Mislim da ni mi necemo po 3 dana s namjernicama 😜
Nisam ni s prvom curom bas sve, nije mi se dalo to tak kombinirati 😊
Kakve su to rizine pahuljice? To je kao rizolino?
Ja sam kupila i proso, bulgur, svasta nesto da se pripremim, nije mi to bas dio mojeg jelovnika, ali cisto da joj imam sto vrtjeti kad krenemo.
Ajme vi imate prave jednonje, mene strah da ni ova beba nece htjeti jesti bas 😬
Makar ima tu i faza kad idu zubici pa necu bas kasice papati itd
Evo to su rižine pahuljice https://www.dm.hr/hipp-eko-rizine-pahuljice-4-mj-p9062300113478.html
Mislim da ni mi necemo po 3 dana s namjernicama 😜
Nisam ni s prvom curom bas sve, nije mi se dalo to tak kombinirati 😊
Kakve su to rizine pahuljice? To je kao rizolino?
Ja sam kupila i proso, bulgur, svasta nesto da se pripremim, nije mi to bas dio mojeg jelovnika, ali cisto da joj imam sto vrtjeti kad krenemo.
Ajme vi imate prave jednonje, mene strah da ni ova beba nece htjeti jesti bas 😬
Makar ima tu i faza kad idu zubici pa necu bas kasice papati itd
Evo to su rižine pahuljicehttps://www.dm.hr/hipp-eko-rizine-pahuljice-4-mj-p9062300113478.html
https://ibb.co/0Xpc6LY sve kupila osim tih e sada kada smo kod tih kasica koliko mogu biti otvorene ove u staklenoj ambalaži s tim da ne pojede ona puno?
Mislim da piše da mogu do sutradan, naravno pospremiš u hladnjak to što ne pojede
https://ibb.co/St7pdc0 ja izvadila sportski dio 🙈 širok joj je 🙈🙈🙈🙈ali joj se svidjelo 🤣🤣🤣🤣to je za veće dijete ali nema veze ima remene 😅😅😅😅 vidjeti ću kako se vozi mislim nemoze ispasti i kada je vozim u košari stavim povišeno za glavu
Mislim da piše da mogu do sutradan, naravno pospremiš u hladnjak to što ne pojede
Hvala ti valjda se neće pokvariti 😅😅😅jer i glupo je da bacim pola kašice kada oni sada pojedu jako malo na početku 😆
Mislim da piše da mogu do sutradan, naravno pospremiš u hladnjak to što ne pojedeHvala ti valjda se neće pokvariti 😅😅😅jer i glupo je da bacim pola kašice kada oni sada pojedu jako malo na početku š
Šta beba ne pojede, pojede mama ili tata 😂
Ja obožavam te voćne kašice, jedna žlica bebi jedna mami hahha
👧30
👨36
12/22 💙
Zasto se toliko žurite s krutom hranom ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi smo na sportskom dijelu od 5 mj, curi je isto puno zanimljivije , ne zna wj foto pa je stavim u polulezeci i polusjedeci polozaj😊 jedemo isto jabuku, krusku, batat, krumpir, blitvu, spinat i zitarice kupimo u dmBaš ću i ja probati ona je jučer napunila 5 mjeseci 🥰koje žitarice ste još dali i stvarno već puno toga ste uveli svaka čast 😁🤗❤️
Ti dojis... Praktički može jesti tvoje mlijeko do 6 mjeseca. Čemu zurba ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi smo na sportskom dijelu od 5 mj, curi je isto puno zanimljivije , ne zna wj foto pa je stavim u polulezeci i polusjedeci polozaj😊 jedemo isto jabuku, krusku, batat, krumpir, blitvu, spinat i zitarice kupimo u dmBaš ću i ja probati ona je jučer napunila 5 mjeseci 🥰koje žitarice ste još dali i stvarno već puno toga ste uveli svaka čast 😁🤗❤️Ti dojis… Praktički može jesti tvoje mlijeko do 6 mjeseca. Čemu zurba ?
Nama je rekla i pedijatrica da možemo ali ona je jako zainteresirana za hranu jer je s nama za stolom i odlučili smo joj polako davati tako da s 6 mjeseci može fino papati kada bude povrća i voća nisu to neke količine to ti je par žlica kuhanog voća za sada smo dali samo jabuku i krušku neće joj ništa bit od toga i dalje joj je moje mlijeko glavno ali ovo je da se nauči na druge okuse čitala sam da bebi od 6 mjeseci treba željeza više nego odrasnom čovjeku, uglavnom njoj se jako sviđa i da nije pokazala interes nebi joj dala a ovako je dobro 🥰mi smo zadovoljni neka i ona uživa
Htjela sam stavit link da vidite super mame magazin za travanj tamo piše jako puno toga o dohrani
Sortiraj odgovore
Najstariji