Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    28. Listopad 2022. 19:59

Lavendera da sad je sezona tih vrtickih viroza. Ma mi isto imamo stresa kao da smo nekome platili za njega. Neki dan je pala, lupila s glavom, muz isto s njom na hitnu jer je odmah poplavilo, uzas kako smo se prestrasili. Meni skoro srce od straha iskocilo. Onda se ne mogu nikako smiriti jer me bilo strah, jer nisam ja isla s njima. Ma grozno. Pokusavas ti sebe umiriti, znas da beba u trbuhu to osjeti i sve, al nejde to tako. Nadam se i te stvari ne mogu utjecati, na stres mislim, il bar rijetko kad jer eto toga nam ne fali.
    Da to ti i mene brine, te viroze, zato ti ja nisam htjela da mala ide sad u vrtic, znala sam da ce mi biti teze sad vec zadnjih tj pa reko da izbjegnem pedijatrije, viroze, temperature, a i da mi ne zarazi i novorođenče. Posjeta i toga necemo imati kad rodim jedno duze vrijeme, pa se nadam da ce sve biti u miru 😊

ancy2010
    28. Listopad 2022. 23:50

buhtlica23

inesss

buhtlica23

Cure ima li koja problem sa spavanjem. Naime preko noci se cesto budim a zato preko dana zamrem ono ajme. Osjecam se kao da sam na pocetku trudnoce kad sam stalno spavala. Ne znam jel to normalno ili sta ali vise ne znam sta da radim 😞 probudila se u pol 4 bila budna do 7 od 7 do pol 9 spavala digla se,jela,popila terapiju vratila se u krevet nakon cc sat vremena zaspala i sad oci otvorila i najgore je sto bi mogla jos spavat bez problema.

Jel pijes lijekove mozda koji uspavljuju,ja slabo spavam , sinoc u dva zaspala,od pet sam na nogama pokusala popodne zaspati ali nema sanse😏

Pa ne znam da uspavljuju,pijem novalac i pijem metildopu za tlak.
    Najgore mi je sto po noci stalno pritisak imam i moram na WC i onda trpim,trpim dok mogu jer cim se dignem gotovo je sa spavanjem i ne mogu zaspati. I onda me uhvati preko dana to sto nismo preko noci odspavali. Vec sam luda od toga. Kaze muz to ti se tijelo priprema na nespavanje uskoro. Reko nemoj me rjesit vise haha

Koju metildopu pijes? Ja sam u bolnici pila dopegyt pa kad sam dosla doma u ljekarni su mi dali neku metildopu sta proizvodi Cipar, danas Isla po novu turu, dali mi opet dopegyt..pitala ženu u ljekarni kaže ona da je to sve isto, samo drugi proizvođac i naziv🤷 bas cu pitat gin sljedeci put jel to ok

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    29. Listopad 2022. 00:03

Queen_of_North

ancy2010

razigrana

Ne mogu vam opisati koliko ovo cekanje u TA u Petrovoj iscrpi covjeka. Molim vas recite mi koliko dugo cekate po drugim bolnicama? Pregled i ctg sam danas cekala 4 sata…

Ja sam prosli petak u Splitu dosla u 8ipo a bila gotova u 14, doduše morala sam ponavljat ctg jer je beba bila uspavana pa su me poslali da prosetam i pojedem nesto..jutros sam dosla u 9, bila gotova u 11, jer me dr onda cim sam dosla poslala na ctg pa kasnije uzv jer je za ctg uvik velika guzva tako da mi je danas bilo ok

Pocela sam i ja ici na ctg i preglede u Splitu, mozda se i sretnemo koji put :) termin nam je razlika u dan :) i obe deckice nosimo hehe
    Istina, i inace su velike guzve, bilo kad kad dodjes… Evo prije 2,3 dana sam pocela ici u ovoj trudnoci i relativno sam brzo obavila sve, dosla u 7:30, bila gotova u 10:30,11… Ali to je cini mi se super brzo…
    U prosloj trudnoci bih znala doci isto tako rano a biti gotova oko 14 h, cijeli dan za par minuta uzv pregleda i malo duzi ctg..uhh

Eto super, ja sam zasad svaki petak tamo😅mozda se sretnemo 😊 i ja se sicam iz prve trudnoce te guzve i cekanja jos sam Isla po najvecoj vrucini kroz 7i misec zato mi je i bilo muka sad kad su mi rekli da moram tamo svaki tjedan🙈ali brzo ce to sve proc

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• havanalalala
    29. Listopad 2022. 00:44

Cure oprostite sto upadam, zna li neka jesu dopustene posjete u rodilistu u Splitu? Hvala

ancy2010
    29. Listopad 2022. 05:39

havanalalala

Cure oprostite sto upadam, zna li neka jesu dopustene posjete u rodilistu u Splitu? Hvala

Jesu od 4ipo do 5ipo, ako si na odjelu patologije po jedna osoba moze bit u sobi i mogu se izmjenjivat kroz tih sat vremena..a kad rodis samo ti jedna osoba u tom danu moze doc 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    29. Listopad 2022. 07:24

ancy2010

buhtlica23

inesss

buhtlica23

Cure ima li koja problem sa spavanjem. Naime preko noci se cesto budim a zato preko dana zamrem ono ajme. Osjecam se kao da sam na pocetku trudnoce kad sam stalno spavala. Ne znam jel to normalno ili sta ali vise ne znam sta da radim 😞 probudila se u pol 4 bila budna do 7 od 7 do pol 9 spavala digla se,jela,popila terapiju vratila se u krevet nakon cc sat vremena zaspala i sad oci otvorila i najgore je sto bi mogla jos spavat bez problema.

Jel pijes lijekove mozda koji uspavljuju,ja slabo spavam , sinoc u dva zaspala,od pet sam na nogama pokusala popodne zaspati ali nema sanse😏

Pa ne znam da uspavljuju,pijem novalac i pijem metildopu za tlak.
    Najgore mi je sto po noci stalno pritisak imam i moram na WC i onda trpim,trpim dok mogu jer cim se dignem gotovo je sa spavanjem i ne mogu zaspati. I onda me uhvati preko dana to sto nismo preko noci odspavali. Vec sam luda od toga. Kaze muz to ti se tijelo priprema na nespavanje uskoro. Reko nemoj me rjesit vise haha

Koju metildopu pijes? Ja sam u bolnici pila dopegyt pa kad sam dosla doma u ljekarni su mi dali neku metildopu sta proizvodi Cipar, danas Isla po novu turu, dali mi opet dopegyt..pitala ženu u ljekarni kaže ona da je to sve isto, samo drugi proizvođac i naziv🤷 bas cu pitat gin sljedeci put jel to ok

Ja pijem Dopegyt, i ne zelim uzet ako nije taj proizvodac. Ne volim da mi to mijenjaju. A kod nas rijetko koja ljekarna ima Dopegyt tako da uvijek idem u istu. Jer ostale moraju narucit iz ZG. To sam se bas bila sokirala sto nemaju sve ljekarne. 🙄 Kao mozemo narucit pa dode za 2 dana. Ono ide mi se svaka 2 dana u ljekarnu 😅😂 npr doktorica mi je pustila vise kutija sad pred kraj da imam jer su mi digli terapiju na 3 -4 tablete ovisno o tlaku i jer ne znamo kako ce biti. Ako slucajno zavrsim u bolnici da imam jer moramo nositi svoje lijekove. I to mi je glupost no dobro. I dodem u ljekarnu oni imaju samo 1 kutiju. Tak da svakako moram opet ici. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    29. Listopad 2022. 08:04

Cure ima li koja ideju kako slozit robicu ? Npr mislila sam u jednu ladicu bodice slozit pa majice pa hlacice, no npr ne znam sto sa kompleticima koje imam da si razdvajam ili da slazem zajedno body i hlace i kapicu ili kako? Sto se vama pokazalo kao najbolje riješenje?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    29. Listopad 2022. 08:13

buhtlica23

Cure ima li koja ideju kako slozit robicu ? Npr mislila sam u jednu ladicu bodice slozit pa majice pa hlacice, no npr ne znam sto sa kompleticima koje imam da si razdvajam ili da slazem zajedno body i hlace i kapicu ili kako? Sto se vama pokazalo kao najbolje riješenje?

Jutro Buhtlica23 ja sam složila po veličini body,samo 56 veličina ,pa body 62 veličina pa 68 i onda gengice i posebno čarapice i štramplice i zadnja ladica dekice zimski skafander i jaknica probati ću uslikati pa da vidiš to mi je jedna komada a druga mi je pelene ,higijena , ručnik i to je to ☺️ buhtlica23 🤰 bližimo se 😅💓

snowwhite1410
    29. Listopad 2022. 08:24

https://ibb.co/sb11LwH ovako nekako sam ja 

buhtlica23
    29. Listopad 2022. 08:31

snowwhite1410

buhtlica23

Jutro Buhtlica23 ja sam složila po veličini body,samo 56 veličina ,pa body 62 veličina pa 68 i onda gengice i posebno čarapice i štramplice i zadnja ladica dekice zimski skafander i jaknica probati ću uslikati pa da vidiš to mi je jedna komada a druga mi je pelene ,higijena , ručnik i to je to ☺️ buhtlica23 🤰 bližimo se 😅💓

Oo da blizimo se 🫣
    Tek me sad lupila realnost kad mi je doktorica otvorila porodiljni kao jaao pa to ce sad 😂😂😂
    Nekako mi je proletilo zadnji par tjedana nisam se ni okrenila. Ali zato imam osjecaj da ce sad pred kraj vrijeme stat hahah tako nekako sam i ja mislila sloziti no ne znam da li da razdvajam te kompletice imam ih dosta ono body hlacice kapica i rukavice ili da sve zajedno spremim.. nekako uvijek muku mučim sa ormarima. I svojim i muzevim a sad cu i njenim 🫣😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.