![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
puna pitanja pa s tim svim vjerovatno je vec puno okusnije, moram probati jedno jutro. 😁 pa kad suhomestnatu proizvodi nisu termalno procesirani nego su samo dimljeni, usoljeni pa je ritizak da ne sadrže parazite.
A vidi, nisam o tome razmisljala. Racunam domace je, testirano je, valjda je ok. E zaboravila sam da dodam i med u zobene ili onaj rižin zaslađivač.
Mar'ca ja vjerujem dok nema bolova i krvarenja sve je ok. Sve je dobro dok mi netko ne dokaže suprotno!
30g, OTP 10.11.
Suhomesnato izbjegavam, a žudim za time. Pogotovo zato što je na početku ove teme jedna cura napisala da je za nju baš listeria bila pogubna. Uglavnom pokušavam jesti zdravo, ali ne ide baš. Pogotovo što mi se baš na zdravo diže želudac. 😄 Bojim se da ne unosim dovoljno zdravih nutrijenata za bebu. Prvih par tjedana je išlo super, sve je bilo puno jaja, voća, povrća, žitarica, jogurta...ali sve mi se zgadilo po malo. Kavu sam uspjela izbaciti. Izbacila sam i sushi, svježi sir, gazirana pića, slatko... Ne jedem salatu nigdje osim doma kad znam kako sam ju oprala. Dajte ideje što da kuham, a da je zdravo 😁
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Svemirka i ja žudim za suhomestnatim a doslovno ubijala bi za to 🤣🤣 ali bolje ne, jer sam i ja čitala iskustvo od te cure. Meni su sokovi problem, neznam kaj bi pila preko dana. I ja imam probleme s kuhanjem, nemam više ideja kaj bi kuhala, da je okusno i ne prezahtjevno, a zdravo 😁
Puna pitanja ne mora značiti da je oke za nas, jer nije termički obrađeno.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Cure zanima me kako se hranite, koje namirnice ste izbacile van? Kolko puta na dan jedete? Vam neka hrana “smrdi”? Žudite za čime? 😁
Ko pije sve kavu? 😁 ja sam jedna izmed njih, tursku s mlijekom. Ujutro i popodne. Ostale? 😁
Iskreno, nisam nista od hrane izbacila, jedem sve pomalo, pa tako i suhomesnato. Pogotovo sad, ide Uskrs 🤤 najgore je sto mi se jede samo pekara i junk food 😂 dobro, gazirano sam skoro totalno izbacila, uzmem gutljaj-dva od muza nakon fine klope. Jedino sam kavu bas totalno izbacila jer sam se borila da smanjim i pusenje, a uz kavu mi se samo jos vise trazi cigara. S kutije i pol sam smanjila na 3-4 cigare i evo jos uvijek traje borba. Da pijem kavu bilo bi mi jos teze jer to dvoje bas ide zajedno 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Evo cure dobila sam euthyrox 50 za tsh 😊 pocela sam piti danas i vadila sam urinokulturu za bakterije u urinu. Zanima me jel se mogu imati odnosi s obzirom na tu bakteriju u urinu? 🤣 nisam pitala doktora danas, zaboravila. Pa ako je neka prije imala iskustva
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Evo cure dobila sam euthyrox 50 za tsh 😊 pocela sam piti danas i vadila sam urinokulturu za bakterije u urinu. Zanima me jel se mogu imati odnosi s obzirom na tu bakteriju u urinu? 🤣 nisam pitala doktora danas, zaboravila. Pa ako je neka prije imala iskustva
Jel ti to gin prepisala euthyrox ili si morala kod endo? Mene samo poslala da ponovim nalaz za 2 tjedna, jer eto zna podivljati u trudnoci... Sad me strah malo hah.
Za odnose ne znam, mi ih nemamo svakako 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Mar’ca dobro nam došla ponovo! ☺️ Pa super je to da se osjecas odlicno, nemoj odma misliti da nesto nije uredu. Ako nema bolova, krvarjenja, nema razloga za brigu. Uzivaj u trudnoči, još malo pa imaš pregled. Kad ti je predvideni termin poroda, da te dodam s nama na listu. ☺️☺️😍
Ma nikakvi bolovi, krvarenja, ništa, sve normalno. Ali eto, moj mozak radi 100 na sat pa.. 😅 .. Vjerujem da nešto je da bi to primjetila i da se ne bi osjećala odlično, već suprotno. Ali eto, nznm. 🤷🏻♀️
4.11. mi je termin. 😊🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
To za suhomesnato stvarno nisam znala, propustila sam taj post nekako. Od sad kad mi se jede, na tavicu i prepeci. 😅 Ma ja imam kriminalan želudac i probleme sa žuči, tako da ga nisam ni prije bas jela puno, ali probam jos prorijediti.
Ima li jos nekih hrana da znate da treba izbjegavati, vjerojatno meni nista nije palo na pamet
30g, OTP 10.11.
Meni je doktor savjetovao kad pijem antibiotik zbog bakterija u urinu da se suzdrzim od odnosa, jer mozes prenijeti bakterije njemu bez problema. A imala sam dooosta upala tijekom godina
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Doktor mi je prepiso sam terapiju. A ovo za bakterije u urinu mi je totalno nejasno jer sam prije 2tj pravila urinokulturu nalaz bio sterilan, svakako sam pila Zinnat jer je bila upala mjehura, neki dan skupa s krvi vadim urin pise ima bakterija 🙄 a mene nista ni ne boli apsolutno nista.. poslala sam sestri medicinskoj sto radi kod doktora poruku za odnose rekla je da mogu imat umjereno 🤣
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji