Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    12. Lipanj 2022. 07:46

Coco_39

Pozdrav curke!!! Evo i mene u klub zimskih bebaca !
    Iako smo na samome početku i tek smo saznali,znatiželjna sam kako je vama i htijela bih da sve skupa prolazimo kroz ovo jedno lijepo višemjesečno druženje ❤️

Jutro Coco_39 dobro nam došla i Čestitke 🥰🥰🥰🥰🤰💕u kojem si tjednu trudnoće?

snowwhite1410
    12. Lipanj 2022. 07:56

Cure dobro jutro 😁 ja sam budna od 3 😵😵😵meni je davno jutro 😅uhvatio me takav grč u desnoj nozi da sam htjela vrištati 😅to je prvi problem 😅 drugi je to sto desni mi krvare perem zube sve normalno ali probudim se ujutro s uzasnim okusom u ustima 😢 sljedeći tjedan mi je zubarica na godišnjem kada se vrati idem na pregled ,i još ja mislim da sam ja počela još prošli i prešli tjedan bebu kao neko blago škakljanje sada je to malo veće je i vama tako? 🦋🦋🦋🦋🦋🐠🐠🐠🐠ne znam kao ribica mi je to više nego leptir ❤️🤰

puna_pitanja
    12. Lipanj 2022. 08:07

snowwhite1410

Cure dobro jutro 😁 ja sam budna od 3 😵😵😵meni je davno jutro 😅uhvatio me takav grč u desnoj nozi da sam htjela vrištati 😅to je prvi problem 😅 drugi je to sto desni mi krvare perem zube sve normalno ali probudim se ujutro s uzasnim okusom u ustima 😢 sljedeći tjedan mi je zubarica na godišnjem kada se vrati idem na pregled ,i još ja mislim da sam ja počela još prošli i prešli tjedan bebu kao neko blago škakljanje sada je to malo veće je i vama tako? 🦋🦋🦋🦋🦋🐠🐠🐠🐠ne znam kao ribica mi je to više nego leptir ❤️🤰

Snowwhite, desni koje krvare sam ja spasila pastom za zube, prva koju preporučam je Lacalut, a jos je jaca Sensodyn Repair. Skuhati čaj od kadulje i mućati lagano po ustima više puta dnevno, nikako ne gutati, napominjem jer ne znam koliko si ga prije koristila 😊 i svakako otići zubaru da očisti kamenac, to najviše pomaže.
    Spavanje mačke u kvartu su opet imale zborsko pjevanje noćas, popizdila sam, nabait ću praćku da ih mogu gađati, ovo je baš nesnosno. I naravno, buđenje za piškenje je neizostavno, al nakon njega se uspijem vratiti spavati, za razliku od mačjeg zbora 🙈
    Coco39, dobrodošla! Javi nam kad ti je očekivani termin ako znaš ili idući pregled da te natalie stavi na listu ❤

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    12. Lipanj 2022. 08:29

Pisala sam napamet, sad vidim da se zove Sensodyne rapid relief 🙈 i nju mi je bas zubarica preporucila da mi moze pomoci. 

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    12. Lipanj 2022. 08:42

puna_pitanja

Pisala sam napamet, sad vidim da se zove Sensodyne rapid relief 🙈 i nju mi je bas zubarica preporucila da mi moze pomoci.

Hvala ti na odgovoru baš ću je kupiti jer mi smeta ovo jako a ja nosim fiksni aparatić a sada ću ga skinut jer mi je gotova terapija tako da mi možda i od tog pritiska isto desni krvare 😬😅 Mačke joj 😅😅😅 užas 🙄 šta im je nije im vrijeme parenja da se tako deru😅😅😅😅mi imamo staklenu stijenu u promacoj i kako je bilo toplo popela se na terasu i ušla u primaću i ja pošto od kada sam trudna ne spavam više ko prije budna sam u 4 ili u 5 uvijek ja čujem neko šuškanje  idem da si uzmem vode kada ono mačka u primačoj 😵ona se mene prestrašila a ja nje 😅😅😅 pobjegla je u sekundi , inače imamo psa kad je on vani nema nigdje ni jedne mačke 😂😂😂on ih spraši sve 

levanati95
    12. Lipanj 2022. 09:49

Snowwhite i meni se cini da je kao ribica mala, tocno kao kad se ribica zabije u stijenku akvarija hahha tako mi se cini, kao da mi se zabije s nutarnje strane trbuha. Meni recimo je odmah tako krenulo, plus kao da mjehuric neki pukne unutra, nisam osjecala te lagane leptirice 😊😊 ili jesam pa nisam kuzila.
    Meni je sad zanimljivo jer poslusam srce bebi tu i tamo s onim dopllerom, pa zna nekad udariti tocno u sondu 🤭🤭😍  predivan osjecaj u svakom slucaju, jos malo pa cemo dobivati prave udarce 🥰🥰🥰

Grčevi u nogama - ja se toga jako bojim ako me krenu loviti, i prije trudnoce sam znala imati takav grc da se nebi smirilo po 20min, cijeli madrac mi je znao mokar biti koliko sam se preznojavala dok je trajalo, uzas. Sad uzimam magnezij i molim se da mi se ne pojave 🙏

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Lonmi
    12. Lipanj 2022. 10:30

Cure, a kako ne dizete djecu? Pa moja ima 9kg,ali pa nemoguce je funkcionirati, a da ju ne dignem, makar na previjalicu, u krevetic, auto. Jos k tome prohodava pa sam sagnuta.
    Dajte mi savjete kako jer ja ju jednostavno moram. Da ne pricam o stepenicama itd. 🤔🤔🤔
    Mislim kako to izvesti, lako dok je muz doma, ali pa vecinom smo same. Sta je to dizanje toliko opasno?
    .
    Jel se kupate u moru, meni je nekako hladno 😑

Avama, ja sam prestala s dojenjem odmah iz preventive. Sjecas se onog mojeg smedarenja u prvoj trudnoci. Jednostavno me bilo strah, ali ginic nije bio protiv. 

Lavendera
    12. Lipanj 2022. 10:35

Pozdrav cure i dobro došla Coco39🥰
    Mi smo danas punih 15tt😍 Nocas i jutros bas osjetila bebicu, dva puta na isto mjesto gurka prema van, a sinoc kao ribica meskoljenje, vec sam i zaboravila kako je to predivan osjecaj😍 Mala vice "ljubi bacu" pa ljubi trbuh, jos ne znamo spol ali kad ju pitamo sto je seka ili braco kaze baco🤣🤣
    Krvarenje desni i prije trudnoce sam imala osjetljive desni, a i u prvoj i sad ovoj trudnoci su bas jako jako osjetljive, skoro svako pranje zubi lagano krvarenje iz desni, iako perem s cetkicom soft i isprobala sve moguce paste za zube.. Prosli tjedan dobila upalu desni kraj jednog zuba sto je popravljan pa zubar veli u trudnoci je pod utjecajem hormona i svega to jos jako jako osjetljivije, meni je cak brzo i prosla  upala u par dana☺️
    Grcevi u nogama u prvoj trudnoci imala gadne grceve koji su me isto tako znali buditi iz sna, ali tamo negdje iza 25tt.. Gin mi tada rekla da uzimam magnezij od kojeg sam opet imala samo proljeve🤣 Na kraju prestala s magnezijem i pila vode ko deva, iako bas nije puno pomagalo al ajd.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Corina
    12. Lipanj 2022. 10:41

Evo test je pokazao 2 tjedna...sami početak!!!
    sutra na beticu i onda ćemo vidjeti šta i kako će reći dalje...nadamo se da će sve biti kako treba 

Corina

Corina
    12. Lipanj 2022. 11:02

Žene,majke,kraljice....biti ću vam dosadna s pitanjima nekoliko mjeseci 
    Trebati ću vaše savjete svakako 

Corina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.