Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    01. Studeni 2022. 12:11

razigrana

Curke, ja se pocela po noci buditi doslovno svakih sat, sat i pol da odem na wc 😭. Zbog toga sam ujutro toliko umorna da sam evo sad opet malo odspavala. Osim toga, znojim se pa po mraku trazim druge majice za presvuci, kopam po ormaru 🤣. Sutra mi je 39+0.

Ajdee jos maloo izdrzi, moze bebica svaki cas stici. Ovo za budenje sve znam i nazalost nema pomoci osim poroda a mislim da ce se to svejedno nastaviti kod mene i nakon poroda jer ona je 90 % trudnoce na mjehuru nece se tako skoro oporavit 😑
    Npr ja sam koma ova 3 dana. Toliko mjenjam raspolozenje da je to strasno. Toliko sam se sa muzem posvadala tj ja sam drecala i plakala on je jadan sutio jer je znao da ako zine ce bit jos gore. I jucer cijeli dan preplakala imala nalete bijesa,pa placa. Jako sam nezadovoljna sa svime. Izgledam ko zombi. Izbile mi cvimbe. Podocnjaci do poda. Doslovno izgledam kako se  osjecam a to je jako lose. I znam da ne smijem bit pod stresom i plakat radi bebe. I onda jos vise placem jer boze moj kakva cu ja bit mama ako sebe ne mogu smirit 😮‍💨🫣 a ona to sve osjeti i onda mi je jos gore. Nadam se da ce me uskoro proci. Jer teska sam sama sebi a ne drugima. A ne mogu si pomoći. Izgleda hormoni rade svoje. Dosli nalazi,imam upalu nekakvu vjv mjehura. Imam krvi u urinu,eritrocite i leukocite pise mnogo. Onda me odma panika uhvatila da ce me ostavit u bolnici. Proteini su 300. Skocili su od zadnjeg puta ali nije tako strasno bili su 255 prije mj dana. Vidjeti cemo u cetvrtak sto ce dr reci

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Salvatore19
    01. Studeni 2022. 12:24

Jao, vidim da nas sve sad vec dosta muci... ja se tjesim kako moram izdrzat jos malo. Iako nije lako. Spavam po noci, iako idem pisat svako malo, ali kak buhtlica gore kaze, teska sam sama sebi, i onda jos cim se sitnica neka dogodi, puknem ko kokica. 
    Zadnjih par dana ne mirujem bas, jer uvijek se nesto potrefi. I onda me po noci boli, kao menstrualni grcevi. Nije to jaka bol, zaspim i uz to, ne ide mi u leda, samo kao bol prije nego sam bila trudna, da cu dobiti. Pripisala sam to mozda sirenju zdjelice ili od sjedenja... 
    Sinoc sam sanjala da smo bili na uzv, i da je dr rekao da se beba "podijelila" i da sada cekamo blizance, i pokazao mi 2 bebe. A u 34tt smo hahah. Skoro pa sam u snu u nesvijest pala, i rekla sam muzu sta cemo sad, sve smo kupovali za jedno dijete, di sad jos jedno. Nemamo ni ime za to drugo dijete, i od stresa sam se probudila hahaha

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    01. Studeni 2022. 12:30

Salvatore19

Jao, vidim da nas sve sad vec dosta muci… ja se tjesim kako moram izdrzat jos malo. Iako nije lako. Spavam po noci, iako idem pisat svako malo, ali kak buhtlica gore kaze, teska sam sama sebi, i onda jos cim se sitnica neka dogodi, puknem ko kokica.
    Zadnjih par dana ne mirujem bas, jer uvijek se nesto potrefi. I onda me po noci boli, kao menstrualni grcevi. Nije to jaka bol, zaspim i uz to, ne ide mi u leda, samo kao bol prije nego sam bila trudna, da cu dobiti. Pripisala sam to mozda sirenju zdjelice ili od sjedenja…
    Sinoc sam sanjala da smo bili na uzv, i da je dr rekao da se beba "podijelila" i da sada cekamo blizance, i pokazao mi 2 bebe. A u 34tt smo hahah. Skoro pa sam u snu u nesvijest pala, i rekla sam muzu sta cemo sad, sve smo kupovali za jedno dijete, di sad jos jedno. Nemamo ni ime za to drugo dijete, i od stresa sam se probudila hahaha

Au koji san 😱
    I ja imam te menstrualne bolove, najvise nakon sto sjedim. Nebitno bilo to 5 min il' 5 h. Dok sjedim ne osjetim nista ali kad ustanem pocne i sve do prepona. Bas me zanima kolika je sada. Kontam da ima neke 2.5 kg. Zadnji put je procjena bila 2280 prije 10ak dana. Cak sam dobila 2 kile u 10 dana. Ali sam pocela jako pricat tako da sam sad na +3.5/4kg zavisi od tog kad se vazem. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lil_me
    01. Studeni 2022. 14:15

Cure, koji broj robice ćete ponijeti 50 ili 56 za izlazak iz rodilišta (ili u rodilište ako se i kod vas nosi)?
    Ja sam na +15, tko zna koliko bi bilo da nisam aktivna, uhvati me 5-6 dana za redom jesi samo junk, ili zdravo i junk, i tad dobijem najviše, onda kad se unormalim spadne 1-2 vjerojatno zadržane vode i opet tako 😅

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    01. Studeni 2022. 14:56

lil_me

Cure, koji broj robice ćete ponijeti 50 ili 56 za izlazak iz rodilišta (ili u rodilište ako se i kod vas nosi)?
    Ja sam na +15, tko zna koliko bi bilo da nisam aktivna, uhvati me 5-6 dana za redom jesi samo junk, ili zdravo i junk, i tad dobijem najviše, onda kad se unormalim spadne 1-2 vjerojatno zadržane vode i opet tako 😅

Broj 50. Prvu curku sam rodila 51 cm dugu, 3,5kg i plivala je u broju 56 sve do kakvih 3 tj starosti. 50 joj je bilo idealno. Ne volim kad visi odjeca na bebama, volim kad je taman 😂.
    Mislim da nece ni ova biti veca, tu su mi negdje po mjerama trenutno 😊

Lonmi
    01. Studeni 2022. 15:11

Cure moje, ja se uopce ne osjecam dobro. Pritisak, zdjelica koja hoce puknuti, sama sebi sam teska, troma. Ona bol u preponi il zdjelici koja se zna javiti nekad mi je uzas. Uz sve to pocela sam osjecati i umor, neku paniku od boli koju znam da moram proci pri porodu. Tesko mi je i uz starije dijete jer je puna energije, a ja sam jednostavno nikakva. Nit se osjecam dobro kad lezim, osjecam griznju savjesti kad hodam jer bi trebala mirovati, a od toga sam sve tromija. 
    Nadam se da je prolazno, da ce doci jos kakvi nalet energije. Ja jednostavno uz sve te bolove u ovom zadnjem dijelu trudnoce uopce ne uzivam. Jedva cekam primiti ovu bebicu u ruke, stvarno ju nestrpljivo iscekujem jer su mi to prekrasni trenuci s tim malim bicima koja prebrzo rastu, prohodaju, postanu zvrkovi, nedaju se cuvati itd., ovaj put zelim jos vise uzivati u tim trenucima jer su mi s prvom kcerkom toliko proletjeli da ne vjerujem. Sad sam ipak iskusnija i stvarno jedva cekam i zato zelim bebu u terminu i da smo cim prije kuci. Citam dosta postova ovdje gdje zelite da beba pozuri, i sama sam to htjela u prvoj trudnoci, ali zenice drage svaki dan vise u trbuhu je za njih super, sve ranije moze donijeti komplikacije. Brzo ce vam to sve proci, neka njih tamo kad su zreli i spremni 😊. Na to se ne moze utjecati, samo sam htjela iznijeti misljenje. 
    Voljela bi jedino da je manje sad ovih bolova, stvarno nisam mislila da ce trudnicu koja je toliko aktivna i sve, slomiti sad ovo mirovanje. 
    Ajde vrijeme, idemo 😂😂. 
    Sad mi je lakse cim sam se malo pojadala ovdje 😅

Lavendera
    01. Studeni 2022. 16:21

Lonmi meni je tako cim ustanem i do wca odem. Sijeva bol u lijevu preponu najvise, pritisak ogroman, ne znam sta bi bilo da se smijem najnormalnije kretat, mislim da bi mi zdjelica odavno rekla pa-pa. Kad se odem tusirati gledam cim prije obavit to i nazad u krevet jer kao da kamenje imam u trbuhu i da mi to sve pada na zdjelicu. A sitna sam stvarno, 161cm i 57kg, udebljala se do sada 8kg.. Mislim stvarno me nema..  Stvarno ali stvarno se ne sjecam da mi je u prvoj trudnoci bilo ovako tesko. A sa ovoliko tjedana u prvoj trudnoci ja sam vec bila na 61kg! A bila sam pokretna i poletna non stop. Do samog poroda. Bilo mi je zamorno to cekanje pred porod kad ce vise. Al sad.. Ova trudnoca mi je po svemu gora. Od mucnina koje traju citavu trudnocu i izmjenjuju se par dana mogu jest par ne mogu, umor, pa bolnica pa ma stalno nesto. Lezim a premorena sam i samo bi spavala.. Ne znam jel od terapije, iskreno nisam citala dal izaziva umor i pospanost al dok sam se kretala prije svega ovoga ja sam bila manje umorna. Ja se zadisem dok odem do wc-a i ja ne znam iskreno kako cu ovaj put roditi kad  kondicije zadnja 2 mjeseca znaci nemam, 0 bodova. Isto jedva cekam da samo vise ovo se prode a vise od svega zelim da je sto dulje unutra da bude sto jaca i da ne bude komplikacija. Na dane sam psihicki bas onako slomljena. Da ne spominjem to sto 2mj starijoj ne mogu nista pruziti osim kad se dode malo pomaziti samnom u krevet i kad legne kraj mene za spavanje.. Ludim vise od toga.. Ali ne trebamo tako, brzo ce i ovi proci i neka njih zivih i zdravih. Al da umori i ubija ovo sve, potpisujem. 
    Razumijem i slobodno se pojadaj, ja to svaki dan skoro radiim😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Ajetam
    01. Studeni 2022. 16:45

Lonmi da te utjesim, ja ne moram mirovati ali jednostavno ima dana kad mi je tesko ustati iz kreveta. Muz mi je na terenu i sama sam sa sinom koji je isto jadan, donosi mi loptu, hoce ici van jer smo ranije stvarno bili aktivni, a ja ne mogu i srce mi puca. Meni ruke naoticu, cura je ocito visoko pa jedva dolazim do daha i jednostavno osjecam neki umor i tromost, trbuh mi se poceo stvrdnjavati i zdjelica me zna boljeti. Onda dobijem strah da cu ranije roditi a planiram roditi u Zg s obzirom na prethodno lose iskustvo sto opet zahtjeva logistiku i ne bih voljela nenadano dobiti trudove. 

Ali da ne pisem samo zalopojke, imam i pitanje za sve :-)) meni je termin 10.1., sina sam rodila u 38 tjednu pa nekako ocekujem da cu i sad tako, kad da pocnem s pripremama, imam vise manje sve ali nekako mi je rano prati robicu, mislim si da ce predugo stajati u ormaru a opet kasnije cu manje i moci. I da, i ja imam par stvari velicine 50, to je moj brat slucajno kupio tako malo ali i moj sin kad se rodio plivao je u velicini up to 1 month. :)) 

I ja jedva cekam primiti bebicu u ruke 💕

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

lil_me
    01. Studeni 2022. 16:48

Lonmi

lil_me

Broj 50. Prvu curku sam rodila 51 cm dugu, 3,5kg i plivala je u broju 56 sve do kakvih 3 tj starosti. 50 joj je bilo idealno. Ne volim kad visi odjeca na bebama, volim kad je taman 😂.
    Mislim da nece ni ova biti veca, tu su mi negdje po mjerama trenutno 😊

I ja bi volila da je onako fino taman :)
    Hvala na odgovoru:)

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

razigrana
    01. Studeni 2022. 17:00

Ja nemam nista manje od 56. Muz i ja smo visoki i mislim da ce biti veliko dijete 🤣. 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.