Pozdrav cure! Čitam, čitam, al' nikako da nešto napišem 😁 Vidim da je tema oprema za bebice pa me zanima što ste odlučile za krevetiće? Meni je prva beba pa nemam iskustva, dvoumim se između Cutie cloud i Cam Cullami Next to me.. prvi mi je ljepši, drugi mi se čini praktičniji..hm.. Što se tiče kolica, odluka je pala na Joolz Geo 3 jer smo suprug i ja jako visoki pa su nam ona po tom pitanju najviše odgovarala 🙂
Mi cemo cutie cloud jer duze traje tj. prosiruje se i ima kotacice (da ga lako premjestam).
Kao realno koliko će to dijete biti u takvom krevetiću ,neće do 10 godina koliko traje kao …. Ne znam uopće koliko je isplativ a cijena stvarno skupo
Nisam mislila do 10.-te godine vec ako kupim next to me u prvih godinu dana ga preraste i opet moras novi kinderbet. Dok kupim next to me, kinderbet i madrac ispadne me isto (cutie ga ima na akcijama za 3.500kn).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav cure! Čitam, čitam, al' nikako da nešto napišem 😁 Vidim da je tema oprema za bebice pa me zanima što ste odlučile za krevetiće? Meni je prva beba pa nemam iskustva, dvoumim se između Cutie cloud i Cam Cullami Next to me.. prvi mi je ljepši, drugi mi se čini praktičniji..hm.. Što se tiče kolica, odluka je pala na Joolz Geo 3 jer smo suprug i ja jako visoki pa su nam ona po tom pitanju najviše odgovarala 🙂
Mi cemo cutie cloud jer duze traje tj. prosiruje se i ima kotacice (da ga lako premjestam).
Kao realno koliko će to dijete biti u takvom krevetiću ,neće do 10 godina koliko traje kao …. Ne znam uopće koliko je isplativ a cijena stvarno skupo
Nisam mislila do 10.-te godine vec ako kupim next to me u prvih godinu dana ga preraste i opet moras novi kinderbet. Dok kupim next to me, kinderbet i madrac ispadne me isto (cutie ga ima na akcijama za 3.500kn).
I u cutie dobim dva madraca i plahtu. Tak da…
Mi kako god zbog prostora i kotacica (blizanke) nemamo kaj razmisljat. Sve druge opcije su ili skuplje (prvo next to me na kotacice pa kinbac) ili moramo cure odmah u njihovu sobu da stane klasicni 120x60.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kod nas seks zabranjen od aspiracije do 12tt. Onda meni jos bile mucnine do 16tt.
Ja nemam zelju (na svu srecu), a muz nema sanse da me takne. Skroz mu u glavi da su to dve bebe i jos curke tak da eto 😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Kod nas seks zabranjen od aspiracije do 12tt. Onda meni jos bile mucnine do 16tt.
Ja nemam zelju (na svu srecu), a muz nema sanse da me takne. Skroz mu u glavi da su to dve bebe i jos curke tak da eto 😂
Znaci ni u tebe nista,moj zeli nista se ne boji ,al nista od toga😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sad sam se baš nasmijala 😂
I kod mene ništa od početka postupka, pa su našli hematom, pa niska posteljica, sad krvarenja... Tako da neće biti ništa od seksa vjerojatno do kraja 🤷🏼♀️
Ali preživjet ćemo 😂
Nekako 😄
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Kod mene ima i žgaravica i umora i niskog tlaka u kombinaciji nedostatka zraka i sl. Mislim da ce bit malo bolje kad jos padnu temperature jer ne podnosim ljeto. A seksa zato nema jer imam osjecaj da maltretiramo bebu i sve je nekako nezgodno. I zbog toga nemamo volje, bas ne zelimo riskirat. 🤷🏼♀️ Eto, svaka cast vama koji se snalazite i mozete, mi to ostavljamo za dogodine 🤣 (termin mi je 02.12.)
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
I u cutie dobim dva madraca i plahtu. Tak da…
Mi kako god zbog prostora i kotacica (blizanke) nemamo kaj razmisljat. Sve druge opcije su ili skuplje (prvo next to me na kotacice pa kinbac) ili moramo cure odmah u njihovu sobu da stane klasicni 120x60.
A ok ... Ima smisla. Ja ću mislim neki klasični ... Mislim da ćemo morati tu sastaviti listu proizvoda koji su dostupni na našem trzistu a najbolji su, ima tu cura koje su to detaljno prostudirale a ja ću sherati linkove odjeće za nas mamasite pa da se opremimo kako spada 🤣🤣🤣🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I mene je zgaravica satrala al Rennie me jedini spasava, jedva čekam rodit samo da to prestane🤦
Sta se tice seksa nema ga ni kod nas ni u ovoj ni u prosloj trudnoci, mom muzu je to ajme, a nije ni meni nesto napeto iskreno😅zato je bilo slađe nakon prvog poroda kad smo napokon mogli🙃prode to brzo
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Meni se ni neda imati odnose 😂😂. Jednostavno nemam volje 😂
Imali smo par put na pocetku, to je bilo ok, probali prije 2 tj boljelo me i smetalo pa nista. Sve nesto mislim da bolje ne prckati unutra 😂😂😂😂
Ines jesu vam zabranjeni od pocetka il ste tako odlucili?
Jao da se meni bar ne da imat odnose. Ja bi stalno 🤣🤣 a muz me izbjegava nekako od kad sam trudna. Stalno mu je u mislima da ce ozljedit bebu. Iako sam mu rekla da nece, ali nekako je distanciran od tog. A ja bi 5 x dnevno 🤣🤣
Malo je nezgodnije od kad je stomak narastao ali snademo se 🫣 kad ne pobjegne od mene 🤣🤣
Kod mene ista situacija hahahah… pogotovo kad mu ispricam nakon pregleda gdje se bebi glava nalazi i sve. Samo izgubi dodatno volju. Ali nedam se ja, potrudim se vratit mu volju 🦾🦾🦾
24.12.2022. 💙
Cure iskočio mi oglas što kažete na ova ?
https://www.bigbaby.hr/proizvod/djecja-kolica-junama-space/
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.