Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    10. Lipanj 2022. 09:28

Poz nije me dugo bilo al evo uspjevam vas nekako pratiti i citati
    E sad mene zanima ja sam 17+6 i jos ne osjetim bebicu jel to samo kod mene ili? 
    Jer citam da ostale mame osjete vec 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

puna_pitanja
    10. Lipanj 2022. 09:34

keti91

Bok, keti! Nisi jedina, ja sam 18+1 i nista. Ako ti je posteljica iza, onda se osjeti ranije, a ako je naprijed, onda cak do 21t ne moras nista osjetiti. Meni je ginekolog rekao da je moja naprijed pa se ni ne nadam jos, ali svakako je normalno da ne osjetis i nije razlog za brigu 😊 

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    10. Lipanj 2022. 10:14

kokolo28

Lonmi meni je svakih par dana tak 😔 al zato kaj ja ne mogu na wc. Imam zatvor koji traje po 2, 3 dana i budem bas napuhana i bole crijeva.

Da vas pitam.. u utorak imam rani kombinirani u Petrovoj, moram li doci na taste obzirom da vade krv? Bude mi muka ak ne pojedem nesto cim se probudim

Ja idem na wc svaki dan odkad sam ponovno krenula piti kavu. Slozim si blagi i bljutavi ness cisto da obavim 😂. Ovo bi po meni bila nadutost i to grozna. Ujutro smo putovali na more nisam se vise mogla namjestiti, kao da me netko s iglom bode po donjem dijelu trbuha. 

Mar'ca🌺
    10. Lipanj 2022. 10:15

keti91

Ne osjetim niti ja, barem mislim da ne, kad ikad imam nešto nalik tome, ali ne znam jel to beba. Svakako nemaš razloga za brigu. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• kokolo28
    10. Lipanj 2022. 10:16

Kokili

kokolo28

Lonmi meni je svakih par dana tak 😔 al zato kaj ja ne mogu na wc. Imam zatvor koji traje po 2, 3 dana i budem bas napuhana i bole crijeva.

Da vas pitam.. u utorak imam rani kombinirani u Petrovoj, moram li doci na taste obzirom da vade krv? Bude mi muka ak ne pojedem nesto cim se probudim

Za kombinirani ne treba doci nataste, ja sam ga radila u 1 popodne.

Hvala tii..  vec sam se bojala da cu bit gladna dok to sve obavim 🙈

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Nela2105
    10. Lipanj 2022. 10:44

Lonmi meni je isto tako bilo doslovno me trbuh tako bolio da sam mislila da cu na hitnoj zavrsit.. 
    kod mene je problem bio (da oprostis na izrazu) nisam mogla prdit.. i to me tolko napuhalo da je bilo prestrasno..
    Kako ćeš znat da li je to?
    Ja sam stavila dlan na recimo lijevu stranu trbuha i desnu ruku tj desnim dlanom lagano masirala kao trbuh..
    Doslovno osjetis kako ti plinovi idu kroz crijeva.. 
    olaksanje nakon toga je nemjerljivo..
    I samo da napomenem odma nisam to radila na svoju ruku, zvala sam doktoricu pa mi je sestra rekla da pokusam tako rijesit..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Lota 🌼
    10. Lipanj 2022. 11:32

Citam i vidim da se dosta vas odreklo kave u prvom tromjesecju, pod time mislim na instant kavu,  ne iz aparata. Mene sad to strasi, jer ja nisam, svako jutro popijem nes prije posla, niti mi jr gin. spominjao to, niti isla slicno. 
    Jel ima koja da puje kavu u prvom tromjesecju ? 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Mar'ca🌺
    10. Lipanj 2022. 11:46

Lota 🌼

Citam i vidim da se dosta vas odreklo kave u prvom tromjesecju, pod time mislim na instant kavu, ne iz aparata. Mene sad to strasi, jer ja nisam, svako jutro popijem nes prije posla, niti mi jr gin. spominjao to, niti isla slicno.
    Jel ima koja da puje kavu u prvom tromjesecju ?

Mislim da nemaš razloga za brigu. Od jedne šalice ti neće biti ništa. Eventualno da probaš možda slagati ,, manje jaku ,, ali kažem, jedna šalica neće škodit. Ja svako jutro popijem cappucino, kad koji dan i dvije šalice tako da. Sve treba imati svoje granice, ne pretjerivati, ali nije da se sad moramo odreći svega što nam paše. 🤭😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

puna_pitanja
    10. Lipanj 2022. 11:49

[quote=Mar'ca🌺][quote=Lota 🌼]Citam i vidim da se dosta vas odreklo kave u prvom tromjesecju, pod time mislim na instant kavu, ne iz aparata. Mene sad to strasi, jer ja nisam, svako jutro popijem nes prije posla, niti mi jr gin. spominjao to, niti isla slicno.
    Jel ima koja da puje kavu u prvom tromjesecju ?[/quote]

Mislim da nemaš razloga za brigu. Od jedne šalice ti neće biti ništa. Eventualno da probaš možda slagati ,, manje jaku ,, ali kažem, jedna šalica neće škodit. Ja svako jutro popijem cappucino, kad koji dan i dvije šalice tako da. Sve treba imati svoje granice, ne pretjerivati, ali nije da se sad moramo odreći svega što nam paše. 🤭😊[/quote]

Kavu nisam pila u prvom tromjesecju jer mi je smrdila ko kuga 😂 al sve dok ne pijes 3 ili vise salica prave turske kave dnevno, mislim da si ok. Preporuka je do 200 mg kofeina, tak nešto, al to ti dodju dvije salice kave, koliko sam citala. Ugl, cim mi je prestala smrditi, vratila sam se pijenju kave i bez brige!

30g, OTP 10.11.

• Tami98
    10. Lipanj 2022. 12:11

UrsulaBaby

Tami ne brini nista, i moja prijateljica je imala istu takvu situaciju, s tim da joj je ginekolog propisat duphaston tj tablete za ocuvanje trudnoce. Nista strasno.
    Jesu ti propisane tablete?

Hvala na odgovoru. ☺️ 
    Nisu mi prepisane tablete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.