Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    26. Svibanj 2022. 23:41

MalaMagla

santina

MalaMagla

Ninchyca, na papiru za komplikacije ne bi trebalo pisati ništa. Isto kao kad ideš na obično bolovanje pa piše samo bolest. Tako da ti se ja ne bih brinula zbog toga.
    .
    Keti,koliko sam skužila, stalno će nas boluckati do kraja nešto. Kad sam ja imala takve bolove, trebalo je par dana da se smire nakon što sam počela više mirovati i slušati svoje tijelo. Sad čim osjetim da mi je dosta, odmorim. Ipak, ima dana kad pretjeram jer se osjećam super. Slijedeći me dan onda opet boli. To je samo istezanje, ako vidiš da prolazi sa odmorom. Tako da, više u vodoravan položaj j vit će ok 😊
    .
    Ribi, tu smo si i sa tjednima i sa trbusima. Baš je lijepi! Nosi ga ponosno ☺️ Ja se svaki dan još napusem na kraju dana, tako da osjetim kako mi se koža rasteže i bude baš velik 🙈
    .
    Micanje bebe - opet ja s tim. Cure koje imaju iskustva, da li vam se događalo da osjetite bebu samo na jednom dijelu trbuha? Znaci, gotovo uvijek osjetim na desnoj strani. Uvijek ispod pupka i već mi je poznat osjećaj pa sam sigurna da je beba. Jel moguće da stalno nekako bude tu ili da leži tako da su noge na desnoj strani pa da me njima udara? Nekako mislim da su noge jače nego ruke, ne znam 😂😂

Ja sam pred kraj imala sve samo ne obli trbuh. Konstantno joj je nogica bila uprta prema zeludcu. Ubijala me. Znaci samo spic gore. I tako stoji.. 😄

Hahahhahha ajooooj 😃 slatko, ali vjerujem da je neugodno.
    Meni isto navečer ili predvečer, nekad i popodne. Tijekom noći i ujutro vrlo rijetko osjetim. Naravno, dok nešto radim, ništa ne osjetim. Ali ako jedem, nebitno što ili popijem hladno, osjetim ga. Ali pod uvjetom da je poslijepodne ili večer 😂 recimo za doručak sam jela Lino Ladu i sjedila još neko vrijeme nakon toga i ništa. Popodne pojedem varivo i krene tulum 😂

Dok sam lezala u bolnici CTG se nekim curama radio svaki dan, nekim svaki drugi. I to je uglavnom ujutro nakon vizite pa kad se stigne na red. Non stop se desavalo da se bebe umire, zapu, losi otkucaji pa onda oni drmaju, bude. Onda su cure pocele praktikovati da jedu slatko prije toga, da ih trgne. Ali bebice bas vole spavati u tom periodu cca 9-11. A npr u 6, jutarnje zagrijavanje i skakanje sve u 16. 🙂 Bar moje iskustvo.. 

santina
    26. Svibanj 2022. 23:42

Nego, mozda glupo pitanje, ali ima li aplikacija za ovaj forum ili neke notifikacije o pristiglim porukama? Kako tako brzo odgovarate? 🙂

Mar'ca🌺
    27. Svibanj 2022. 06:49

Queen_of_North

Vecer!
    Sutra imam pregled kod ginekologa, to je drugi pregled za sada. Sto vam je radio ginekolog na drugom pregledu, da li ste dobili uputnice za nesto? Ppkusavam se sjetiti ali nikako, a bas me zanima :)

Meni je klasično bilo, znači vaginalni pregled ( s prstima ) ne znam kako da drugačije objasnim, onda pregled s onim metalnim kao kad uzima papa test, nakon toga mi je radila vaginalni ultrazvuk. Mjerenje tlaka, kilaže. Sve navedeno meni praktički radi svaki put. Osim vag.uzv. to mi nije radila zadnji put, već samo uzv za otkucaje bebina srca. 
    Ne znam jesu te slali na vadenje krvi, kompletna krvna slika, krvna grupa i ostalo, kompl. pretraga urina i to je to. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Lida 🍀
    27. Svibanj 2022. 07:59

Jutro cure, sretno na pregledima danas ☺️
    Ja se samo ujutro osjecam malo trudno jer mi stomak bude kao da sam se najela 😅 sise vruce i bolne i onda to dok popijem kavu sve splasne vec 🤭

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    27. Svibanj 2022. 09:29

Jutro, da se javim s pregleda,  sve ok 😁😁
    Tlak 90/50, Fe-20, TSH -2,26, urin isto ok. Sada smo po uzv 12 tjedana i koji dan.  Iduci pregled je 24.06. tada cu biti ako bude sve ok 16 tt pa se mozda bude vidjeo i spol :)

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

buhtlica23
    27. Svibanj 2022. 10:04

Heelouu, ima li neka od vas da je povracala nesto zuto i odvratno gorko? Inace sam povracala ali nikad takvu gorcinu osjetila nisam. Desilo se cim sam ustala iz kreveta. Jedva sam sebi dosla od tog groznog groznog okusa. A ni boja nije bila bajna 🤢.
    Bas nista gorko ni zuto nisam jela 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ribi1234
    27. Svibanj 2022. 10:20

buhtlica23

Heelouu, ima li neka od vas da je povracala nesto zuto i odvratno gorko? Inace sam povracala ali nikad takvu gorcinu osjetila nisam. Desilo se cim sam ustala iz kreveta. Jedva sam sebi dosla od tog groznog groznog okusa. A ni boja nije bila bajna 🤢.

Meni tako bude kada povracam, a zeludac mi je prazan.

Pilvi
    27. Svibanj 2022. 10:49

Rose27

Evo cure da javim prvi pregled mi 28.06 u 16..ko ce docekat to😅 ….moj ginekolog je inace moj kolega,radim u laboratoriju tako da znam da on nezeli radit prije 8 tjedna preglede nego tek tad kad sve lijepo vidi

Daaa, a ja sam trebala prvi put ic 7.6 pa mi je doktorica prebacila na 13.6... tad cu bit 8, 8+1 

Nela2105
    27. Svibanj 2022. 10:59

Pozdrav cure,
    Dobila sam plusić 05.05.2022., nakon što mi je mjesečnica kasnila 2 tjedna.
    Otišla kod ginekologa sa tada kako sam mislila 7 tjedana i 6 dana, da bi na kraju ispalo da je do oplodnje došlo kasnije jer mi mjesečnice nisu redovite, te sam tada bila 5 tj i 6 dana.. 
    srčeko smo čuli već tada, iako bebu nije mogla izmjeriti..
    Sad sam 7 tj i 4 dana.. glukoza, tsh, urin, uredni.
    Sljedeći pregled je 01.06. i nadam se da ćemo tada sve vidjet i čut puno bolje 😊
    Termin bi mi trebao biti 09.01.2023 🥰

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Lavendera
    27. Svibanj 2022. 11:00

buhtlica23

Meni je tako bilo kad sam imala gastritis, plus gerb koji inace imam. Žućna tekucina koja se vrati u zeludac kad je zeludac prazan, tako je meni receno. Moze biti zuckasto do zuto/zelene boje

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.