![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰
Mene su cucke prestale zapravo tu I tamo ih osjetim ali zato zeludac i večernje mucnine uzas u 9 tj sam
Mene bole i one jos nisu prestale,mucnine su krenile mi od prosle sedmice a sada sam 7 sedmica koliko li ce joa potrajati 🙂
Jutroo curee☺️
Ja evo od nervoze pred pregled proljev dobila🤦🏻♀️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰
Mene su cucke prestale zapravo tu I tamo ih osjetim ali zato zeludac i večernje mucnine uzas u 9 tj sam
Mene bole i one jos nisu prestale,mucnine su krenile mi od prosle sedmice a sada sam 7 sedmica koliko li ce joa potrajati 🙂
Da da i mene su bolile cicke 7 i 8 tj sad me bole na dodir bradavice i tu I tamo ih još osjetim tj bolovi ....ali te mucnine predvečer me ubiju niti ne mogu povraćati niti išta....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutroo curee☺️
sretno ti, obavezno nam javii..drzim fige da bude sve ok
meni je u petak jedva cekaaam, uzbudjena i nervozna
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Sto se tice mucnina, ne zelim ureci, za sad ih nemam eksplicitno, iako kada promislim na hranu ili na upravo nesto sto sam pojela - pocne mi se gaditi to isto hehe
U prosloj trudnoci su mi mucnine pocele negdje oko 9,10 tt pa do 14,15 tt, tako da ako budu, ocekujem ih tada
Sto se tice cicki, full su mi osjetljive, nisu nesto bolne ali su "pune", bas su se zaokruzile
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutroo curee☺️
Jutro cure ,Lavandera tebi je to od stresa 😓svakoj od nas je nešto 😅 meni isto proljev ne znam od čega 😓 opet jutros i to samo ujutro i mučnina nisam spavala od 5 budna pa taman kada sam se nekako namjestila da zaspem moj dečko na posao se sprama 😩
Mame koje imate malce doma, dal spavaju? Moj mališa će u svibnju 2 godine i nikako da prespava noć. Noćas je bio budan od pola 2 do 4. A ja u 6 na posao. Ko zombi sam, podočnjaci, užas
Sretno svima danas na pregledima
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Da da i mene su bolile cicke 7 i 8 tj sad me bole na dodir bradavice i tu I tamo ih još osjetim tj bolovi ….ali te mucnine predvečer me ubiju niti ne mogu povraćati niti išta….
Za cice je lako ne diraj ih i dobro🤣ali mucnine su haos i meni se desava da tek poslije kada pojedem nesto da mi se zgadi ali ne povracam a tako ni po prirodi ako dobijem neki virus ili nesto bude mi muka al ne povracam a bilo bi lakse, i ato sam jos primjetila jutros za ppsao se nisam naparfemisala i manje mi je muka inace zadnjih dana cim udahnem parfem gitova sam🤣🤣
Jutro zene evo ja idem na pregled e vec sam 10x ja kislim na wc otisla a sta ce tek biti jos kad dodjem tamo dok ne udjem neznam 😀😀
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji