Cure jel koristite dude i imate li pravilo kada ?
Mi koristimo dudu i nemamo pravilo, ako ga je potrebno smiriti dam mu dudu, i najčešće navečer prije nego što zaspi. Ne dajem mu je ako je miran ili ako se igra. Kad idemo kod doktora uvijek imam par duda sa sobom. Pedijatrica nam je rekla da bolje duda nego prstići u usta. Iako neki put mu dudica ispadne pa krene trpati rukice, al onda kad ga ulovim da to radi mu dam dudu. 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ali trpanje rukica je normalno dio njihovog razvoja iako bi zbog higijene mogao biti problem kad krenu puzat. Jako sam podvojena.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hej mame, ja sam rodila prije mjesec i nešto pa mogu kalendarski spadati u zimske bebe😁. Mame čije bebe spavaju u svojoj sobi, podijelite svoje iskustvo, otkad je beba u svojoj sobi, kako vam to funkcionira
Moja od 5 mj, imamo kameru i baby monitor. Ona ode spavati oko 18-19 pa zatvorimo vrata od njene sobe i ako se probudi cujemo je tako da ni ne gledamo kameru ni monitor. Muz ide spavati kad nju nahrani oko 23-01 i onda ostavi vrata od njene i nase sobe otvorena da je cujemo po noci. Tako da nam je kamera monitor zapravo i skroz nepotrebno. Bolje spava od kad je u svojoj sobi, ne znam zašto. Mozda se slucajno poklopilo 🤷
Ja dudu dajem kad je nervozna i za spavanje, ako se probudi usred noći, kod pedijatra, po danu joj znam dat kad se igra ako vidim da trpa bas sve zivo u usta, ali ona ju ionako odmah ispljune i trpa igracke, prste, sve cega se dohvati...
Ja dudu dajem kad je nervozna i za spavanje, ako se probudi usred noći, kod pedijatra, po danu joj znam dat kad se igra ako vidim da trpa bas sve zivo u usta, ali ona ju ionako odmah ispljune i trpa igracke, prste, sve cega se dohvati…
Dudu cijelu noć ? Ne znam ne bi htjela da se navikne na nju i da mu ona bude štaka za smirivanje. Pretjerujem?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kako bebama čistite nos sto vam se čini najlakse ? Moj kao da vrsimo egzorcizam. Stresno mi je . Imam onaj nastavak za usisivač ali usisavam svojim ustima.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dajem joj preko dana kad ide spavati, kad zaspi ispljune je i ja joj vise ne vracam. Po noci npr ako jede u 23.00 h i probudi se ponovno recimo oko ponoći znamo da nije gladna pa joj damo dudu. To ju smiri, zaspi i ispljune je. Nema cijelu noć dudu u ustima, ali mislim da to ni jedno dijete nema, to ja mislim sluzi samo za smirenje i da zaspi (bar kod moje tako). Ne znam dali postupam ispravno ili ne, mozda bih ju mogla smiriti i na neki drugi način, no zgodnije mi je dati dudu nego npr da je vadim iz kinderbeta i nosim , bojim se da bi je tako jos vise razbudila... Kako ostale mame smirujete bebe kad se probude usred noći a znate da nisu gladne?
Mislim da ne pretjerujes, ako je dijete ovisno o dudi i ne moze se bas nikako smiriti bez nje sigurno je koma, pa tko bi dizao dudu 20 puta nocu i danju kad ispadne
Dajem joj preko dana kad ide spavati, kad zaspi ispljune je i ja joj vise ne vracam. Po noci npr ako jede u 23.00 h i probudi se ponovno recimo oko ponoći znamo da nije gladna pa joj damo dudu. To ju smiri, zaspi i ispljune je. Nema cijelu noć dudu u ustima, ali mislim da to ni jedno dijete nema, to ja mislim sluzi samo za smirenje i da zaspi (bar kod moje tako). Ne znam dali postupam ispravno ili ne, mozda bih ju mogla smiriti i na neki drugi način, no zgodnije mi je dati dudu nego npr da je vadim iz kinderbeta i nosim , bojim se da bi je tako jos vise razbudila… Kako ostale mame smirujete bebe kad se probude usred noći a znate da nisu gladne?
Ja mu uvalim sisu svaki put kad se probudi, nekad i nije gladan, možda je žedan ili mu treba utjeha pa posrka malo i nastavi spavati. Hvala bogu ne razbudi se.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim da ne pretjerujes, ako je dijete ovisno o dudi i ne moze se bas nikako smiriti bez nje sigurno je koma, pa tko bi dizao dudu 20 puta nocu i danju kad ispadne
Pa to, o sisi je ovisan ne treba mi jos jedna ovisnost. Iako bavim se mislju da je dobije u esktremnim situacijama tipa u vožnji ako postane nemiran, kod doktora i slično. Ne znam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore