Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    26. Svibanj 2022. 12:53

Lida 🍀

snowwhite1410

Cure dobro jutro kako ste? Mene glava boli sada sam skoro 13 tjedna napravila sam kombinirani test i najveći rizik su mi godine ali nalaz je ok i ultrazvuk isto tako , jučer sam bila i privatno kod ginekologice koja ima ultrazvuk 4D i sve je dobro i nakraju mi je preporučila taj test panorama i sada sam pričala s dečkom i sve skupa dođemo do toga da najbolje da to ne radim i da pustim kako je da je i nadam se da je sve ok koliko od vas je radilo taj test jer nije stvar ni u novcima nego što nije ništa 100%sigurno u životu proći će mi vrijeme i nakraju neću to napraviti jer o tome razmišljam već jako dugo a nikako mi se to Neda ne znam zašto inače u 11 mj sam imala biokemijsku trudnoću u obitelji nemam nikoga da ima neku kromosomsku grešku ja sam luda 😩ne znam ništa više

Na tebi je da odlucis ali cim je kombinirani ok i UZV nema razliku za paniku. Na tvom mjestu ja bih sacuvala novce za npr. kolica ili otisla na ljetovanje. 😁 Uzivaj u trudnoći 🤗

Lida hvala ti puno 🤗 🙏 smirile ste me puno ❤️
    Ovako mi stoji na kombiniranom testu rizik za sindrom Down 1:2500
    Rizik za sindrom Edwards i Patau 1:100000
    Rizik za down dobni 1:201
    Biokemijski rizik za down sindrom 1:417 rizik manji od graničnog ultrazvuk uredan 

snowwhite1410
    26. Svibanj 2022. 12:55

Lida 🍀

Jutroo, evo mene s mojim stomakom i usporedivanjem 😂 ima li kakve razlike ? 🤪 https://ibb.co/8XsrjMH

Vidi se da bebica napreduje točno se vidi malo veći stomacic na zadnjoj slici 😍😍😍

ancy2010
    26. Svibanj 2022. 13:35

snowwhite1410

Lida 🍀

snowwhite1410

Cure dobro jutro kako ste? Mene glava boli sada sam skoro 13 tjedna napravila sam kombinirani test i najveći rizik su mi godine ali nalaz je ok i ultrazvuk isto tako , jučer sam bila i privatno kod ginekologice koja ima ultrazvuk 4D i sve je dobro i nakraju mi je preporučila taj test panorama i sada sam pričala s dečkom i sve skupa dođemo do toga da najbolje da to ne radim i da pustim kako je da je i nadam se da je sve ok koliko od vas je radilo taj test jer nije stvar ni u novcima nego što nije ništa 100%sigurno u životu proći će mi vrijeme i nakraju neću to napraviti jer o tome razmišljam već jako dugo a nikako mi se to Neda ne znam zašto inače u 11 mj sam imala biokemijsku trudnoću u obitelji nemam nikoga da ima neku kromosomsku grešku ja sam luda 😩ne znam ništa više

Na tebi je da odlucis ali cim je kombinirani ok i UZV nema razliku za paniku. Na tvom mjestu ja bih sacuvala novce za npr. kolica ili otisla na ljetovanje. 😁 Uzivaj u trudnoći 🤗

Lida hvala ti puno 🤗 🙏 smirile ste me puno ❤️
    Ovako mi stoji na kombiniranom testu rizik za sindrom Down 1:2500
    Rizik za sindrom Edwards i Patau 1:100000
    Rizik za down dobni 1:201
    Biokemijski rizik za down sindrom 1:417 rizik manji od graničnog ultrazvuk uredan

Ja sam odbila sve te pretrage i u prvoj i sad u drugoj trudnoci, prvo sam rodila sa 34, evo drugo cu sa 37. mojoj prijateljici je kombinirani pokaza veliki rizik za Edwards, na kraju cilu trudnocu provela u stresu, razmisljala je i o pobacaju, na kraju rodila zivu i zdravu curicu, mala sad ima godinu i nesto dana, i sve u najboljem redu..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

klupko_srece
    26. Svibanj 2022. 13:43

Pozdrav 
    Mi smo živi, zdravi.... Vidim popis... Sve nas je više 😍😍😍😍 naš idući pregled je 15.6.🍀🍀🍀🍀 Zaboravila sam zadnji puta napisati 🙄 

santina
    26. Svibanj 2022. 14:08

Cao cure, citam vas redovno ai jednostavno ne stizem pisati. Toliko sam se lose osjecala zadnje vrijeme, nakon posla samo legnem spavati, wventualno dodatno povracam. Bas mi je teza ova trudnoca, tj ovaj pocetak. I evo nocas mi mala temp 39, pa sam kuci sa njom. Odletila sam samo vaditi krv, jer bi u pon trebala kod hematologa. Leukociti su mi poviseni i malo bakterija u urinu. Tako da dodatno mi se komplikuje situacija.. 😐
    Cuvajte se, sretno dalje pa se citamo

UrsulaBaby
    26. Svibanj 2022. 14:22

Curke moje
    Evo kod mene sve dobro, skoro hematom i nestao.... mene samo zanima, duphaston pijem 3x1i imam osjecaj da zbog njih imam vrtoglavice i mucnine i povracanje.... jel pije netko jos duphaston ??

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

puna_pitanja
    26. Svibanj 2022. 14:29

UrsulaBaby

Curke moje
    Evo kod mene sve dobro, skoro hematom i nestao…. mene samo zanima, duphaston pijem 3x1i imam osjecaj da zbog njih imam vrtoglavice i mucnine i povracanje…. jel pije netko jos duphaston ??

Ja ga pijem, i cini mi se da ih je dosta cura dobilo. Kad sam tek pocela, jako mi je tesko padao na zeludac, vise problemi sa zatvorom i proljevom, al sad kako ga pijem vec par mjeseci mi ne smeta vise, i dalje pijem dva dnevno. Vrtoglavice nisam imala, a mucnine sam pripisivala trudnoci.
    Meni je vise smetala folna za zeludac, otkako sam nju prestala sam se preporodila.

30g, OTP 10.11.

keti91
    26. Svibanj 2022. 14:41

UrsulaBaby

Curke moje
    Evo kod mene sve dobro, skoro hematom i nestao…. mene samo zanima, duphaston pijem 3x1i imam osjecaj da zbog njih imam vrtoglavice i mucnine i povracanje…. jel pije netko jos duphaston ??

Ja ih pijem isto 3x1 al meni je sve uredu a to pijem vec od 9tt trudnoce..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

UrsulaBaby
    26. Svibanj 2022. 15:02

Hvala vam na odgovoru 🙈 i ja sam prepisivala mucnine zbog trudnoce, ali bas citam nuspojave duphastona a to su i povracanje i mucnine i vrtoglavice pa cak i depresija 
    Jedva cekam ih prestat pit, da vidim kako ce mi bit bez njih....

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

FourLeafClover
    26. Svibanj 2022. 15:14

UrsulaBaby

Hvala vam na odgovoru 🙈 i ja sam prepisivala mucnine zbog trudnoce, ali bas citam nuspojave duphastona a to su i povracanje i mucnine i vrtoglavice pa cak i depresija
    Jedva cekam ih prestat pit, da vidim kako ce mi bit bez njih….

Pitaj doktoricu da te prebaci na Utrogestan, on se uzima vaginalno i nema takvih (zapravo nikakvih) nuspojava. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.