Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baćo
    11. Listopad 2022. 10:42

Baćo

BlairWaldorf

Cure kako spavate navečer , meni maleni krene kosarku igrat negdi do 2 ujutro traje ta utakmica i onda zaspi 🤷😬
    Hoćemo podijeliti imena djeca ili ?

Moj kad osjeti da idem na wc oko 3 probudi se pa mi neda spavat 🫣😶😂 igra i on nesto . Mozda kolo 😂

Nas ce se zvati Bepo 😊
    Duuuugo smo vijecali, pricali, spajali s prezimenom. Ali kad sam spojila Bepo to je jednostavno bio moj mali kojeg nosi ♥️

24.12.2022. 💙

• Salvatore19
    11. Listopad 2022. 10:59

Moj je dobar po noci. Kada ustanem, oko 6-7 ujutro onda krene rastezanje i njemu. Ne znam dal ga probudi moj glas ili kretanje, ali obicno kad skuham kavu, i izvalim se na kauc krene guranje na sve strane. Nisu to ni udarci cak, nego bas gura i gura. Danas je upro desno ispod sise, i ne odustaje. Sve onak izbocina se vidi 🤣 reko nemres van kroz sisu hahaha. Kak ja guram nazad, tak njemu zanimljivije i gura opet 🙈 ali bar nemamo po noci utakmice haha. 
    Mi smo se odlucili za ime Viktor 😊

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    11. Listopad 2022. 11:06

BlairWaldorf

buhtlica23

Mene su poceli opet stavljati svaka 2 tjedna. Iduci tjedan je rekla da cemo raditi briseve. Tada cu bit punih 32 tt. Koliko vidim sve ovisi od doktora do doktora kad sto radi. Doduse ja sam u bolnici od 16 tt tako da ne znam ni sama. Zadnji put tj prije tjedan dana sam imala i prvi ctg.

Kako ti izgleda zivot u bolnici ?

Krivo sam se izrazila,vodim trudnocu u bolnici od 16 tt. Iako tamo kampiram po cijeli dan zbog guzvi 🤣🤣 nismo jos u bolnici vjesto ju izbjegavam. Trebala sam lezat pa sam potpisala da necu. Iako sam lezala vec 2 x po 7 dana. Nebi nikom pozeljela. Rekla sam dr i ovak lezim kod kuce. Pretrage napravite ambulantno. Docu svaki dan ak treba samo da ne lezim. 

snowwhite1410

buhtlica23

snowwhite1410

Večer cure 🥰 ja sam bila danas na pregledu sve je hvala bogu dobro beba je oko 2 kg okrenuta kako treba dovoljno plodne vode 🥰 sve ok i ići ću na trudnički tečaj taman će krenuti piše 20.10. i ima ako sam dobro shvatila tečaj disanja i to bi išla 😄i rekla sam doktorici da me strah i ona je rekla da je to sasvim normalno i ljudski da je prirodno 🙈sada pregled opet za 3 tjedna i onda će mi raditi bris pred porod i nadajmo se najboljem sad ❤️

Mene su poceli opet stavljati svaka 2 tjedna. Iduci tjedan je rekla da cemo raditi briseve. Tada cu bit punih 32 tt. Koliko vidim sve ovisi od doktora do doktora kad sto radi. Doduse ja sam u bolnici od 16 tt tako da ne znam ni sama. Zadnji put tj prije tjedan dana sam imala i prvi ctg.

Buhtlica23 ja sam bila samo na vađenju krvi tamo negdje u 13 tjednu poslje toga nisam bila u bolnici biti će mi sok ja sam udaljena od bolnice nekih 40 km od Pule tako da zato ne šalje ja drugi pregled kada budem išla biti ću već pred porod oko 36 tjedna i onda će mi raditi taj bris i možda poslje toga u bolnicu 😅🙈na pregled 😅biti će mi sok 😳tebi je sada već postalo normalno da ideš ☺️ti si već imala i ctg 🥰ja nisam uopće 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    11. Listopad 2022. 11:08

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Kako ti izgleda zivot u bolnici ?

Krivo sam se izrazila,vodim trudnocu u bolnici od 16 tt. Iako tamo kampiram po cijeli dan zbog guzvi 🤣🤣 nismo jos u bolnici vjesto ju izbjegavam. Trebala sam lezat pa sam potpisala da necu. Iako sam lezala vec 2 x po 7 dana. Nebi nikom pozeljela. Rekla sam dr i ovak lezim kod kuce. Pretrage napravite ambulantno. Docu svaki dan ak treba samo da ne lezim.

snowwhite1410

buhtlica23

snowwhite1410

Večer cure 🥰 ja sam bila danas na pregledu sve je hvala bogu dobro beba je oko 2 kg okrenuta kako treba dovoljno plodne vode 🥰 sve ok i ići ću na trudnički tečaj taman će krenuti piše 20.10. i ima ako sam dobro shvatila tečaj disanja i to bi išla 😄i rekla sam doktorici da me strah i ona je rekla da je to sasvim normalno i ljudski da je prirodno 🙈sada pregled opet za 3 tjedna i onda će mi raditi bris pred porod i nadajmo se najboljem sad ❤️

Buhtlica23 ja sam bila samo na vađenju krvi tamo negdje u 13 tjednu poslje toga nisam bila u bolnici biti će mi sok ja sam udaljena od bolnice nekih 40 km od Pule tako da zato ne šalje ja drugi pregled kada budem išla biti ću već pred porod oko 36 tjedna i onda će mi raditi taj bris i možda poslje toga u bolnicu 😅🙈na pregled 😅biti će mi sok 😳tebi je sada već postalo normalno da ideš ☺️ti si već imala i ctg 🥰ja nisam uopće 😅

Da problem je to kad je bolnica daleko. Kod mene je u pitanju nekih 25 km. Ali se povezem sa muzem ili susjedom. Da se izorganizirati.

Buhtlice kako izgleda dan u bolnici.Sto se tice epiduralne meni je ona savrsenaaa,nista ne boli ne bojte se

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    11. Listopad 2022. 11:08

Cure ja imam 3 imena 🙈🙈🙈ne znam još uvijek koje je to to 1.Gabrijela,2.Lana,3.Viktorija 4.Anabel 😅šta vi mislite 😄ja još nisam odlučila mom mužu se sviđa Lana meni Viktorija 🙈

BlairWaldorf
    11. Listopad 2022. 11:26

snowwhite1410

Cure ja imam 3 imena 🙈🙈🙈ne znam još uvijek koje je to to 1.Gabrijela,2.Lana,3.Viktorija 4.Anabel 😅šta vi mislite 😄ja još nisam odlučila mom mužu se sviđa Lana meni Viktorija 🙈

Buhtlice drago mi je da nisi skroz u bolnici... i mislim si prvo pa kako je tamo, nisam je tako shvatila 🤷 i okej dobro sam te razumijela da samo "visis" tamo, ali hvala bogu sve je dobro i to je najvažnije ❤️
    Meni je ljepše Viktorija, nemoj me krivo shvatiti ali ime lana mi je malo diskutabilno zbog toga kako se čita unazad 🤣🤷🙈🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    11. Listopad 2022. 11:26

inesss

snowwhite1410

Da problem je to kad je bolnica daleko. Kod mene je u pitanju nekih 25 km. Ali se povezem sa muzem ili susjedom. Da se izorganizirati.

Buhtlice kako izgleda dan u bolnici.Sto se tice epiduralne meni je ona savrsenaaa,nista ne boli ne bojte se

Vjerujem da to ovisi od bolnice do bolnice. U mojoj nema narucivanja tako da nikad ne znas hoce li nas bit 80 ili 18. 
    Prvo se prijavimo na salter sa uputnicom. I onda idemo u trudnicku. Tamo mjere tlak, temperaturu,vaganje i rade ctg. S tim da tek poslje 30tog tjedna pocinju sa ctg-om.  Ctg traje oko 20 minuta. Lezimo na krevetu,zavezu nam ctg sa 2 elastične vrpce i to je to. Ctg prati otkucaje srca bebe i trudove ukoliko ih ima. Neko dobije uputnicu i za uzv. Pa to preda prije u drugoj ambulanti na kraju hodnika pa moramo pazit kad prozivaju.  Malo je glupo sto doktori nemaju uzv u ambulanti nego se radi posebno. I svaki put bude drugi doktor. Meni moja ponekad ne da uputnicu nego me odvede na uzv da ne moram cekat. Pretpostavljam da joj je zao sto moram tamo Ici, a i ona voli pogledat da se uvjeri da je sve okej.  Moja preporuka kada krenete u bolnicu nemojte bit ko ja. Ponesite si vode,soka,nesto slatko i nesto slano. Uglavnom hrane ponesite. Treba se jesti prije ctg-a da beba ne bude premirna. Ja prvi put kad sam isla u bolnicu dosla nadobudno bez hraane provela sam 9 sati tamo mislila sam da cu u nesvjest pasti. Sada nekako brze ide pa budem u roku 4-5 sati gotova ali i dalje je to puno. Mozete ponet knjigu pa citati dok cekate.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• leptirić007
    11. Listopad 2022. 11:34

Mi smo se još davnih dana odlučili za ime Tena....prije dok smo još bili uvjerenja kako nikada nećemo imati djecu kad smo pričali kao ak nam se desi koje bi ime dali da imamo curku ili dečka....za dečkića nikad nismo našli ime koje nam baš onak to je to....a curku smo se na prvu dogovorili....i eto sad nam stiže krajem siječnja curka Tena...

NanaJ
    11. Listopad 2022. 11:40

BlairWaldorf

Cure kako spavate navečer , meni maleni krene kosarku igrat negdi do 2 ujutro traje ta utakmica i onda zaspi 🤷😬
    Hoćemo podijeliti imena djeca ili ?

Muz i ja smo se odlucili za Andrej, ni moji ni njegovi nisu sretni s imenom i cak su me u jednom trenutku poljulali u odluci, ali smo muz i ja dosli do zakljucka da je to nase dijete i mi odlucujemo o imenu, oni su imali svoju priliku za davanje imena 😅🤭
    Ja ne znam sto je sa mojim mozgom mislim da sam popila danas ujutro 2 tbl novalaca umjesto jedu 🤦🏻‍♀️ valjda ne bude nista ipak su to vitamini a i jedan dan ne igra neku ulogu 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

snowwhite1410
    11. Listopad 2022. 11:40

BlairWaldorf

snowwhite1410

Buhtlice drago mi je da nisi skroz u bolnici… i mislim si prvo pa kako je tamo, nisam je tako shvatila 🤷 i okej dobro sam te razumijela da samo "visis" tamo, ali hvala bogu sve je dobro i to je najvažnije ❤️
    Meni je ljepše Viktorija, nemoj me krivo shvatiti ali ime lana mi je malo diskutabilno zbog toga kako se čita unazad 🤣🤷🙈🙈

Moje je ime koje sam ja izabrala isto Viktorija ljepše a sada ne znam možda se predomislio nakraju Lana mi je lijepo ali definitivno Viktorija ljepše 😍ti si bila jednom napisala ime ja sad ne mogu više da se sjetim ni svog imena izgleda da mi je mozak došao veličine graška 🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.