Cure, od idućeg četvrtka u Lidlu potkošulje za dojilje 🤗https://ibb.co/7SNf0W5
I ja cu poraniti 😂😂😂 danas sam isla u potragu za hulahopkama ali bezuspjesno... i bas sam potkosulje stavila na popis jer se sve pomalo blize pupku 😂😂😂 hvala ti 😘😘😘😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jelenas i Meaa, preslatke ste! Ja imam samo jednu trudnicku fotku, kad mi je tek iskočio stomak. Fakat bih se trebala fotka.
Scarlett, Slee ti je super napisala, obuci u čemu god se dobro osjecas, svakako ces biti prekrasna i bit ce vam dan za pamćenje.
O godisnjim i roditeljskim dopustima (drugih 6 ili 8 mjeseci) smo vec nesto ranije pisale, ali ne sjecam se jesmo li dosle do konkretnog zskljucka. Znam da se taj roditeljski moze koristiti bilo kad od djetetovih navrsenih 6 mjeseci pa do osme godine života...pa pretpostavljam da se nakon rodiljnog moze prvo otici na godisnji i onda na roditeljski, ali treba se dogovoriti s poslodavcem jer odlazak na godisnji se smatra povratkom na posao. Mozda je najsigurnije poslati upit hzzo-u i provjeriti kako ide taj postupak. Ginekologinja mi je rekla da se prije isteka prvih 6 mjeseci svakako treba javiti u hzzo i izjasniti nastavlja li se odmah s roditeljskim te hoce li ga koristiti samo jedan ili oba roditelja.
Slee tako nekako i ja mislim 🤗
Meaa predivno 🤩
Napokon sam dofurala njegovo odijelo na kemijsko. Da bar taj dio obavim 😂
Ukrasi su mi spremni. Sve je DIY. Prase je na putu. Cugu još kupimo i mislim da je to to. Tortu mi frendica radi, žena je čudo tako da znam da će bit super.
Cure iz Zg jel znate možda gdje bi bilo nekih fency maskica za kupit? Negdje sam vidjela šljokaste ali nemam pojma gdje. Moramo naravno kod matičara imat 😕
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Baš ste slatke trudnice! Baš mi je zanimljivo vidjeti kako su nam različiti trbuščići u različitim tjednima 🤭🤭💗
Lucija 16.12.2021.💗
Bok cure, nadam se da ste sve dobro zadnjih dana i da su svi pregledi prosli uredno. Ja sam u nekoj strci zadnjih dana pa nisam stigla ni citat ni pisat nista.
Obavili i mi pregled bas, decko je super, ima 506 grama i jedino sto je pokazao je pišo😂
Iduci petak idem na OGTT, a 27.10 mi je iduci pregled
Cestitaaaam 🥰
Cure citam vas ali nista ne stizem pa nisam pisala. Cestitam svima na dobrim pregledima, za cure koje miruju saljem snage i pozitive. Da sam bar znala za ovaj forum dok sam ja lezala-spasilo bi me, ali bolje ikad svakako 💗
Vidila sam malo ove vijesti vezano za porodiljnu tj. rodiljnu naknadu-to bi stvarno pomoglo; tim vise sto ove komplikacije unazade dobro svako kucanstvo..ja sam i dalje na njima (nakon mirovanja radi krvarenja i hematoma, ali mi je to proslo) i cak sam se razmisljala da radim nesto sto bih mogla polu-lezeci ili kratko tokom dana ali nisam nista nasla 😞imate li mozda kakvu ideju gdje da gledam osim standardnih stranica? Ankete i prevodenje sam vec radila ali to je samo po zadatku i gotovo..
Imam pitanje za porodiljni i godisnji- moze li se ici na godisnji poslije rodiljnog pa nastaviti porodiljni (drugih 6 mj) ili to ovisi o poslodavcu? Ako zna neka iz svog iskustva ili od nekoga svoga..
Ana_88, ne znam imas li iskustva s portalom Appen. Frendica povremeno dobiva neke poslove od njih poput provjere tekstova, evaluacija web stranica, prijevoda i lektura...kaze da ne placaju previse, ali dobro dođe za popunjavanje kucnog proračuna.
Scarlett sto udobnije to bolje,vjerujem da sta god da obuces bit ces prelijepa ☺️
Cure da li vama smeta grudnjak ? Cim ga obucem pocnu da me bole rebra i sve me steze, konstantno hodam otkopcana 😂 jel ima nesto zamjensko sto bi mogle da nosimo a da se ne vide bradavice? probala sam i topice ne mogu smeta mi jedino flaster na bradavice da stavim 😂
boy 💙🌍
Cestitke svima na dobrim pregledima 💗
Prematalica i morski motivi su top ( to mi je bio izbor ako bude deckic) Ja sam se odlucila na jednoroga kao neki motiv al otom potom jer je jos rano 😍 😉
Hvala za link za naljepnice i to cu pregledati.
Drzite se i uzivajte u vikendu koji je pred nama 😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Scarlett sto udobnije to bolje,vjerujem da sta god da obuces bit ces prelijepa ☺️
Cure da li vama smeta grudnjak ? Cim ga obucem pocnu da me bole rebra i sve me steze, konstantno hodam otkopcana 😂 jel ima nesto zamjensko sto bi mogle da nosimo a da se ne vide bradavice? probala sam i topice ne mogu smeta mi jedino flaster na bradavice da stavim 😂
Meni je tako od pocetka ali uvelike je pomogao produzetak onih kopcica od iza ( 8kn / tedy )
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji