Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 09:36

I da stalno sam žedna  i stalno mi se spava  pogotovo poslije doručka....evo sad sam pojela i sad bi mogla odspavat🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410
    29. Travanj 2022. 09:39

Mare3112

snowwhite1410

Jutro cure 💞💞💞sretno svim curama na pregledima
    Imam jedno pitanje dali se vama traži da pijete? meni i po noći stalno ustajem pit i kako ste ove cure koje idu prema 10 tjedanu dali su vam se smanjile mučnine?

Hej ja ih više skoro nemam tu I tamo imam zgaravicu te imam samo bolne cicke ali ne jako onako teške su i bole na dodir bradavice i to je to…samo puno jedem🤣

Mare 3112🥰🥰🥰kako mi je drago da više nemaš mučnina ti i ja se pratimo ali isto isto 💖💖💖🤰🤰točno je tako i meni 🥰

Svemirka
    29. Travanj 2022. 09:43

Jutro cure, nisam vas baš stigla čitati i popratiti... Ali čestitam novim curama i svima na dobrim pregledima. Pogotovo onima koje su konačno dočekale prvi pregled i kucanje srčeka 😍
    Ja bolesno strahujem i samo čekam 3.5. Ne mogu dočekati. Danas sam 11+4 i što se mučnina tiče, meni su se smanjile značajno. Nisu skroz nestale, ali da se normalno živjeti sad. Sise uopće ne osjećam, a kod trbuha vidim samo nadutost manje više. Gladna sam češće nego inače, ali i dalje muka po hrani jer i dalje žudim samo za fast foodom i sushijem. 😂

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

snowwhite1410
    29. Travanj 2022. 09:43

Mare3112

I da stalno sam žedna i stalno mi se spava pogotovo poslije doručka….evo sad sam pojela i sad bi mogla odspavat🤣

Znači tako je i meni isto ja cijelu noć pijem i stalno pijem 😅😂 meni se isto spava ali moram kod dr.jer mi nešto nije ok s bolovanjem mora mi nešto ispraviti.Brojim dane do pregleda još 10 dana ☺️Kada ti imaš pregled 

snowwhite1410
    29. Travanj 2022. 09:48

Svemirka

Jutro cure, nisam vas baš stigla čitati i popratiti… Ali čestitam novim curama i svima na dobrim pregledima. Pogotovo onima koje su konačno dočekale prvi pregled i kucanje srčeka 😍
    Ja bolesno strahujem i samo čekam 3.5. Ne mogu dočekati. Danas sam 11+4 i što se mučnina tiče, meni su se smanjile značajno. Nisu skroz nestale, ali da se normalno živjeti sad. Sise uopće ne osjećam, a kod trbuha vidim samo nadutost manje više. Gladna sam češće nego inače, ali i dalje muka po hrani jer i dalje žudim samo za fast foodom i sushijem. 😂

Jutro draga 🤗 ja imam 9.5.pregled poslje tebe isto tako me strah ali razmišljamo pozitivno 💓💗💖🤰🤰 Drago mi je da su ti i mučnine se smanjile 🤗 ugodi si nekad s fast food🙈

puna_pitanja
    29. Travanj 2022. 09:51

Bas mi je drago za preglede da je svima sve super, da nam svima bude miran i ugodan pocetak vikenda! 
    Komadic_srece, ne znam zele li svi podijeliti svoje lokacije, ja osobno jako volim anonimnost foruma 😄 Ali mogu reci da sam trenutno u Zagrebu, a kroz koji mjesec selim na periferiju i imam 29 godina, uskoro 30 pa se navikavam na tu okruglu brojku. 

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    29. Travanj 2022. 09:53

Oprosti, klupko_srece, tebi sam htjela odgovoriti. 😄 Mozak mi jutros nikako ne radi pa sam krivo napisala nadimak.

30g, OTP 10.11.

ribi1234
    29. Travanj 2022. 09:55

Cure, ultrazvuk preko trbuha vam dolazi tek kasnije. U drugom tromjesecju, kad je beba dovoljno velika i dovoljno visoko da se moze vidjeti. A i tada ovisi o maminoj gradi, kod malo punijih cura neki doktori i kasnije odluce raditi vaginalni.

Inace, ja sam iz Zagreba. 29 godina, krajem ljeta punim 30. :) 

snowwhite1410
    29. Travanj 2022. 10:05

klupko_srece ja sam već bila pisala svašta nešto o sebi 😆🤣🤣ja sam inače iz Pule ,sada sam se preselila u Pazin imam 35 godina 😅ne znam odakle ali ih imam 🙈

• Kokili
    29. Travanj 2022. 10:06

lil_me

Evo me s pregleda 🥰
    Sve je u redu, srce se čuje🥰, tlak je moj uredan…
    Ispunio mi trudnicku knjizicu, i napisao mi za sljedeći dan koje nalaze trebam izvaditi…
    Po aplikaciji sam 7+4, a po doktorovoj 7+2 🤔
    Nemam problema nikakvih, gledala me samo vaginalno, cure koje su imale drugi pregled, jeste li na drugom imale uzv trbuha?

Ja vec 3.pregled risila, sve vaginalno iako mi je preko trbuha uzv radio radi mioma. Pitala ja kad ce beba preko trbuha, kaze tamo 20 tt, ne ranije.
    A pisala sam vec, frendica nedavno rodila, do poroda imala vaginalni uzv jer je dosta krupnija pa joj preko trbuha nisu mogli nista vidjeti 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.