Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    25. Ožujak 2023. 09:54

Presli na baby love mlijeko savrseno

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    25. Ožujak 2023. 10:06

inesss

Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sata

Super inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući 

keti91
    25. Ožujak 2023. 11:11

snowwhite1410

inesss

Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sata
    Super inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući

Ja koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Ana_
    25. Ožujak 2023. 12:07

Ja od početka uzimam pampers premium care, ulovim na akcijama pa je ok. 
    Do sad je jeo 150ml izdojeno svaka 3-4 sata, sad smo prešli više manje na dojenje, osim po noći, tad mi je lakše s bocom 😉
     2 mjeseca ima, ne znam je li mu previše tih 150 po obroku?

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• inesss
    25. Ožujak 2023. 13:11

snowwhite1410

inesss

Ja cu isto kupiti nego prije mjesec ipo je bilo u dm akcija dva plus jedan gratis violeta i onda sam kupila dvadeset i vise paketa manjih i većih brojeva pa ne znam oce to opet bit,a  prije su mi nakupovale pampersa kad su dolazile tako da sam bila opremljena ,sad opet gledam oce li Violeta bit dva plus jedan ili cu baby love,bebice su zakon on je dosta zahtjevniji,ne stignem ama bas nista ,al moram pa dok placu stavim kuhat na brzinu i upalim masinu to je sve hahahahaja,kako vi

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    25. Ožujak 2023. 13:11

Ana_

Do sad je jeo 150ml izdojeno svaka 3-4 sata, sad smo prešli više manje na dojenje, osim po noći, tad mi je lakše s bocom 😉

Nije nista previse ja uvijek dajem koliko traze ne pratim nikad tablice

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    25. Ožujak 2023. 13:13

inesss

Ana_

Plus jos jedno dijete imam

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Ana_
    25. Ožujak 2023. 13:21

inesss

Ana_

Sad samo noću dajem bocu pa ako mu nije dosta stavim ga da sisa. 
    Pampers sam u kratko vrijeme ulovila 2 puta na 25% popusta na mall.hr pa sam napravila zalihe 😊😊😊

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

snowwhite1410
    25. Ožujak 2023. 15:13

keti91

snowwhite1410

inesss

Ja koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno

Baš ću probat pelene jel ima kakve razlike u pelenama baby love koje su bolje ako ima 🙈

snowwhite1410
    25. Ožujak 2023. 15:17

inesss

snowwhite1410

inesss

Ja cu isto kupiti nego prije mjesec ipo je bilo u dm akcija dva plus jedan gratis violeta i onda sam kupila dvadeset i vise paketa manjih i većih brojeva pa ne znam oce to opet bit,a prije su mi nakupovale pampersa kad su dolazile tako da sam bila opremljena ,sad opet gledam oce li Violeta bit dva plus jedan ili cu baby love,bebice su zakon on je dosta zahtjevniji,ne stignem ama bas nista ,al moram pa dok placu stavim kuhat na brzinu i upalim masinu to je sve hahahahaja,kako vi

Moja je isto zahtjevna jedva stavim kuhati pa radim jela za 2 dana tipa variva ili manestu ili salsu pa onda 2 dana moja će za 7 dana 4 mjeseca ☺️ vrijeme leti uzela sam knjigu za dohranu i ona ženska ako znate nutri mama prodaje tečaj za dohranu pa me zanima dali je tko.uzeo.od vas🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.