Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    10. Listopad 2022. 11:55

Bolje da niste rekle da je u H&M-u snizenje 🤣. Meni ocito fali posao da ja nesto korisno radim hahah

30 g. oboje
    OTP 9.11.

buhtlica23
    10. Listopad 2022. 12:07

razigrana

Bolje da niste rekle da je u H&M-u snizenje 🤣. Meni ocito fali posao da ja nesto korisno radim hahah

A vidis ja sam sa H&M bas u zadnje vrijeme razocarana. Modeli nikakvi,brojeva ima malo ili nikako. Cijene napicili u nebo. A kvaliteta robe se srozala. Iako sam primjetila da nije u svakom ducanu isto no ovaj kod nas je koma. Prije sam stalno kupovala tamo. I bila prezadovoljna. Sad iskreno ne sjecam se kad sam zadnji put tamo uzela. Mislim da je bila u pitanju duga kosulja, i da se sva iscijala nakon 3 nosenja tako da je zavrsila u smecu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    10. Listopad 2022. 12:12

buhtlica23

razigrana

A vidis ja sam sa H&M bas u zadnje vrijeme razocarana. Modeli nikakvi,brojeva ima malo ili nikako. Cijene napicili u nebo. A kvaliteta robe se srozala. Iako sam primjetila da nije u svakom ducanu isto no ovaj kod nas je koma. Prije sam stalno kupovala tamo. I bila prezadovoljna. Sad iskreno ne sjecam se kad sam zadnji put tamo uzela. Mislim da je bila u pitanju duga kosulja, i da se sva iscijala nakon 3 nosenja tako da je zavrsila u smecu.

Ja uzimala djecje al online. Makar i tam fali brojeva. Evo cekam vec mjesec dana da dode broj haljinica koje sam pikirala curama za bozic

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Maleena
    10. Listopad 2022. 12:13

Hej cure, koje izdajalice imate ili mislite uzimati? Ja sam čula dobre preporuke za Medelinu pa sam si naručila preko Amazona de, pošto vidim da je cijeli Medelin asortiman puuuno jeftiniji nego kod nas.. Ispalo mi je super jer od frendice mama dolazi uskoro iz Njemačke pa sam naručila na njezinu adresu, ali vidim da dostavljaju i kod nas, samo se plaća dostava..ali opet ispadne povoljnije.
    E, da, htjedoh pitati još prvorotke: Cure, dali vas je strah poroda i kako se nosite s tim razmišljanjima ?😅🙈 
    Meni su cijeli život svi govorili: "Pa kako ćeš ti roditi ?!" jer se užasno bojim igala, vađenja krvi i sl. i evo tek me sad pred kraj počelo sve to brinuti jer sam doma na mirovanju i imam previše vremena za razmišljanje 😅😅

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

razigrana
    10. Listopad 2022. 12:19

Maleena

Hej cure, koje izdajalice imate ili mislite uzimati? Ja sam čula dobre preporuke za Medelinu pa sam si naručila preko Amazona de, pošto vidim da je cijeli Medelin asortiman puuuno jeftiniji nego kod nas.. Ispalo mi je super jer od frendice mama dolazi uskoro iz Njemačke pa sam naručila na njezinu adresu, ali vidim da dostavljaju i kod nas, samo se plaća dostava..ali opet ispadne povoljnije.
    E, da, htjedoh pitati još prvorotke: Cure, dali vas je strah poroda i kako se nosite s tim razmišljanjima ?😅🙈
    Meni su cijeli život svi govorili: "Pa kako ćeš ti roditi ?!" jer se užasno bojim igala, vađenja krvi i sl. i evo tek me sad pred kraj počelo sve to brinuti jer sam doma na mirovanju i imam previše vremena za razmišljanje 😅😅

Buduci da necu moci dojiti, uzela sam si dvostruku el.izdajalicu s Amazona Ardo Calypso double plus po preporuci.
    Nije da me strah poroda, nego imam jos 4 tjedna do termina i prozivljavam rolellercoaster emocija od nestrpljenja, straha, veselja, tuge... i tak 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    10. Listopad 2022. 12:21

razigrana

Maleena

Buduci da necu moci dojiti, uzela sam si dvostruku el.izdajalicu s Amazona Ardo Calypso double plus po preporuci.
    Nije da me strah poroda, nego imam jos 4 tjedna do termina i prozivljavam rolellercoaster emocija od nestrpljenja, straha, veselja, tuge… i tak 🤣

Krivo napisala jer mi bjeze slova.
    U svakom slucaju prosla sam nekoliko aspiracija i neuspjesne ivf-ove pa sam valjda i ocvrsnila do neke mjere 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

buhtlica23
    10. Listopad 2022. 12:23

ribic

buhtlica23

razigrana

Ja uzimala djecje al online. Makar i tam fali brojeva. Evo cekam vec mjesec dana da dode broj haljinica koje sam pikirala curama za bozic

Ma ja sam vise manje zadnjih godinu,dvje na Asosu.  Brojeva kao u prici,povrat najcesce besplatan jer uvijek potrosim vise neg sto bi trebala 🫣🫣 novce vrate u roku 14 dana. Bude to i prije,no tako je navedeno na stranici. I kvaliteta je super. Rijetko kad vracam ista. Imala sam vec preko 50 narudžbi mislim da sam 5-6 vratila i to ne sve nego nesto. Ono od 5 stvari vratim 1. Samo je bitno citati ispod artikla. Procitam i recenzije i sve super 😁 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Maleena
    10. Listopad 2022. 12:34

razigrana

razigrana

Maleena

Nije da me strah poroda, nego imam jos 4 tjedna do termina i prozivljavam rolellercoaster emocija od nestrpljenja, straha, veselja, tuge… i tak 🤣

Krivo napisala jer mi bjeze slova.
    U svakom slucaju prosla sam nekoliko aspiracija i neuspjesne ivf-ove pa sam valjda i ocvrsnila do neke mjere 🤣

Jooj, znam o čem pričaš...i meni je ovo bio 5.postupak i još sam imala 2x neuspješne trudnoće tako da sam i ovu cijelu strepila, a sad su počeli drugi strahovi; porod pa snalaženje s bebicom i sve to.. Nadam se da bude sve ok 😅 Bome ti sitno brojiš.. sretnoo 💕

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Magnolija28
    10. Listopad 2022. 14:14

Ja zadnjih noći stalno sanjam neke porode, bebe i na tu temu. Sve češće razmišljam o porodu i mix emocija je- strah, uzbuđenje, sreća, ma svee.. trenutno me “brine” manjak energije pa ne završavam stvari koje bi htjela 

Lonmi
    10. Listopad 2022. 14:15

Maleena mislim da ti je nas drugorotke bolje strah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Prvi put nisam znala sto me ceka, sad pa imam o cemu misliti 😂
    Boli, jako boli, ali prođe i to je to. Moras istrpiti, nema druge 😊 nista se nemoj bojati, mi to sve mozemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.