Iako ne tipkam često jer ne stignem, ja vas pratim svaki dan pa sam također za grupu. Btw jučer obavljen pregled- 15+6 sam i idući pregled 8.7.Za spol nije sigurna ali prepostavlja da je dečkić iako ja više priželjkujem curicu 🙉🙊🙈
I ja čitam i pratim cijelo vrijeme. Ja sam sad 11tj a sljedeći pregled je 23.6. Termin bi trebao biti 29.12. I ja sam za grupu na wappu❤️
I ja sam za grupu na fb ili za WhatsApp ☺️
MalaMagla super je na kraju ispalo sve, sad uzivaj ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Moze grupa na fejsu, lakse je i za pratiti nego na ovom forumu.
OTP 15.12.
I ja sam za grupu :) 2.pregled odrađen,sve je u redu kaže doktor... Trudna 8+6, veličina bebe 1,99 cm... Prema veličini bebe sam trudna 8+4... Termin 2. 2.2023. Cure, hvala na svim tješenjima kad sam bila u panici. Za cure koje će se naći u situaciji kao ja: nemam simptoma.. Bilo je sve svegaa par dana da su me malo grudi boljele i to je to. Sad ne osjećam baš ništa, čak ni bolove u trbuhu... Kao da nisam trudna
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Možemo napraviti grupu, lakše bu pratiti nego tu. ☺️
Čestitam svima na super pregledima i MalaMagla uživajte danas, zasluzila si! ❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Cure, jel bi htjele pogledati? sliku... https://ibb.co/qBPkvsW
Vidim da su nožice razvijene, a ručice još nisu... Je li to ok? Na aplikaciji mi pokazuje da bi već i ručice trebala imati
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
[quote=Mar'ca🌺]Cure, kako bi bilo da se napravi zatvorena grupa na fejsu, i da u nju mogu ući samo cure s popisa od Natalie, da prilikom zahtjeva za ulazak u grupu svatko napišeš svoj Nick s foruma i po tome da smo samo mi tamo, a lakše možemo dijeliti slike i ostalo, a nitko osim nas u grupi ne vidi što se objavljuje? Što mislite?[/quote]
I ja sam za..ja sam u grupi ljetne bebe 2019 evo vec vise od 3 godine i stvarno nam je super
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja predlazem FB. Barem za pocetak. Bit ce nam lakse upratiti tko je tko. Mi smo u pocetku funkcionirale tako da smo imale post sa datumom i onda ispod tipkale
Cure, jel bi htjele pogledati? sliku…https://ibb.co/qBPkvsW
Vidim da su nožice razvijene, a ručice još nisu… Je li to ok? Na aplikaciji mi pokazuje da bi već i ručice trebala imati
Ti si ista ja. Prvo sretna jer je pregled dobro prošao, a 5 min kasnije tražim što bi moglo slučajno ne valjati. 😁 Sve je ok za gestacijsku dob. Ne raste sve istodobno i po uputama iz aplikacija. Budi mirna i uživaj u trudnoći, sve je ok.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji