Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    25. Svibanj 2022. 14:50

Rita samo odmori. I mene ponekad zdrmaju neke teme ovdje, trudim se ne citati i razmisljati o takvim stvarima jer se ne zelim stresirati.
    Cestitam na dobrom pregledu i javi se 😊

keti91
    25. Svibanj 2022. 15:24

Pozz cure evo da vam javim ipak od neizdrzivih bolova zavrsila na hitnoj..
    Kad me je pregledavao bilo je malo krvi..isli smo odmah na uzv sa bebicom nasom je sve uredu Hvala Bogu iako sam sva štrepila dok nismo osli na uzv jos kad mi je spomenuo krv e to me je jos vise uzrujalo..mirovanje strogo i sto manje hodanja
    Kao sto kaze ako treba i plati nekog da vam ocisti kucu bitni ste vi i beba vasa e tu me je bas nasmijao..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    25. Svibanj 2022. 15:35

Rose27

Lonmi

Rose moja je nedavno navrsila godinu dana 😊
    U prosloj trudnoci sam mirovala od 13 tt zbog neobjašnjivog smeđeg iscjetka koji se pojavljivao do 28 tt. Nadam se da je ova skolska, mislim da smo zasluzile 😊
    I mene je malo strah, ali samo pozitiva.
    Pitaj sve sto te zanima 😊

Sjecam se sa foruma od prosli puta,ja sam bila u ljetnicama 2021😅.

Nadam se da ce sad bit skolska💪…ne znam kako cu sad sto se tice nosenja prve kceri😶

I mene tog dizanja najvise strah, trudim se da to bude samo onoliko koliko moram, a desi se ponekad da ju dignem 5000 puta na dan.
    Tjesim se da su mnoge zene tako, nemaju svi razlike medu djecom od 7 godina, i ove od 3 godine treba dici, a jos su tezi.
    Dizi ju sa cucnja, u sjedecem polozaju, igrajte se cim vise na podu. Imas kakvu pomoc?
    Moja ti prohodava pa sam cijeli dan sagnuta 🙉

Lonmi
    25. Svibanj 2022. 15:35

keti91

Kad me je pregledavao bilo je malo krvi..isli smo odmah na uzv sa bebicom nasom je sve uredu Hvala Bogu iako sam sva štrepila dok nismo osli na uzv jos kad mi je spomenuo krv e to me je jos vise uzrujalo..mirovanje strogo i sto manje hodanja
    Kao sto kaze ako treba i plati nekog da vam ocisti kucu bitni ste vi i beba vasa e tu me je bas nasmijao..

A sto kazu, jel se zna razlog bolova? 

keti91
    25. Svibanj 2022. 15:53

Lonmi

keti91

Moze biti i radi te krvi sto je bilo ali i rasteze se maternica pa da cu imati sve cesce bolove tako dole.
    Al ja nisam mogla sjediti mirno kod kuce pa sam otisla jer nisam od bolova mogla hodati

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Lonmi
    25. Svibanj 2022. 16:13

keti91

Lonmi

keti91

Moze biti i radi te krvi sto je bilo ali i rasteze se maternica pa da cu imati sve cesce bolove tako dole.
    Al ja nisam mogla sjediti mirno kod kuce pa sam otisla jer nisam od bolova mogla hodati

A onaj hematom, jel njega vise nema?
    Da nije mozda malo grublje napravio pregled pa je pukla kakva zilica.
    Maternica se def rasteze, to boli, ali nebi smjeli biti neki neizdrzivi bolovi.
    Ti samo odmaraj, pusti ciscenje i ostalo. Dok se jako uprlja neka ti netko dođe i pocisti, ako ti muz nije doma. Bit ce sve dobro ❤️

keti91
    25. Svibanj 2022. 16:41

Lonmi

keti91

Lonmi

keti91

A onaj hematom, jel njega vise nema?
    Da nije mozda malo grublje napravio pregled pa je pukla kakva zilica.
    Maternica se def rasteze, to boli, ali nebi smjeli biti neki neizdrzivi bolovi.
    Ti samo odmaraj, pusti ciscenje i ostalo. Dok se jako uprlja neka ti netko dođe i pocisti, ako ti muz nije doma. Bit ce sve dobro ❤️

Hematoma vise nema kad sam isla na 3D uzv nije ga vise bilo napokon..
    Ma sad cu odmarati ipak mi je beba na 1mjestu

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Serendipity
    25. Svibanj 2022. 17:41

Keti91, odmaraj samo. Sve može pričekati.

Nama su došli nalazi niftya. Čekamo zdravog dječaka 💙 tako da ću biti blažena među muškima, muž i malac od 2 godine 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Angeleyes
    25. Svibanj 2022. 18:48

Cure, oko kojeg tjedna ste osjetile prve udarce? Jedva cekam da se bebac malo javi jer imam jos do pregleda. I nikakvih posebnih simptoma osim sta mi probava vise nije sta je bila 😶

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Rita89
    25. Svibanj 2022. 19:29

Hvala cure :D sretno svima i mirne trudnoće ❤️ 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.