Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sata
Super inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući
Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sataSuper inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući
Ja koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja od početka uzimam pampers premium care, ulovim na akcijama pa je ok.
Do sad je jeo 150ml izdojeno svaka 3-4 sata, sad smo prešli više manje na dojenje, osim po noći, tad mi je lakše s bocom 😉
2 mjeseca ima, ne znam je li mu previše tih 150 po obroku?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sataSuper inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući
Ja cu isto kupiti nego prije mjesec ipo je bilo u dm akcija dva plus jedan gratis violeta i onda sam kupila dvadeset i vise paketa manjih i većih brojeva pa ne znam oce to opet bit,a prije su mi nakupovale pampersa kad su dolazile tako da sam bila opremljena ,sad opet gledam oce li Violeta bit dva plus jedan ili cu baby love,bebice su zakon on je dosta zahtjevniji,ne stignem ama bas nista ,al moram pa dok placu stavim kuhat na brzinu i upalim masinu to je sve hahahahaja,kako vi
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Do sad je jeo 150ml izdojeno svaka 3-4 sata, sad smo prešli više manje na dojenje, osim po noći, tad mi je lakše s bocom 😉
2 mjeseca ima, ne znam je li mu previše tih 150 po obroku?
Nije nista previse ja uvijek dajem koliko traze ne pratim nikad tablice
12.5.+
Dvojajcani blizanci
2 mjeseca ima, ne znam je li mu previše tih 150 po obroku?Nije nista previse ja uvijek dajem koliko traze ne pratim nikad tablice
Plus jos jedno dijete imam
12.5.+
Dvojajcani blizanci
2 mjeseca ima, ne znam je li mu previše tih 150 po obroku?Nije nista previse ja uvijek dajem koliko traze ne pratim nikad tablice
Sad samo noću dajem bocu pa ako mu nije dosta stavim ga da sisa.
Pampers sam u kratko vrijeme ulovila 2 puta na 25% popusta na mall.hr pa sam napravila zalihe 😊😊😊
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sataSuper inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kućiJa koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno
Baš ću probat pelene jel ima kakve razlike u pelenama baby love koje su bolje ako ima 🙈
Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sataSuper inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kućiJa cu isto kupiti nego prije mjesec ipo je bilo u dm akcija dva plus jedan gratis violeta i onda sam kupila dvadeset i vise paketa manjih i većih brojeva pa ne znam oce to opet bit,a prije su mi nakupovale pampersa kad su dolazile tako da sam bila opremljena ,sad opet gledam oce li Violeta bit dva plus jedan ili cu baby love,bebice su zakon on je dosta zahtjevniji,ne stignem ama bas nista ,al moram pa dok placu stavim kuhat na brzinu i upalim masinu to je sve hahahahaja,kako vi
Moja je isto zahtjevna jedva stavim kuhati pa radim jela za 2 dana tipa variva ili manestu ili salsu pa onda 2 dana moja će za 7 dana 4 mjeseca ☺️ vrijeme leti uzela sam knjigu za dohranu i ona ženska ako znate nutri mama prodaje tečaj za dohranu pa me zanima dali je tko.uzeo.od vas🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji