Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca ♥
    10. Listopad 2022. 23:28

leptirić007

Sreca ♥️

Cure oprostite sto ovako uljecem, da li vas mozda boli u podrucju ispod rebara, nakon duzeg sjedenja. I ne znam da li me doli boli kost ili sto vec zadnja dva dana… Kad se diram ne boli me nista medutim u setnji me zna zabolit. U 27-om tj smo.
    Hvala na odgovoru

Ja imam sličan problem, no boli me i sprijeda ono u predijelu kao ruba grudnjaka i onda sam mislila da je možda to, ali sam skužila da nije jer me bolilo i kad nisam imala grudnjak i to me bolilo i sprijeda i odozada u sličnoj visini kod lopatica….zasada pripisujem to širenju svega i položaju tijela u kojem sam dugo pa me bolucka…

I ja sam pomislila da ima veze sa grudnjakom, medutim bez obzira zna me boljeti. Nije straga vec samo sprijeda. Nadam se i ja da nema razloga za brigu i da je sve sirenje maternice i pritisak na druge organe.

🤍

BlairWaldorf
    11. Listopad 2022. 00:33

buhtlica23

snowwhite1410

Večer cure 🥰 ja sam bila danas na pregledu sve je hvala bogu dobro beba je oko 2 kg okrenuta kako treba dovoljno plodne vode 🥰 sve ok i ići ću na trudnički tečaj taman će krenuti piše 20.10. i ima ako sam dobro shvatila tečaj disanja i to bi išla 😄i rekla sam doktorici da me strah i ona je rekla da je to sasvim normalno i ljudski da je prirodno 🙈sada pregled opet za 3 tjedna i onda će mi raditi bris pred porod i nadajmo se najboljem sad ❤️

Mene su poceli opet stavljati svaka 2 tjedna. Iduci tjedan je rekla da cemo raditi briseve. Tada cu bit punih 32 tt. Koliko vidim sve ovisi od doktora do doktora kad sto radi. Doduse ja sam u bolnici od 16 tt tako da ne znam ni sama. Zadnji put tj prije tjedan dana sam imala i prvi ctg.

Kako ti izgleda zivot u bolnici ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    11. Listopad 2022. 04:25

Sreca ♥️

leptirić007

Sreca ♥️

Cure oprostite sto ovako uljecem, da li vas mozda boli u podrucju ispod rebara, nakon duzeg sjedenja. I ne znam da li me doli boli kost ili sto vec zadnja dva dana… Kad se diram ne boli me nista medutim u setnji me zna zabolit. U 27-om tj smo.
    Hvala na odgovoru

Ja imam sličan problem, no boli me i sprijeda ono u predijelu kao ruba grudnjaka i onda sam mislila da je možda to, ali sam skužila da nije jer me bolilo i kad nisam imala grudnjak i to me bolilo i sprijeda i odozada u sličnoj visini kod lopatica….zasada pripisujem to širenju svega i položaju tijela u kojem sam dugo pa me bolucka…

I ja sam pomislila da ima veze sa grudnjakom, medutim bez obzira zna me boljeti. Nije straga vec samo sprijeda. Nadam se i ja da nema razloga za brigu i da je sve sirenje maternice i pritisak na druge organe.

Meni je to pritisak beba na zeludac. Mene ne boli nego pece ispod sisa u nekim polozajima.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    11. Listopad 2022. 08:35

BlairWaldorf

snowwhite1410

Večer cure 🥰 ja sam bila danas na pregledu sve je hvala bogu dobro beba je oko 2 kg okrenuta kako treba dovoljno plodne vode 🥰 sve ok i ići ću na trudnički tečaj taman će krenuti piše 20.10. i ima ako sam dobro shvatila tečaj disanja i to bi išla 😄i rekla sam doktorici da me strah i ona je rekla da je to sasvim normalno i ljudski da je prirodno 🙈sada pregled opet za 3 tjedna i onda će mi raditi bris pred porod i nadajmo se najboljem sad ❤️

Predivno 🥰🥰 sve će biti dobro, pa ovo je sad sve totalna finish ! Uzivajmo jos malo u trudnoći ❤️
    Iskreno meni se ne ide na nikakav tečaj, jel ima koristi od toga ? A za disanje … A sto ja znam kako ću disati i kako će mi biti lakse kad krenu trudovi, bolovi 😵 možda grijesim 😐🤷
    Da, tako je ,bris na streptokok. Mene krajem mjeseca čeka vadenje krvi zbog krvne grupe (trebala 2 puta vaditi u trudnoći) onda pregled početkom 11. mjeseca 🥰

BlairWaldorf 🤗❤️❤️❤️❤️hvala ti 🥰ja idem jer su mi sada rekli da bi trebala ići s mužem da može prisustvovati porodu prije 1 tjedan zvala i rekli da ne organiziraju od korone i sada dođem i sada organiziraju 🙈🙈🤣moja sestra je rađala u 4 mjesecu i rekla mi je koliko je važno znati dobro disati ona je inače po struci viša medicinska sestra a njen muž je dr i rekla mi je da joj je babica došla u sobu i objasnila žena s jako puno iskustva i dala joj na izbor 3 vrste disanja pa da vidi koji joj najbolje odgovara na da je ona već rodila prije 5 godina nju nije bilo ništa strah 🙈mene je jako 🤣🤣🤣ja razmišljam da kažem čim uđem dajete mi droge 🤣🤣🤣🙈 epiduralnu i gotovo da se ne patim 🤣🤣ako mi je budu mogli dat sve je pitanje kako će porod ići ali to je neka moja idea 🤣🤣jer ja nemam visok prag tolerancije na bol 🙈mene svaka stvar boli 🙈 disanje jako puno pomaže čak mi je jedna prijateljica pričala nedaj bože ne želim to nikome da joj je pukla kapilara u mozgu i ostala ne nepokretna na porodu mislim to je jedan slučaj na milijun ali kada mi je to rekla užas ljudi baš vole malo i pretjerivati točno to što je netko napisao i sve žene koje prođu porod imaju različita iskustva neke fantastičn neke druge pričaju da je užas neke da su radele 20+ sati 🙈🙈🙈ja čitam i jesenske trudnice i one su sada rodile i ni jednoj koliko vidim nije bilo tako sve su nekeko brzo rodile 🥰nadam se da će tako biti i s nama 

snowwhite1410
    11. Listopad 2022. 08:44

buhtlica23

snowwhite1410

Mene su poceli opet stavljati svaka 2 tjedna. Iduci tjedan je rekla da cemo raditi briseve. Tada cu bit punih 32 tt. Koliko vidim sve ovisi od doktora do doktora kad sto radi. Doduse ja sam u bolnici od 16 tt tako da ne znam ni sama. Zadnji put tj prije tjedan dana sam imala i prvi ctg.

Buhtlica23 ja sam bila samo na vađenju krvi tamo negdje u 13 tjednu poslje toga nisam bila u bolnici biti će mi sok ja sam udaljena od bolnice nekih 40 km od Pule tako da zato ne šalje ja drugi pregled kada budem išla biti ću već pred porod oko 36 tjedna i onda će mi raditi taj bris i možda poslje toga u bolnicu 😅🙈na pregled 😅biti će mi sok 😳tebi je sada već postalo normalno da ideš ☺️ti si već imala i ctg 🥰ja nisam uopće 😅

snowwhite1410
    11. Listopad 2022. 08:51

Satsuke

Evo i mene s pregleda. Bebač je isto dvokilaš i smješten i dalje ko da je niskom startu za porod. Meni je ovo bio zadnji pregled kod moje gin, za idući sam dobila preporuku da idem u TA, u 35om tjednu. Nekako mi je nevjerojatno da je taj porod već na vratima, sve sam nabavila od opreme, a opet je osjećaj ko da ništa spremno nije🤣🤣
    Što se tiče poroda, čim manje razmišljam o tome kako će to izgledati, tim mi je lakše. Složit ću si plan poroda i proć sa suprugom kroz to i radim neke vježbe za kao lakši porod, to mi ulijeva neki privid kontrole 😂😂

Satsuke 🥰🥰🤰 tvoj bebac isto ko moja ❤️ isto smještena za porod ☺️ja isto u šoku da mi je brzo porod nekako ne mogu vjerovati 😅 ja isto tako sve samo sam si naručila 2 još piđame jer je u bolnici jako toplo tako da imam 4 komada sve skupa ali jedna spavaća se ne otkopčava ovo drugo sve će se otkopcavati ja isto pokušavam ne razmišljati ali onda čim me netko vidi i pita u kojem sam mjesecu trudnoće i odmah počnu pričati kako je njima bilo 🙈tako da ja hoću ili neću moram razmišljati 😅😅😅koje vježbe ,😊ja imam i loptu ali sam pre lijena nažalost nisam nikad bila neki sportaš 🙈

BlairWaldorf
    11. Listopad 2022. 09:40

Snowwhite mene vise strah epiduralne nego poroda. Jbt ta velika igla u leđa ! No no 🙈😐 iako kad krenu bolovi, tko zna 🤷 za vinogradsku ne treba polozen tečaj za pratnju, samo negativan bat. Iako ... moja pratnja je malo osjetljiva na krv i ovakve situacije pa ne znam sto će bit s tim 😑🤣 bolje jos ne razmisljat. Još 🤣☕ 
    Jaa sam kupila 3 spavaćice, 2 s kratkima jednu s drugima one sve koje imaju gumbiće na strateškim mjestima sve zajedno 170kn dobro sam prosla ! Uzela papuče, nabavila pumpicu (za početak za ručno izdajanje pa ću vidjeti kako će mi ići) a uskoro ću i do dm da uzmem ove higijenske potrepštine. Ali ne danas, danas odmaram... Boli me nesto lijeva prepona 😑😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    11. Listopad 2022. 09:41

I dosle nove stvari u sinsay 😀 divne haljine pletene pa se počastite curke 🤷🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    11. Listopad 2022. 10:30

Cure kako spavate navečer , meni maleni krene kosarku igrat negdi do 2 ujutro traje ta utakmica i onda zaspi 🤷😬
    Hoćemo podijeliti imena djeca ili ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Baćo
    11. Listopad 2022. 10:41

BlairWaldorf

Cure kako spavate navečer , meni maleni krene kosarku igrat negdi do 2 ujutro traje ta utakmica i onda zaspi 🤷😬
    Hoćemo podijeliti imena djeca ili ?

Moj kad osjeti da idem na wc oko 3 probudi se pa mi neda spavat 🫣😶😂 igra i on nesto . Mozda kolo 😂

24.12.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.