Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    03. Lipanj 2023. 20:07

snowwhite1410

Hvala vam cure 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗moje vjenčanje i krštenje je sve zajedno ćemo imati 09.09.2023 ❤️sada gledam vjenčanice 🙈🙈🙈🙈em ružne em skupe 🙈🙈🙈🙈 biti će malo vjenčanje i krštenje 20 ljudi čisto formalno 😁ja sam počela vježbati skinula 1 kg 😅 imam 5 kg viška ali valjda će otići do 9 mj i sada planiram šivati haljinu imam kroj samo ne znam kada naći vremena ili nekom platiti za šivanje 🙈🙈🙈🙈ova jedna moja prijateljica kupila vjenčanicu na rasprodaji u 1 mj znači staru 5000 kn i dala je na pranje uništila joj žena u salonu poslje je platila popravak 4500 kn 🙈🙈🙈🙈🙈

Svakako ti preporucam sivati. Ja sam isto sivala izasla me 3 x jeftinije i bila je tocno onakva kakvu sam htjela. Iznajmiti nisam htjela jer em su skupe, em su sve zute od nosenja stajanja i tako 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Ana_
    03. Lipanj 2023. 20:28

ikica_90

Ana_

Ikica, da da, na zaokretnu mislim 😁
    Sad ga još mogu skupa s jajem odnijeti u auto i donijeti u kuću pa mi je komotno, makar mi ruke otpadaju 🤣🤣
    Tina, joj vjerujem da je super 😁
    A čekaj, jaje možeš isto maknuti s te baze zaokretne i normalno ga nositi kao i svako drugo? Nisam školovala što bi rekla ona s videa 🤣🤣Evo ja baš gledam ovo moje dijete kako se kotrlja doslovno. Još malo i neću ga moći ni na podlozi pustiti samog 🤷🏼‍♀️
    Da već sad je teško, a bit će još teže kako rastu 😊 zato si treba olakšati sa tim svim pomagalima danas 😁 ja sam svojem planirala uzeti drvenu ogradicu pa da se može igrati, a ja bez brige otići do wc-a ili pristaviti ručak 😁

Meni je spremna ogradica, a nikako da je stavim u pogon. Moram nekako zaštititi da se ne udari seronja mali 🥴
    Stavila sam one puzzle Ali nešto moram I sa strane da ne rok e glavom u rub. Kupit ću makar još puzzli pa ih onako uspraviti, ne znam. 🤷🏼‍♀️Snow, ovu joie vidim dosta hvale po grupama.
    A zar nije ova druga u klasi jaja? Ako se ne varam. Ali baš ću sad bacit oko, nekako mi je ostalo da je bila u kompletu sa kolicima koja sam gledala 🤔

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

snowwhite1410
    03. Lipanj 2023. 21:10

Ana_

ikica_90

Ana_

Sad ga još mogu skupa s jajem odnijeti u auto i donijeti u kuću pa mi je komotno, makar mi ruke otpadaju 🤣🤣
    A čekaj, jaje možeš isto maknuti s te baze zaokretne i normalno ga nositi kao i svako drugo? Nisam školovala što bi rekla ona s videa 🤣🤣Evo ja baš gledam ovo moje dijete kako se kotrlja doslovno. Još malo i neću ga moći ni na podlozi pustiti samog 🤷🏼‍♀️
    Da već sad je teško, a bit će još teže kako rastu 😊 zato si treba olakšati sa tim svim pomagalima danas 😁 ja sam svojem planirala uzeti drvenu ogradicu pa da se može igrati, a ja bez brige otići do wc-a ili pristaviti ručak 😁
    Meni je spremna ogradica, a nikako da je stavim u pogon. Moram nekako zaštititi da se ne udari seronja mali 🥴
    Stavila sam one puzzle Ali nešto moram I sa strane da ne rok e glavom u rub. Kupit ću makar još puzzli pa ih onako uspraviti, ne znam. 🤷🏼‍♀️Snow, ovu joie vidim dosta hvale po grupama.
    A zar nije ova druga u klasi jaja? Ako se ne varam. Ali baš ću sad bacit oko, nekako mi je ostalo da je bila u kompletu sa kolicima koja sam gledala 🤔

Moguće da je stvarno ne znam 🙈🙈🙈ja ni sama ne znam koju bi autosjedalicu samo mi je bitno da je udobna i da je se okreće to je mom mužu bitno ☺️
    Se tvoj bebac jako miče 😅moja se okreće ko luda kada joj se da 😅😅😅😅i odguruje se nogama ali za sada nema straha ali isto mislim da će to jako brzo doći i imam i utičnice plus viri nešto od radijatora to sve moramo maknuti 🙈ne znam koju ogradu nešto ćemo morati napraviti 🙈

snowwhite1410
    03. Lipanj 2023. 21:11

buhtlica23

snowwhite1410

Hvala vam cure 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗moje vjenčanje i krštenje je sve zajedno ćemo imati 09.09.2023 ❤️sada gledam vjenčanice 🙈🙈🙈🙈em ružne em skupe 🙈🙈🙈🙈 biti će malo vjenčanje i krštenje 20 ljudi čisto formalno 😁ja sam počela vježbati skinula 1 kg 😅 imam 5 kg viška ali valjda će otići do 9 mj i sada planiram šivati haljinu imam kroj samo ne znam kada naći vremena ili nekom platiti za šivanje 🙈🙈🙈🙈ova jedna moja prijateljica kupila vjenčanicu na rasprodaji u 1 mj znači staru 5000 kn i dala je na pranje uništila joj žena u salonu poslje je platila popravak 4500 kn 🙈🙈🙈🙈🙈
    Svakako ti preporucam sivati. Ja sam isto sivala izasla me 3 x jeftinije i bila je tocno onakva kakvu sam htjela. Iznajmiti nisam htjela jer em su skupe, em su sve zute od nosenja stajanja i tako 😊

Definitivno sam odlučila šivati 😅samo ne znam dali sama ili da dam nekome i definitivno je bolje sašivno meni jer je po mome ukusu 🥰 isto razmišljamo 

Tina0409
    03. Lipanj 2023. 21:13

Ana_

Da da može se maknuti jaje i nositi,i staviti na kolica s adapterima.mi imamo maxi cosi pebble sa bazom 360.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Tina0409
    03. Lipanj 2023. 21:14

Sto se tiče vjenčanica,ja sam bas išla prošli tjedan u Novi Sad.Buduci da sam iz Osijeka nama je to blizu,i šivati će po mojim mjerama,za cijenu sto bi u Osijeku iznajmila tamo će šivati po meni.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410
    03. Lipanj 2023. 21:15

Joj cure moje 😅😅😅😅šta sam danas doživjela 🙈🙈🙈🙈🙈🙈da nebitno tko ali samo da vam kažem izjavu 😅🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣da cure koje nisu nevine ne trebaju nositi bijelo za vjenčanje jer to je samo za nevine i kao da se s tim krši tradicija 🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣a ja radila u salonu vjenčanica i puno žena dolazi ili trudne ili se drugi put žene ili ko ja sada imaju djecu 

• ikica_90
    03. Lipanj 2023. 21:25

Ana_

ikica_90

Ana_

Gdje si kupila ogradicu? 😊Ja bi baš tako kao i ti ogradicu na te puzzle ili casmatino podlogu stavila i nek se mali unutra igra. Sve kaj sam našla je zapravo neki fiksni vrtić koji je još i odgnut malo od poda i to mi se nikako ne sviđa.

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• ikica_90
    03. Lipanj 2023. 21:29

Tina0409

Ana_

Da da može se maknuti jaje i nositi,i staviti na kolica s adapterima.mi imamo maxi cosi pebble sa bazom 360.

Ja se nikak ne kužim u te sjedalice tak da sam guglajući našla na neki članak haka, pa ako nekog zanima djelim vam ga:
    https://revijahak.hr/2023/05/23/test-djecjih-autosjedalica-samo-je-jedna-sjedalica-dramaticno-podbacila/

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Ana_
    03. Lipanj 2023. 21:55

snowwhite1410

Ana_

ikica_90

Ana_

Moguće da je stvarno ne znam 🙈🙈🙈ja ni sama ne znam koju bi autosjedalicu samo mi je bitno da je udobna i da je se okreće to je mom mužu bitno ☺️
    Se tvoj bebac jako miče 😅moja se okreće ko luda kada joj se da 😅😅😅😅i odguruje se nogama ali za sada nema straha ali isto mislim da će to jako brzo doći i imam i utičnice plus viri nešto od radijatora to sve moramo maknuti 🙈ne znam koju ogradu nešto ćemo morati napraviti 🙈

Kotrlja se kao lud, pao mi je s kauca neki dan 😭
    Nije mu ništa bilo, sva sreća. Nije puno ni plakao. Svi kažu da je to tek prvi put, bit će toga još 😬

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.