ja sam jedna izmed njih, tursku s mlijekom. Ujutro i popodne. Ostale? 😁
Jedem sve 😃 samo sto me trazi da jedem manje-manji obroci i ne toliko cesto. Zdravo jedem koliko mogu- voce me trazi strasno! A od kave sam se oprostila ima 10 dana-obozavam je i pila sam je 2x dnevno, a sad je ne mogu smislit, ni okus ni miris 😰 nista ne smrdi, nikakve mucnine, sve odlicno 😃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
MalaMagla, hvala ti na lijepom objasnjenju! Moram se početi bolje informirati, ali istodobno ne želim sama sebe zastrašivati i čitati previše stvari jer onda paničarim zbog svega.
30g, OTP 10.11.
MalaMagla tebi je doktorica rekla cega se izbjegavati, a vidim da ima i puno takvih da ne upozore i ne obratimo tolko paznje na to. Bolje se pridržavati, poslije mozemo nadoknaditi, jer nije se s tim za igrati.
Mi imamo doma vrt i puno vočka, mislim da je to stvarno veliki plus. Onda si siguran i znas kako si to uzgajao.
Kokili super ☺️ A kaj jedes ta doručak i večeru? Ni meni trenutno jos nist ne smrdi 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
MalaMagla tebi je doktorica rekla cega se izbjegavati, a vidim da ima i puno takvih da ne upozore i ne obratimo tolko paznje na to. Bolje se pridržavati, poslije mozemo nadoknaditi, jer nije se s tim za igrati.
Mi imamo doma vrt i puno vočka, mislim da je to stvarno veliki plus. Onda si siguran i znas kako si to uzgajao.
Kokili super ☺️ A kaj jedes ta doručak i večeru? Ni meni trenutno jos nist ne smrdi 😁
Dorucak: vocni smoothie/jaja/zobene ili pahuljice s jogurtom/sendvic
Vecera: uglavnom nista jer nisam gladna, ali uvik ostane od rucka 😃 ili isto sto i za dorucak
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Pregled je prošao super. Veliki smo 2,38 što odgovara 9+1 tjedana. Juhuhuuuuu 👏🤩 Otp kaže 14.11.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Ne zaboravite termički neobrađena jaja...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ne zaboravite termički neobrađena jaja…
E da, to. Znaci, jaja jako dobro skuhati, a ako pečete, žumanjak ne smije biti onako vodeni. Mora i on biti dobro ispečen
Ako su iz ducana. Virujen da su domaca okej- iman kokose u vrtu pa samo njihova jaja i jedemo🤔
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Tko što radi u gluho doba, ja čitam zimske bebe prošle godine 🤣🤣🤣
Kokili, oprez je potreban i kod domaćih jaja, isti je rizik..
To je posebno opasno ljeti kod kremastih kolača na slavljima na suncu ili kod neobrađenih jaja, naprimjer ona Monte torta kod koje se bjelanjak (ili zumanjak zaboravila sam) ne kuha nego samo izmiksa..je li ono i u tiramisu ide sirovo i tako...
Ja volim svinjske jetrice 🤦, kažu da je potreban oprez, pa ih ne jedem nikako, obožavam tunu iz konzerve, ali nekako, ne jedem je .pitat ću doktoricu...
Ja imam dvije aplikacije za trudnoću, na obe se spominju ovakve teme, pa instalirajte ako tko nije...
Pijem kavu dnevno, nekad dvije, ne znam koliko je to loše 😔... Probat cu ostat na jednoj dnevno..inače popijem jednu u tri dana,,,a sad 🙄
I još se mislim za farbanje, da ili ne, čekat ću doktoricu...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Tko što radi u gluho doba, ja čitam zimske bebe prošle godine 🤣🤣🤣
Kokili, oprez je potreban i kod domaćih jaja, isti je rizik..
To je posebno opasno ljeti kod kremastih kolača na slavljima na suncu ili kod neobrađenih jaja, naprimjer ona Monte torta kod koje se bjelanjak (ili zumanjak zaboravila sam) ne kuha nego samo izmiksa..je li ono i u tiramisu ide sirovo i tako…
Ja volim svinjske jetrice 🤦, kažu da je potreban oprez, pa ih ne jedem nikako, obožavam tunu iz konzerve, ali nekako, ne jedem je .pitat ću doktoricu…
Ja imam dvije aplikacije za trudnoću, na obe se spominju ovakve teme, pa instalirajte ako tko nije…
Pijem kavu dnevno, nekad dvije, ne znam koliko je to loše 😔… Probat cu ostat na jednoj dnevno..inače popijem jednu u tri dana,,,a sad 🙄
I još se mislim za farbanje, da ili ne, čekat ću doktoricu…
I ti imas problem sa spavanjem? Ja se vec par dana budim u noci izmedju 1 i 4 i budem budna tak oko 2 h i ne mogu zaspati..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curke jel znate kad budem isla otvarat komplikacije, za nekih desetak dana, hoce li gin opet raditi UZV ili ce mi samo dati doznake i to sto treba? Jer jucer sam radila UZV, 5.5. idem na kombinirani i 10.5. kod nje opet. Pa se bojim da ne bude previse ultrazvuka.
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji